Gazipaşa Bulvarı Gen Plaza Kat:5/7 Cemalpaşa Mah., Seyhan, Adana
Oya Hanım'a Sarıyer Devlet Hastanesi'nde gebelik rutin kontrolüne gitmiştim.Normalde her ay kontrole özel hastaneye gidiyordum fakat bir kez de devlet hastanesinde bir hekime görünmek istedim. Ciddi mizaçlı bir doktor, muayenemi gerçekleştirmişti sağolsun. Bebeğimin cinsiyetini ilk kendisinden öğrenmiştim. Mesleğinde başarılarının devamını dilerim.
zy...k
Oya hanıma bir kere muayene oldum ancak çok kibar, çok yardımcı bir doktor hanımdı. Memnun kaldım doğrusu. Teşekkürler
ay...ı
İstinye Devlet Hastanesi doktorlarındandır.Güler yüzü ve açıklayıcı anlatımları,yönlendirmesi ile insanır.Doktora değil de misafirliğe gitmişiz izlenimi verir.
nu...i
Oya Hanım işini mükemmel yapan dört dörtlük bir doktordur.Hayattaki en büyük şanslarımdan,benim yüzümü güldüren olaylardan biri de iki hamilelik ve doğumumun Oya Hanım tarafından yapılmasıdır.İnanın hamilelik takibinizi ve doğumunuzu Oya Hanım yapmışsa,başka bir doktora gittiğinizde kendinizi sudan çıkmış bir balığa döndüğünüzü hissedebilirsiniz.Kendisini çok iyi yetiştirmiştir.Aynı zamanda hastalarına karşı da sıcakkanlı,hoşgörülü ve nazik bir insandır.Tecrübesi,bilgisi ve donanımı sayesinde,yanında kendinizi güvende hissedersiniz.Bütün kadınlara,jinekoloji dalında en iyi doktorlardan birisi olduğuna inanarak hiçbir tereddüte gerek kalmadan olarak gitmesini tavsiye ediyorum.
se...r
oya hanım benim tanıdığım en iyi doktor...en mükemmel insan...yanında kendimi çok şanslı hissediyorum....iyiki ALLAH onu benim karşıma çıkardı...bu şansı yakalayanların beni daha iyi anlayacağına eminim...adana dışında oturmasaydım şu anki hamileliğimdede oya hanımın doktorum olmasını isterdim...
se...r
oya çınar,bence bir kadının başına gelebilecek en güzel insan...beni dünyanın en güzel varlığına sağlıklı bir şekilde kavuşturan en değerli kişi....ona sonsuz minnetimi ve sevgimi iletiyorum....oya hanımı herkesein tanıması gerektiği düşüncesindeyim....
Oya Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Çınar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Oya Çınar adresi nerede?Oya Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Bulvarı Gen Plaza Kat:5/7 Cemalpaşa Mah. Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Çınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oya Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Çınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oya Çınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oya Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Oya Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları