Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Alexander Pratik Yetenek Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Stroop Test
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
me...r
Seanstan ilk çıktığımda aklımdan geçen ilk cümle “Elinde sihirli değneği var sanırım” oldu. Öykü hanımın sakin huzurlu ses tonu insanın içini bi sakinleştiriyor zaten. Şuan bir kaç seans gittim ama yinede görüşümü yazmak istedim. İlişkim bitmişti, bu sebeple iyi bir psikolog araştırmaya başladım ve öykü hanımda buldum kendimi. İyi ki onu tercih etmişim. Kendi kendime göremediğim düşünemediğin ince detayları cımbız gibi çekip, kendimde büyük değişimler yaratmama sebep oldu. Onunla kendimi daha çok geliştireceğime eminim ve heyecanla her seansı bekliyor olacağım.
Öykü Hanımı gerçekten çok cana yakın ve iyi bir terapist, 3 senelik evliyim ve bir Vajinusmus hastasıydım gitmediğim kadın doğum uzmanları kalmamıştı ama hiç biri beni anlamıyordu taki öykü hanımı tanıyana kadar Allah karşıma çıkardı ilk seansta biz eşimle başardık .. Öykü hanım Okadar içten ve o kadar iyi anladı ki beni hastalığımı yendim 3 sene boşuna büyütmüşüm korkmuşum benim gibi milyonlarca kadın var lütfen ilk önce kendinize güvenin sonra öykü hanıma koşun çünkü sizi en iyi anlayacak ve iyileştirecek olanda o iyi ki yolumuz kesişmiş öykü hanımla
Bence Öykü Hanım’ın en dikkat çekici özelliği danışanına dengeli ve saygılı bir şekilde yaklaşıyor olmasıdır. Üzerinizde baskı hissettirmiyor ama aynı zamanda sizinle ilgilendiğini anlıyorsunuz. Anında size zor ödevler/görevler verip, sorunu hemen halletmemiz lazım duygusuna kapılmanıza neden olmuyor ama sanırım bu işi başaramayacağım ilerleyemiyorum hissine kapılmanıza sebep olacak bir tavır da sergilemiyor. Bu anlamda kendisini çok gerçekçi buluyorum. Yaşadığım maddi/manevi yaşam alanımı, bir fanus, labirent veya ahtapotun kolları arası olarak nitelendirebilirim. Sayesinde bütün bunlara izin verenin başkası değil ben olduğumu anladım. Anlamaktan kastettiğim kavramak ve de eyleme geçmek tabii ki. İşte Öykü Hanım’ı bu eyleme geçişimin mimarı olarak nitelendirmek gerektiğini düşünüyorum. Özetle Öykü Hanım'ın, güven veren, saygılı, sorunların çözümü için el uzatan, aynı zamanda en nihayetinde kendi ayaklarımız ile yola devam etmemiz gerektiğini öğreten bir uzman olduğunu düşünüyorum.
t.....
Bana OKB teşhisi konulduktan sonraki psikolog deneyimim kötü geçtiği için ve daha fazla vakit kaybetmemek için uzun araştırmalar sonucunda Öykü Hanım’a gelmeye karar verdim ve yaklaşık bir senedir düzenli olarak seanslarına gidiyorum.
İlk gidişimde uzun süre gülmeyen ben sonunda gülebilmişti ve bu hastalığı Öykü Hanım’la yenebileceğini fark etmişti. Obsesyonlarım gerçekten çok fazlaydı ve ilk seansımıza başlamadan önce asla iyileşebileceğimi düşünmüyordum ama o ilk seanstan çıktığımda Öykü Hanım’ın verdiği güven sayesinde bu hastalıkla başetmeyi kafaya koymuştum. Ayrıca kısa sürede obsesyonlarımın azaldığını fark ettikçe çok fazla motive oldum ve düzenli olarak Öykü Hanım’la seans yaptık.
Şu an kendime baktığım zaman, sadece obsesyonlarda değil diğer konularda da tutumumun daha iyi olduğunu gördükçe, bazı obsesyonlarımı yendiğimi bazı obsesyonlarımla da başetmeyi öğrendiğimi fark ettikçe ve en önemlisi de o gücü kendimde hissettikçe iyi ki Öykü Hanım’a geldim diyorum :)
s....d
Öykü hanım, kendimi çok fazla sorguladığım yetersizlik değersizlik suçluluk duygularıyla artık nefes alamaz hale geldiğim süreçte terapistim oldu .
Kendimi sorgulayarak değişim gelişim sancılarıyla çevremden ailemden çocukluğumdan gelen saklandığım travmalarımla yüzleşmeme yardımcı oldu . Kendisini ve bu süreçteki hayatımı şöyle tanımlıyorum
"Bir yol yürüyorum potansiyelime ulaşabilmek için ve öykü hanım bu yoldaki ateş böceğim "
Dürüst bir yorum yapabilmek için bir süre terapi almayı ve gidişatımı görmeyi bekledim. Daha önceden 1 psikologdan ve 1 psikiyatristten terapi almıştım ama ciddi bir hüsranla sonuçlanmıştı benim için. Ve ben tekrar şansımı Öykü hanımla denemek istedim. İyi ki denemişim iyi ki pes etmemişim. Kendimi bildim bileli süreli olumsuz düşünen her şeyi kötüye yorumlayan bir insanım.İçten içe kendimi ve hayatımı hep dibe sürüklüyordum. Öykü hanımla tanıştıktan sonra yorumlamalarımın önüne geçmeye başladım. Şimdi ise hayatıma olumlu yönden bakmayı öğreniyorum. Bu asla yapabileceğime inanmadığım bir şeydi. Öykü hanım bana hayatımda nasıl olumlu tarafı görebileceğimi gösterdi ki ben yıllarca düşünce yapımı olumsuz düşüncelerle ve kötü yorumlamalarımla inşa etmiş bir insanım. Seanslara hala devam ediyorum. Kısa sürede Öykü hanımla çok yol katettim.Sayesinde kafamdaki olumsuzluk bulutlarını nasıl araladıysam çok yakında güneş de açtıracağımı biliyorum. Her seans için Öykü hanıma çok teşekkür ederim.
Aylarca gitmeyi ertelediğim randevumu alarak , arkadaşımın da önerisiyle gittim. Erteleme davranışım , farklı alanlardaki bakış açıma farklı yönlerden bakıp değerlendirme en önemlisi günlük yaşamımızda etiketleme dediğimiz kulağa çok basit gelen ama davranış olarak geliştirmem gereken noktada kendisinden bolca destek aldım . Danışanı olmaktan çok mutluyum , ön yargılarımı kırmamı sağladığı için , empati becerimi bir adım öteye taşıdığı ve kuruntularımı geride bırakmam için adım atmamı sağlamadaki desteği, saygısı , empatisi, profesyonelliği için buradan da tekrar teşekkür ediyorum. Gitmeyi düşünüyorsanız şayet Lütfen ertelemeyin :)
c....k
Öykü Hanım'a bir tanıdık tavsiyesi ile gittim ve iyi ki de yolumuz kesişmiş. Kendisi çok güleryüzlü ve alanında uzman. Zor bi süreçten geçiyordum, bu süreçte birçok şeyi farkına varmamda yardımcı oldu teşekkürler buradan kendisine :)
v.....
Öykü Hanımı internetten buldum ve randevuya gittim. Daha önce psikolog deneyimim oldu fakat bu bambaşkaydı. İlk görüşmede o kadar samimi ve güleryüzlüydü ki daha önceki gittiğimin vakit kaybı olduğunu anladım. Çok donanımlı ve kendine güvenen bir psikolog. Bu sebeple de daha ilk andan itibaren güven veriyor. İlk defa gitmeme rapmen kendimi çok rahat bir şekilde ifade ettim. Beni gerçekten anladığını ve dinlediğini düşünüyorum. Süreç boyunca danışan danışman ilişkisi gibi değil de daha çok karşılıklı sohbet ortamı şeklinde ilerliyor. Sanırım bu da kendimi daha rahat hissetmemi sağladı. İlgisi ve güleryüzlülüğü için kendisine çok teşekkür ediyorum
r....k
Evlendikten sonra koskoca bir sene vajinusmus hastalığıyla uğraştım her yolu denedim ama olmadı.Çok araştırdım en sonunda bir psikoloğa görünmem gerektiğini anladım.Doktorlara bakarken öykü hanıma denk geldim ve görüşleri okudum içimden benimki psikolojik değildir bu başaranlar nasıl başarıyor imkansız dedim hiç umudum yoktu artık fakat yinede öykü hanıma güvenerek randevu aldım.Şimdi iyi ki almışım diyorumgerek ilgisi gerek kendime güvenmemi sağlaması beni azmettirmesi, çok içten davranması bütün detayları her şeyi rahatlıkla konuşmamız, aşırı özgüvenli olmamı sağladı.Ve yaklaşık 4-5 seans sonunda biz başardıkkk Öykü hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır.Eğer vajinusmusla sorununuz varsa mutluka öykü hanımla görüşün derim emin olun imkansız diye birşey yoktur kendinize güvenin
Öykü Yıldırım Lüleci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öykü Yıldırım Lüleci, Psikoloji. Size Öykü Yıldırım Lüleci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alexander Pratik Yetenek Testi, Aile Danışmanlığı, Kanserde Psikolojik Destek, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Stroop Test, Randevu.
Öykü Yıldırım Lüleci adresi nerede?Öykü Yıldırım Lüleci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Paşa Cad. No:74 D:7 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öykü Yıldırım Lüleci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Öykü Yıldırım Lüleci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Öykü Yıldırım Lüleci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öykü Yıldırım Lüleci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Öykü Yıldırım Lüleci hangi dilleri konuşuyor?Öykü Yıldırım Lüleci ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Öykü Yıldırım Lüleci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öykü Yıldırım Lüleci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Öykü Yıldırım Lüleci hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Öykü Yıldırım Lüleci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar