Kemal Türkler Mahallesi Bozkuş Sokak No:1/2, Sancaktepe, İstanbul
Ozonla Zayıflama
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Saç Ekimi
ir...y
kendisiyle bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım,iyiki tanışmışım.dolgularımdan ve botoxundan çok memnunum.hem güleryüzlü hem samimi.ufak dokunuşlarla mucize yaratan doktor
sa...e
Tırnak batması şikayetiyle gittim. Operasyon çok başarılı geçti. Güler yüzlü ilgili gayet memnun kaldık
se....
Ne kadar teşekkür etsem az Oya hanım'a.Migrenim icin gitmedigim yer kalmadı bulantıdan ilac icemiyordum yapacak birsey yok denilip eve gonderiliyordum, Dr hanım önce beni takibe aldı ,beslenmemi düzenledi.sonra kafamda belli yerlere botox yaptı ilk hafta ağrılarımda cok azalma olmadı ama 1 hafta sonra cok rahatladım.kilo vermeme de yardımcı oldu, çok teşekkür ederim
me....
Çok ilgili ve güler yüzlü hastanın dilinden anlayan birisi kesinlikle tavsiye ediyorum. Sizi dinleyen, sorununuza en uygun yönden çare arayan gidilmesi gereken bir doktor. Her şeyiyle mükemmel, mekanın temizliği, doktorun titizliği her şeyiyle eksiksiz bir klinik. Baştan savma hiç bir şey gözlemlemedim. Profosyenel bir tutumu var Oya hanımın. Mezoterapi tedavisi için kliniğine ziyarette bulundum ve çok memnun kaldım olumlu sonuçlar aldım
i̇....
Ozon terapi uygulamasından çok memnun kaldım. Beni karşılaması, kibarlığı ve uygulamadaki başarısı tekrar muayenehanesine gitmemde etkili olacaktır
ha...e
Hasta dilinden çok iyi anlayan bir hekim, verilen tüm ilaçlara rağmen düzelmeyen barsak şikayetlerimi ilaçsız şekilde sadece ozonla tedavi etti, güneş lekelerime mezoterapi yaptı sadece lekelerim geçmedi cildimde dolgunlaştı.Çok ama çok teşekkürler.
mg...ö
Doktor hanım tarafından güleryüzlü bir şekilde karşılandım. 10 seans ozon tedavisi yanında cildimin canlanması için mezoterapi yaptırdım. Ozon tedavilerinin 2. seansından sonra kendimde bir zindelik hissettim. Arkadaşlarım mezoterapi sonrası yüzümün çok iyi göründüğünü söylediler.
Teşekkür ederim Oya hanım.
il....
Çok Güleryüz’lü ve samimi buldum .12 seans gittim her seferinde aynı ilgiyle karşılaşdım.çok memnun kaldım.
mü...e
Tesadüfen muayenesine gittim, iltihaplı bağırsak hastalığımı anlattım ,yıllardır bundan çok çekiyorum.Sadece hekim olarak değil çokta motive edici insancıl birisi. Ozonterapiyle bağırsak problemlerimi neredeyse sildi,yaşam kalitem kendime güvenim arttı.Ayrıca cildimde yıllardır duran kimsenin dokunmaya cesaret demediği lekeleri kuvvetli maskelerle ve mezoterapiyle ciddi anlamda geçirdi.Ona çok teşekkür borçluyum ,iyi ki tanışmısız
bu....
Benim için ve pek çok hasta için Dr güven duymak önemli . Tırnak batması problemi ile uzun süre mücadele edip net bir sonuca ulaşamamıştım . Dr oya Hanımın yumuşak ses tonu , hastayı rahatlatıcı ve güven verici konuşması ile tırnak batığı operasyonu geçirdim . Çok kısa bir süre içerisinde sağlığıma kavuştum .Operasyon sırasında ve sonrasında da hasta ile ilgilenmesi ve takibi beni çok mutlu etmişti . Her hasta özeldir .Dr oya hanım çok naif ve duyarlıdır . Tırnak batmanız varsa çekinmeden gidebileceğiniz tek adres . Sonsuz teşekkürler
Oya Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Demirci, Genel Cerrahi, Ozon Terapi. Size Oya Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Apendektomi, Kolonoskopi, Laparoskopi, Abdominal Laparoskopi.
Oya Demirci adresi nerede?Oya Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemal Türkler Mahallesi Bozkuş Sokak No:1/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oya Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oya Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oya Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oya Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oya Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Oya Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar