Tepe Prime C/121, Mustafa Kemal, 06510, Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara

Gut Hastalığı ve Beslenme

Hastalıklarda Beslenme

Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme

Konum: Dyt. Öykü Keser Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Hamilelik sonrası sürecinde kilo vermek istiyordum ama neyi tam olarak nasıl yapacağım konusunda bir bilgim yoktu aynı zamanda emzirmeye devam ediyorum ve diyetisyen desteği almaya karar verdim. Bu süreçte çok iyi bir yoldaş oldu bana. Süt kalitemi nasıl arttırabileceğim ve gebelik sonrası beslenme üzerine hem beni hem bebeğimi düşünerek çok güzel bir yol çizdi. Emzirme danışmanlığı olsun tarifleri olsun çok ilgili bir diyetisyen kendisiyle 2 ayda 10 kg verdim. Kaçamaklarım oldu ama beni bu konuda yetersiz ve kötü hissettirmedi, hala daha danışmanlık alıyorum, öykü hocayla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.

Konum: Dyt. Öykü Keser Kilo Verme Diyetleri

Yıllarca fazla kilolarımdan muzdarip biri olarak çocukluğumdan beri akran zorbalığına maruz kaldım. Kliniğe geliş amacım kilo vermekti çünkü artık bu durum psikolojimi olumsuz etkilemeye başlamıştı neyse ki doğru tercih ile tüm sorunlarımdan kurtuldum. Süreçte Öykü Hocam hem psikolojik hem de diyet anlamında hem yanımda oldu hep destek verdi. Süreci çok iyi yönettiğini söyleyebilirim. Kliniğe girdiğiniz anda güler yüzüyle sizi karşılar çok anlayışlı ve sabırlı Öykü hocam birtanedir. Diyete başlamayı düşünüyorsanız Öykü Hanım ile mutlaka görüşün derim.

Konum: Dyt. Öykü Keser Kilo Verme Diyetleri

Öykü hanıma diyet sürecinde çok ilgiliydi. Kendim bir çok kez diyet yapmama rağmen direnç kilolarını bir türlü kıramıyodum ve bu durum beni artık çok yormaya başlamıştı. Öykü hanımla birlikte direnç kilolarımızı kırdık, benim için hayal edilemez kilolara düştük ve tüm bunlar olurken kendimi tok ve sağlıklı hissediyordum. Çocukluğumdan beri diyet yapıyorum, kendimce iyi bildiğimi sanıyordum fakat boşuna uğraşmışım, en iyi diyet sürecimi öykü hanımla tamamladım keşke kendisiyle daha önce tanışsaydım. Diyet konusundaki bilgisiyle ve bu bilgileri sabırla bana anlatarak kilolarımızı verdik. Çok ilgiliydi mesajlara anında dönüş sağlıyordu, sorularıma açıklamalı bir şekilde yanıt veriyordu ve bana bu süreci de öğrettiği için kendisine çok minnettarım.

Konum: Dyt. Öykü Keser Kilo Verme Diyetleri

Öykü hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım ve çok profesyonel bir diyetisyen her sorunuzu cevaplıyor bu süreçte motivasyonumun düşmesine hiç izin vermedi kısıtlayıcı katı diyetler yerine sağlıklı beslenme ve öğün dengelemeyi öğretiyo kendisi

Konum: Dyt. Öykü Keser Diğer

Daha önce birçok diyetisyenle çalışmıştım. Artık diyet benim için bir kabusa dönmüştü. Fakat Öykü hanımla çalıştığımdan beri 1 ayda 7 kg geri de bıraktık ve hala kendisiyle diyet sürecini yönetmekteyiz tüm listelerini benim hayat tarzıma uygun ve ulaşabileceğim şekilde yazdı kendisi sürekli benimle iletişim halindeydi sorduğum sorulara her zaman büyük bir titizlikle cevap verdi. Motivasyonumun düşmesine asla izin vermiyor imkanınız varsa kesinlikle Tepe Prime ofiste yüzyüze danışmanlık almanız gereken bir isim herkese tavsiye ederim