Çalıştığım bazı alanlar şunlar;
Gelişim geriliği / Gelişimsel koordinasyon bozuklukları
Duyu bütünleme terapisi
Nörolojik/ Nöromuskuler hastalıklar ( Serebral Palsi, Otizm, Down Sendromu, DMD, SMA, Brakial plexus yaralanmaları, Tortikollis)
Ortopedik problemler
Kinezyolojik bantlama
Köroğlu Mah. Şehit Erol Erdoğan Sk. No:19/14 Merkez, Bolu Merkez, Bolu
Dikkat Eksikliği
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Depresyon
Dikkat Eksikliği
İmgelem Bebek Ve Çocuk Fizyoterapi Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu
Serebral Palsi (CP) Rehabilitasyonu
Unutkanlık
Vestibüler Rehabilitasyon
k....y
Oğlum beyin ameliyatı geçirdi bu nedenle gelişim geriliği vardı. Desteklemek için araştırma yaparken övgü hanımı keşfettik iyikide bulmuşuz kendisini. Dışarıya çıkmayan çıksa kucaktan inmeyen hiç bir yere dokunmayan insanlardan kaçan yürümeyen destekli oturan bi çocuktı kendisi. Şuan çok şükür yürüyebiliyo dışarı çıkmak için ağlıyo ve artık anne dediğini duyduk Tedavi sürecimizde çok ılımlı ve ilgili yaklaşıyo. Gayet güleryüzlü. Tedavi odaları ve araçları gayet temiz içerisi ferah kokulu çocuklar adına ne yapıyorsak evde orasıda kendi evimiz gibi
ay....
Övgü hocama dil terapisi hocamizin duyu terapisine ihtiyacı var önerisiyle başladık.sas metodunu sosyal medyadan duymuştum daha önce ve övgü hocamin gozlemiyle hem duyu terapisine başladık hem SAS programına ve şu anki sürecimiz gayet güzel ilerliyor.oglum da az da olsa olumlu değişiklikler gözlemliyoruz.ovgu hocamızla iyi ki yollarımız kesismis oğlumla ilgisi gayet güzel...biz çok memnunuz...
Oğlum hipotonik bir bebek bu nedenle Övgü hocamıza başvurduk. Onun sayesinde suan otura biliyoruz. İlk tanışmamızda ayrıntılı bi görüşme geçirdik. Övgü hocam bizim sorunlarımız dikkatli dinleyerek bize güzel bir yol çizdi. Suan hocamızın sayesinde çok güzel ilerliyoruz. Fizik tedavi merkezi çok güzel ve çocuklara hitap eden bi yer. Ayrıca Övgü hocam bebeklerle çok iyi anlaşıyor (oğlum kendisini çok seviyor).
b....z
Oğlum 4,5 yaşında ,kalabalık ortam,yüksek ses sevmeyen,koku hassasiyeti olan, sürekli ayağını bir yere çarpan yada düşen bir çocuk yükseklik korkusu da vardı bir yere cikmasi gerekirse ilk kelimesi ben oradan düşerim olurdu.. Övgü hanım ile ilk gorusmemizde sıcakkanlı ve güleryuzlu olması en önemlisi beni dinlemesi ile oğluma faydasi olacagini hissettim ve oldu da..duyu bütünleme çalıştılar oğlumla çok sukur oğlum şuan kalabalık ortamda gayet özgüvenli bir şekilde dolaşıyor kendisi müzik dinlemeyi talep ediyr atlama zıplama koşma hareketlerini hatta takla atma hareketlerini bile tam ozguvenle yapiyor..bu övgü hanımin basarisidir...çünkü oğlumla da cok guzel bir diyalog kurdu .. herşey için teşekkürler sayın hocam
gü...
Online terapi yapmamıza rağmen inanılmaz memnun kaldığım bi seans oldu. Övgü hanım gayet detaylı gayet açıklayıcı konuşmalarıyla beni çok rahatlattı. Çocuğumun duyusal hassasiyetinin olduğunu düşünmemiz üzerine başvurduk kendisine ve görüşmemiz esnasında vestibüler hassasiyetini de fark ettik ona göre evde neler yapabileceğime dair çok detaylı örneklerle bi yol haritası belirledik. Keşke kliniğine gitme şansımız da olsaydı dedik eşimle. Şanlıurfa’da olduğumuz için online terapi aldık. Terapi sürecince sizi destekleyen çocuğunuzu destekleyen ve olabildiğince rahatlamanızı sağlayan biri kendisi. Çok da güleryüzlü. Anne baba olarak çocuğunun problemleriyle başa çıkmak bu kadar zorken, süreci kolaylaştırıcı uzmanlar bulmak gerçekten önemli. Evde kullanılmaya uygun oğlumun yaşına göre etkili materyaller bile önerdi hatta oğlumun hassasiyetleri için. Çok memnun kaldığım bi terapi oldu. Kesinlikle gözü kapalı öneririm.
Övgü Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Övgü Ünal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Övgü Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Pediatrik Rehabilitasyon, Hiperaktivite Bozukluğu, Vestibüler Rehabilitasyon, Dikkat Eksikliği, Kırık Rehabilitasyonu, Serebral Palsi (CP) Rehabilitasyonu, Fizyoterapi Değerlendirme Randevusu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme).
Övgü Ünal adresi nerede?Övgü Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köroğlu Mah. Şehit Erol Erdoğan Sk. No:19/14 Merkez Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Övgü Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Övgü Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Övgü Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Övgü Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Övgü Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Övgü Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Övgü Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Övgü Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Övgü Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Övgü Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Övgü Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.