Dermatoloji Randevusu
Ataköy 7-8-9-10.Kısım mah. Çobançeşme E-5 yan yol cad. A Blok Kat:11 No:101 Nivo Ataköy, İstanbul
Akne Skarı Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Leke Tedavisi
Uzm. Dr. Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan
1997-2001 tarihleri arasında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dermatoji uzmanlık eğitimimi tamamladım .
Görev yaptığım hastaneler ;
2001-2017 Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
2001-2004 Özel İncirli Hastanesi ( part-time )
2007-2008 Medical Park Fatih Hastanesi ( part -time )
2017-2019 Memorial Şişli Hastanesi
2019-2022 Medicana Internacıonal İstanbul Hastanesi
2023 yılı itibariyle kendi kliniğimde hizmet vermekteyim.
Tıbbi İlgi Alanları ;
Dermatoloji - Kozmetik Dermatoloji
Akne ve akne skar tedavisi
Gül hastalığı (rosasea)
Leke Tedavileri
Kozmetik Dermatoloji
Botoks
Dolgu
Mezoterapi (kırışıklık- lifting - leke - saçlı deri )
Prp ( yüz ve saçlı deri )
Dermapen (cilt yenileme - akne izi tedavisi)
Plazmapen
BBL Lazer ( leke -kılcal damar - kırmızı yüz - akne izi -cilt gençleştirme )
Altın iğne radyofrekans
fa...
Bebeklik donemimden kalma yuzumde dikiş izi vardı. Buraya gelmeden önce 2 seans lazer tedavisi uygulandı. Oya hanımın kliniğinde 1 seans dermaroller ve mezoterapi uygulaması yapıldı.Doktor hanım Güler yüzlü ve ilgiliydi.
me...e
Kıl dönmesi tedavimle ilgili olarak probleme odaklanarak ,çözüm üretmiş tedavi oldukca olumlu sonuç vermektedir
e...
Yoğun şekilde aknelerim ve akne izlerim vardı, bunlar için Oya Hanım’a muayene olmaya gittim. Lekelerim sebebiyle çok kaygılıydım çünkü çok belirgin ve yoğunlardı. Ancak Oya Hanım en başından itibaren tedavi sürecini neler yapabileceğimizi anlatarak rahatlamamı ve sakin olmamı sağladı. Henüz tedavi süreci tamamlanmadığı için cildim tamamen düzelmese de uygulanan tedaviler ile de lekelerimde ciddi değişimler ve düzelmeler oldu. Aknelerimin sayısı ise giderek azalıyor. Mesleki anlamda sahip olduğu tecrübesi ve bunu hissettirerek güven vermesinden dolayı tavsiye ediyorum.
m...
Oya Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Sorunum kıl dönmesi tedavisiydi. Oya Hanım oldukça ilgili, hastayı bilgilendiren bir hekim. Çok memnun kaldım. Çevreme de tavsiye edeceğim.
ne...e
Oya Hanim guleryuzlulugu ve isinin ehli olmasi sebebiyle her zaman ilk tercihim olacak. Botoks uygulamasi icin gittim ki daha oncede yaptirmistim. Herhangi bir olumsuzlukla karsilasmamakla beraber, islemden cok memnun kaldim. Gozunuz kapali guvenip islemlerinizi yaptirabilirsiniz
Doktorumdan çok memnunum. Kendisi çok çok iyi bir doktor. Ciltle ilgili tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Oya Hanım'la hastanede hizmet veriyorken tanışmıştım klinik açtı gidip eliyorum. Çok mükemmeldi. Oya Hanım süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulunuyor, sürekli iletişim halindeydik. Kendisi sağ olsun elinden geleni yaparak yardımcı oldu.
m....k
Öncelikle merhabalar bugün muayene ve tedavi oldum ilgili ve güler yüz ile karşılandım muayene sürecinde gayet açıklayıcı geçti sonra yapılacak işlemi anlattı ve süreç çok iyiydi ÖZLEM HANIM da çok iyi ve ilgiliydi evimde gibi hissettim kendimi
Oya Hanım çok ilgili bir doktor. Kendisi her türlü işlem öncesinde bilgilendirmeyi yapıyor. Her zaman güleryüzle karşılıyor. Ben kendisinden çok memnunum. Oya Hanım'a ilk olarak vucudumda egzama tarzı kızarıklıklar için hizmet almıştım sonrasında hem yüzüme hem boynuma mezoterapi işlemi yaptırdım. Yapılan işlemden ve tedavilerimden çok memnun kaldım.
s....a
Randevum iyi geçti. Tedavimden memnun kaldım ve faydasını gördüm . Kesinlikle tavsiye ederim. Tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
ar...
Oya Hocama seneler evvel burun çevremdeki egzama ve geçmeyen kızarıklık için gitmiştim.Kendisi eczanede hazırlatılan krem, merhem karışımını düzenli kullandım ve çocukluğumdan beri beni bırakmayan kızarıklık,egzama dan kurtuldum sekiz yıl oldu tekrarlamadı.. Kendisine minnettarım..
Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan, Dermatoloji. Size Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Botoks, PRP, Cilt Yenileme, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Dolgu, Göz Altı Dolgusu, Dermokozmetik Uygulamalar.
Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan adresi nerede?Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10.Kısım mah. Çobançeşme E-5 yan yol cad. A Blok Kat:11 No:101 Nivo Ataköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan hangi dilleri konuşuyor?Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan hangi sigortaları kabul ediyor?Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar