- Diş Eti Kanaması
- Diş Ağrısı
- Diş Çapraşıklığı
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Ağız Kokusu
Yenimahalle mahallesi Emek Caddesi No:61/8 Platin Plaza Kat :7 Canik,Samsun, Samsun
Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Diş Çekimi
Diş İmplantı
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kök Kanal Tedavisi
Köprü
Köprü Uygulaması
Lamina Uygulamaları
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Tam Diş Protezi
Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi
Yenimahalle mahallesi Emek Caddesi No:61/8 Platin Plaza Kat :7 Canik,Samsun, Canik, Samsun 55080
- Sigortası olan hastalar
e....m
Klinik ortamı son derece hijyenik ve modern. Oya Hanım, alanında uzman bir hekim olarak güvenle tercih edilebilir. Tüm süreç boyunca bilgilendirme ve iletişim çok başarılıydı.
• Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
L
le...i
Kanal tedavisi sonrası asla parça unutma ihtimali olmayan bir doktor.
Çünkü daha önce kızımın dişine kanal tedavisi yapılmıştı fakat başka doktor parça unutmuştu.
Oya hanım hem kızımın dişindeki parçayı buldu hem kızımı diş ağrısından kurtardı hemde daha da önemlisi kızımın dişini kurtardı.
Her hastaya kanal ucu ayrı kullandığı ve kullandığı parçaları sakladığı için garantili bir şekilde çıktık
• Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi • Kök Kanal Tedavisi •
Ö
öz...ı
Çok iyi bir hekim çok cana yakın çok içten işinin Ehl-i kliniği çok güzel çok temiz ve hijyenik eli çok hafif yaptığı işlemlerden çok memnun kaldım dolgu tedavisi kanal tedavisi yaptırdım hiç ağrı hissetmedim sonrasın dada tanıdığım için çok mutluyum
• Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
C
ca...
3 yıl önce diş teli tedavisine başladık canım Oya Hocamla. İyi ki onunla başladım bu sürece. Tabi bu 3 yılın içinde Oya Hocam düğünümde fotoğraflarımın güzelliğini bile düşünüp tellerimi çıkarıp düğün sonrasında tekrar taktı. Tabi şu an benim için mutlu sona az kaldı. Hastalarıyla hep özveriyle yakından ilgilenen bir doktor kendisi. Kafanızda soru işareti kalmadan dişlerinizi emanet edebilirsiniz.
• Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi • Diğer •
em...a
Dişçi fobimi yenme sebebim olan kıymetli Oya hocam ne yazsam az kalır..hijyen kurallarını önde tutan, son teknoloji ile çalışan, ağrı sızı bi kere dahi hissetmediğim diş çekimi,implant, kanal, dolgu tedavileri...benim gibi
dişçi korkusu olan dostlarıma şiddetle tavsiye ederim..asla pişman olmazsınız• Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi • Diş İmplantı •
ab...n
Damğa gömülü olan yirmilik dişim için Oya hocama geldim! Bir film çekti otur bakalım dedi damağa gömülü olan dişlerin ikisini de çekti damağı dikiş attı, üstelik bunu hastanede değil kliniğinde yaptı. Bu dişlerin tel takamdan çürür yazık dişlerine gel tel takalım dedi gidemedim. Aradan 2 yıl geçti dediği gibi oldu gerçekten dişlerimi düzenli fırrçalamama rağmen çürümeye başladı! Bende Ortodonti için Oya hocam geldim, her şey yolunda çok güzel gidiyor 2 haftaya telim takılmış olacak. Annemin de dişlerini komple Oya hocam yaptı 8 yıl oluyor hala ilk günkü gibi çok memnun. Her konuda kendisine güveniyorum, yaptığı her işi en iyi şekilde yapıyor ve kendi yaptığı işin her zaman arkasında! Oya hocam İyiki varsınız...
• Oya Özkoç Kademoğlu Muayenehanesi • Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları •
Oya Kademoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Kademoğlu, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Radyolojisi. Size Oya Kademoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş İmplantı, Köprü Uygulaması, Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Kök Kanal Tedavisi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi, Diş Bakımı.
Oya Kademoğlu adresi nerede?Oya Kademoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle mahallesi Emek Caddesi No:61/8 Platin Plaza Kat :7 Canik,Samsun Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Kademoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Kademoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oya Kademoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oya Kademoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oya Kademoğlu hangi dilleri konuşuyor?Oya Kademoğlu ile Portekizce, Türkçe, Almanca, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Oya Kademoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Kademoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oya Kademoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Oya Kademoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oya Kademoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Oya Kademoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.