se...k
Odasına girdiğim anda harika bir enerji ile karşılaştım. Yanında olan Leyla hanım ın pozitifliği kendisinin olumlu telkinleriyle endişeli gittiğim hastaneden çok mutlu ayrıldım. İki tane kanal tedavisi oldum ve sıfır acı iyiki Oya hocamı tercih etmişim
y.....
Daha önce oya hanıma kanal tedavisi yaptırdığım diş için doktorunuz kanalı yarım bırakmış denildi kendisine gittiğimde evet yarım kalmış acaba eğemmi kırıldıda bıraktım dedi dişim yarım kalan kanal yüzünden enfekte oldu ve diş etinde kist oluşmuş ve altı aydır ağrı içinde. Yanına gittiğimde önemli bişey degil kanal yenileme yapmıyoruz burada güle güle diyede ekledi memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hasta
Ben 63 yaşındayım.Dün dt oya hanım ön diş ve azı diş kanal tedavisi ve kaplama yaptı.sanki bir psikolog sosyolog gibi idi.Ben diş tedavisinden çok korkarım aynı zamanda burundan nefes almakta zorlandığım için hiç rahat duramadim.Ama hocam bir ogretmen psikolog gibi hem beni sakinleştirdi hem o şartlarda hiç hoşnutsuzluk göstermedi.Hocama çok teşekkür ederim elleri dert görmesin.Eğer bir imkanım olsaydı ona psikolog uzman doktor unvanı verirdim.Şimdi sadece dua ediyorum...
Oya Karlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Karlı, Diş Hekimi.
Oya Karlı adresi nerede?Oya Karlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağdaşkent Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:75 Toroslar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Karlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Karlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oya Karlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Karlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oya Karlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oya Karlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Oya Karlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.