EMDR Terapi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Görsel İşitsel Sayı Dizileri Testi B formu (GİSD-B)
Tümünü gösterHizmetler
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:65 Bülent Kavan İş Merkezi Daire:5, Kocaeli
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Uzm. Dr. Öyküm Bilge Fındık Muayenehanesi
Görsel İşitsel Sayı Dizileri Testi B formu (GİSD-B)
WAIS Zeka Testi
İşaretleme Testi
Uzm. Dr. Öyküm Bilge Fındık Muayenehanesi
Uzmanlık eğitimi sırasında Balıklı Rum Hastanesi ve Maltepe Tıp Fakültesi’nde alkol ve madde bağımlılık kliniklerinde ve kapalı servislerde görev aldı. İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalı’nda çocuk ve ergenlerle çalıştı.
2009-2018 yılları arasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak görev yaptı. Bu süre içerisinde motivasyonel görüşme teknikleri, bilişsel davranışçı terapi, cinsel terapi, bağımlılıkta psikoterapi, travma terapisi, EMDR ve destekleyici dinamik psikoterapi alanlarında eğitim aldı. Türkiye Psikiyatri Derneği’nin yayımladığı ‘Bir sanat ve Bilim Olarak Kısa Terapiler’ kitabının çeviri ekibinde yer aldı. Çalıştığı klinikte cinsel işlev bozukluğu polikliniği kurdu. Bariatrik cerrahi ekibi ile birlikte obezite hastalarının psikiyatrik değerlendirme ve takibi, yeme bozukluğu/bağımlılığı alanlarında çalıştı. 2018 yılından itibaren psikoterapi alanındaki çalışmalarına devam edebilmek için kendi özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
TAMAMLADIĞI KURS VE EĞİTİMLER:
• Psikanalizle Tanışma Seminerleri, İstanbul Psikanaliz Derneği (2008-2009)
• Motivasyonel Görüşme Tekniği Eğitimi, Prof.Dr. Kültegin Ögel (2009)
• Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, KDTD, Prof.Dr.Mehmet Sungur (2009-2011)
• Sağlık Anksiyetesi’nde Bilişsel Davranışçı Tedaviler, 7. Uluslararası Kognitif Psikoterapi Kongresi, (2011)
• Yaygın Anksiyete Bozukluğunda Metakognitif Terapiler, 7. Uluslararası Kognitif Psikoterapi Kongresi, Adrian Wells, (2011)
• Sosyal Fobide Kısa Kognitif Terapiler, 7. Uluslararası Kognitif Psikoterapi Kongresi, Costas Papageorgiou, (2011)
• Cinsel İşlev Bozuklukları ve Cinsel Tedaviler Eğitimi, CETAD, (2011-2013)
• Obezite ve Yeme Bozukluğunda Kognitif ve Davranış Terapileri, Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği 3.Ulusal Kongresi, (2013)
• Madde Bağımlılığı Eğitimi, Sağlık Bakanlığı, (2015)
• Obsesif Kompülsif Bozukluk Tedavisinde Kognitif Davranış Terapileri kursu, Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği 4.Ulusal Kongresi, Prof.Paul Salkovskis, (2015)
• Cinsel Travma ve Travma Terapisi Eğitimi, CETAD, (2017-2018)
• Travma ve İlişkili Ruhsal Bozukluklarda EMDR Kursu, Doç.Dr.Burhanettin Kaya (2018)
. EMDR 1. ve 2. düzey eğitimleri ve süpervizyonları, Davranış Bilimleri Enstitüsü, (2018)
. EMDR terapisinde Mindfulness Uygulamaları, Alexandra Dent (2019)
. Yas çalışmalarında EMDR terapisinin kullanımı, Roger Solomon (2019)
• Destekleyici Dinamik Psikoterapi Eğitimi, Prof.Dr.Cem Kaptanoğlu, (2017 -2020)
• EMDR ile yetişkinlerde bağlanma sorunları ile çalışmak, Psk. Asena Yurtsever (2020)
a....y
Öyküm hocam çok iyi bir doktor. Hastasını dinliyor, empati yapıyor ve akıllı nokta ilaçlarla hastanın iyileşmesini sağlıyor. En önemlisi güven veriyor. Öyküm hocam benim yaygın anksiyete bozukluğu tedavim de çok yardımcı oldu. İnşallah ileriki süreçte daha da iyi olacağım.
Doktor hanım çok ilgiliydi güzel sohbet ettik. Ancak ben daha çok sorunlarımın çoğunu iletişimde gördüğüm için, ilaçla değilde konuşarak çözmem ve psikologa gitmem gerektiğini düşünüyorum.
Yakın zamanda evladımı kaybettim, destek almak istedim.Ev değişikliği yaptık, oğlumun eşyaları konusunda birçok soru sordum.Görüşmeden memnun kaldım. Bu sürecte hem ailemizin hem de kendisinin desteğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.
u....t
Her anlamda çok iyi bir doktor. 12 yıldır bipolar hastasıyım, 2 yıl önce Öyküm hanımla tanıştım ve hastalığım artık tamamen kontrol altında. Bu arada tavsiye ettiğim herkes Öyküm hanımla tedavisine devam ediyor ve çok memnun
Umduğumdan iyi geçti, keşke daha önce gelseydim yıllardır gittiğim bir dr vardı beni sadece geçici olarak tedavi ediyormuş tabi buna ne kadar tesavi denirse kafamdaki soruların çoğunun cevabını aldım ben ömür boyu ilaç kullanırım algısına kapılmıştım artık öyle düşünmüyorum
di...
Öyküm hanım güven verici bir psikiyatri Dr u. Hastayi dinlemesi çözüm üretmesi gercekten çok iyi geliyor bana.bir çok psikiyatri Dr u ile görüştüm yıllarca ama güven duygusu ve empati kurabilmesi benim için çok iyi oldu .kendimi gittiğim zaman daha iyi hissediyorum.
z.....
Öyküm Hocam ile oğlumun tedavisi sırasında tanıştık. Danışanını tanımaya ve teşhis koymaya yönelik inanılmaz bir tecrübeyi ve içtenliği yakından gördük. Oğlumuzu o müthiş yaklaşımı ve nokta atışı tespitleriyle hızlıca bulunduğu yerden çekip çıkardı. Ailece , Öyküm Hocamıza büyük bir sevgimiz, saygımız ve minnetimiz var. Süreçler o kadar planlı ilerliyor ve ilaçlar o kadar isabetli veriliyor ki, o zor zamanlar sadece danışan değil, aile içinde içinden çıkılması kolay hale geliyor. Kısacası, Öyküm Hocamız bizim için çok değerlidir.
f.....
Spesifik, reçete hekimliği yapmayan, akılcı ilaç kullanan, sorunun özünü tespit ile baş edilmesini ve sosyal hayata katılımı sağlayan, öğretici, betimleyici, açıklayıcı, tartışmacı anlatım becerisi oldukça yüksek, anlatımlarnda şematik/görsel unsurları kullanan, özellikle bilişsel terapi ve emdr tedavi yöntemlerini yüksek beceri ile uygulayan, kronik hale gelmiş sorunları minimize eden, mesleki etik ilkelerine uygun davranan, dürüst, içten, güven veren ve mesleğinin hakkını veren donanımlı, çok iyi bir psikiyatrist ve çok iyi bir terapist.Vicdanen rahatlıkla tavsiye ediyorum. Farklı bir hekim ve terapist. Bu ifadelerimi yıllardır onlarca hekime başvurmuş, ankisiyete ve depresyon tedavisi almış tekrarlayan depresyonla mücadele eden ve sonuçta Dr. Öyküm hanımla sorunlarını büyük ölçüde çözen, sosyal hayatla rahatlıkla baş eden, sosyal hayata sıkı sıkı bağlanan, dirençli bir yapıya kavuşan Psikoterapi ve emdr alan bir danışana olarak belirtiyorum.
m....m
Ailemle olan sorunlarımdan dolayı gittim.sıkıntılarımı anlattım.iletişimi çok iyi . ilaç başladı .sonrasında her şey yolunda gitti.çok teşekkür ediyorum.
Öyküm hanıma ilk kez panik ataklarım nedeniyle 2 ay önce gittim . Öncesinde 2 yıldan fazla bir süredir gitmediğim doktor denemediğim ilaç kalmamıştı . Özellikle Öyküm hanıma gitmeden önceki 3 ay gerçekten hayatımın en zor aylarıydı. Öyküm hanım ilk randevumda benim için doğru ilaç ve tedaviyi buldu. Bu sebeple Öyküm hanıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Benim için o zor günleri geride bırakmak gerçekten tarif edilemez bir mutluluk. Eğer tanışma fırsatı bulabilirseniz , ilk görüşmenizde işini severek yaptığını ablayacaksınız . Geçmiş olsun...
Öyküm Bilge Fındık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öyküm Bilge Fındık, Psikiyatri. Size Öyküm Bilge Fındık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, WAIS Zeka Testi, İşaretleme Testi, Görsel İşitsel Sayı Dizileri Testi B formu (GİSD-B), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, EMDR Terapi.
Öyküm Bilge Fındık adresi nerede?Öyküm Bilge Fındık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:65 Bülent Kavan İş Merkezi Daire:5 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öyküm Bilge Fındık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Öyküm Bilge Fındık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Öyküm Bilge Fındık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öyküm Bilge Fındık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Öyküm Bilge Fındık hangi dilleri konuşuyor?Öyküm Bilge Fındık ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Öyküm Bilge Fındık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öyküm Bilge Fındık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Öyküm Bilge Fındık hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Öyküm Bilge Fındık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler