Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Psikolog Öykü Gizem Kuzukıran Aile Danışmanlığı Merkezi
Kendisinden çok memnunum. Çok iyi bir ilerleme kaydettim. Yaklaşık 8 aydır birlikteyiz. Kendisi alanında çok uzman birisi. Çözülemeyecek en kilit konularda rahat bir şekilde bütün profesyonelliği ile çözmeye yardımcı oluyor. Seanslardan sonra gayet büyük ilerleme kaydettim. Kendi kişisel sorunlarımı referansları ile çözme fırsatı buldum.
Çok uzun zamandır Öykü Hanım'dan terapi alıyorum. İlk zamanlarda çok fazla kaygı bozukluğu yaşıyordum ama terapiye başladıktan sonra bu süreci birlikte geçirdik. Zamanla azaldığını hissettim. Karar verirken çok zorlanıyordum ve doğruluğunu sürekli sorguluyordum. Stresimi asla yönetemiyordum. Terapiden sonra bu durumu yendiğimi düşünüyorum. Öykü Hanım'la görüşme sağladığım zamanlarda hep gözleme şeklinde ilerliyoruz. Neyi başardığımızı, neyi başaramadığımızı gözlemleyerek güzel sonuçlar duyuyorum. Hayatımda aldığım en doğru karar Öykü Hanım'dan terapi almak oldu. Çok farklı düşüncelerden çok farklı düşüncelere gelebildim hepsi sayesinde oldu. O kadar yanımda olup destek oldu ki gerçekten hakkını asla ödeyemem. Öykü Hanım'la ömrüm boyunca terapiye devam etmek istiyorum.
i̇...ş
Muhteşem ilerleme kaydettiğim bir Psikolog, online terapi alıyorum ve tecrübelerim gayet olumlu yönde. Diğer arkadaşlarımın aldığı terapileri dinleyince farkı açıkça görüyorum. Psk. Öykü Gizem danışanına yönlendirme yapmaktan çok içinde bulunduğu durumu empati yaparak birlikte değerlendirme fırsatı veriyor, bu da yaşanan tecrübelere ilişkin herhangi bir aşırı suçluluk veya haklılık durumunu engelliyor. Yaşanan durumlara objektif yaklaşıyor.
d.....
Ben verimli bir süreç geçirdim, her gittiğim seansta çok memnun kaldım olumsuz hiçbir durum yaşamadım hem kendisinin ilgisi hem de seanslarım açısından. Hala devam ediyorum. Kendimi farketmem de fazlasıyla faydası oldu, her şeyin daha farkında olarak devam ettim bu açıdan çok iyi oldu benim için danışmak isteyen herkese Öykü Hanım'ı öneririm.
f.....
Öykü Hanım'la karşılaşmadan önce birçok psikologla görüşmüştük kendisiyle yol almaya başladıktan sonra çok hızlı şekilde yönlendirmeleri ve tedavi sürecinden çok memnun kaldık. 14 yaşındaki kızımla görüşmeleri oldu. Kızımda da farklılıklar ve gelişmeler yaşadık. Çocuğun yaşına kadar inebilmesi, onunla bağ kurabilmesi güzeldi. Destek almaya devam ediyoruz.
c.....
Ben arkadaşımın önerisiyle gitmiştim 8 ayı bulacak, gayet memnunum kendisinden, bana kattıklarından, yaşı genç olmasına rağmen daha önceki deneyimlerime göre çok fayda sağladı. 25 yaşındayım bugüne kadar hissedemediğim iki sorunumda, dürtüsel bozukluk konusunda ve bazı fobilerimde gelişme oldu. Daha önce bu şekilde aşamamıştım. Öykü Hanım'ın yardımları çok iyi geldi daha önce de önerilerle gittiğim birçok psikolog olmuştu ama bu kadar karşılıklı güven ve rahatlığı sohbet ederken başkalarında hissetmemiştim. Ben kendisini ailemdeki kişilere de önerdim.
ş.....
Öykü Gizem Hanım'ı çok seviyorum. Kendisinin çok faydasını gördüm. İnternet üzerinden araştırma yaparak görüşme sağladım. Şubat ayında görüşmelerimiz başladı, Temmuz ayında bitirdik. Evlilikle alakalı bazı sıkıntılarım için görüşme sağlamıştım ama evlilikten daha çok sorunun kendimde olduğunu fark ettim. Kendimi değiştirdiğimde evliliğimin de düzene girdiğini gördüm. Öykü Gizem Hanım çok tatlı bir kadın. Sakin ve güzel bir şekilde dinliyor. Fikirler sunarak, çözümü sizin bulmanıza yardımcı oluyor. Hayata olan bakış açımı değiştirmemi sağladı. Kendisinden çok memnun kaldım.
Öykü Gizem Hanım'dan çok memnunum. Kendisi ile internetteki araştırmalarım sonucunda görüşme sağladım. 4-5 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. İlk gittiğim zaman ne olduğunu bilmeden gitmiştim. Öykü Gizem Hanım sıkıntılarımı fark edip, anlayıp bana destek oldu. Her zaman yanımda oldu. Şu anda terapi sürecim eskisi kadar sık değil çünkü ilerleme sağladık. Daha öncesinde de psikolog deneyimim olmuştu ama kendisi benim için başka oldu. Öykü Gizem Hanım'a istediğim zaman ulaşabildim. Her zaman, her konuda destekleyici oldu. Sıkıntım, derdim olduğunda anladı. Her zaman çok destek oldu.
y.....
Öykü Gizem Hanım'dan gayet memnunum. 2-3 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Sorularımın cevaplarını kendisinde bulabildim. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda görüşme sağladım. Her sorunun cevabı Öykü Gizem Hanım'da bulunmakta. Beni yormayacak şekilde hayatıma yön veriyor. Beni çok iyi bir şekilde analiz etti. Sorunlarıma yönlendirmeleri oldu. Kendisi danışanlarını gayet iyi takip ediyor. Sıkıntılı süreçler geçirdim ama şu anda gayet iyiyim. Herhangi bir önyargısı olmadan bana destek oldu. Birkaç yerden danışmanlık hizmeti almıştım ama benim için en faydalısı Öykü Gizem Hanım oldu. Kendisi ilk görüşmede beni dinledi. En iyi ve bana en uygun olacak tedavi yöntemini belirterek, kitapla destekledi. Her konuda yardımcı oldu. Seanslarımın 15 günde 1 seans olacak şeklinde olabileceğini belirtti ama ben Öykü Gizem Hanım'dan aldığım seanstan sonra rahatladığım için her hafta gidiyorum.
ö ...k
Son yıllarda yaşadığım ağır travmaların altından kalkamayacak pozisyona geldiğimde profesyonel destek almak amacıyla Öykü hanımla tanıştım , gerek güler yüzü ,sorunlarım üzerindeki doğru tespitleri ve samimi bir şekilde dinleyerek problemlerime bulduğu çözümler sayesinde kısa sürede hayat kalitemi arttırdım.Hayatda daha mutlu ve sorunlarımla baş edebilen bir birey olmamda katkısı olan Öykü hanıma ve tüm Hobi lıfe ailesine teşeklür ediyorum ..
Öykü Gizem Kuzukıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öykü Gizem Kuzukıran, Psikoloji. Size Öykü Gizem Kuzukıran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Öykü Gizem Kuzukıran adresi nerede?Öykü Gizem Kuzukıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Kennedy Cad. No 28 6.Kat 61.Numara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öykü Gizem Kuzukıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öykü Gizem Kuzukıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Öykü Gizem Kuzukıran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öykü Gizem Kuzukıran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Öykü Gizem Kuzukıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öykü Gizem Kuzukıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Öykü Gizem Kuzukıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Öykü Gizem Kuzukıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Öykü Gizem Kuzukıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar