İstanbul Medipol Üniversitesi psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun olmuştur. İstanbul Aydın Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimi almaktadır. Marmara Üniversitesinden aile danışmanlığı eğitimi almıştır. Yetişkin, çocuk-ergenlerde bilişsel ve davranışçı terapi ile çalışmaktadır. Kişilik testlerinin yanı sıra MOXO dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu testi, WISC-IV 6-16 yaş arası çocuklar için zeka testi, ATTENTİOER dikkat eksikliğini gidermeye yönelik dikkati toplama programı, çocuklarda özgül öğrenme güçlüğü klinik gözlem bataryası (ÖÖG-KB) testleriyle hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Öyküm Hanım 'ın(hocamın) travma,kaygı ve depresif bozukluklarla ilgili detaylı açıklamalar yapması, son derece güleryüzlü ve iyi yaklaşımı, ilerleyen seanslarda yapılacak çalışmalar ve vereceği ödevlere ilişkin konuşması beni çok memnun etti. Herkese tavsiye eder,mesleki hayatında başarılar dilerim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaklaşık bir yıldır Öyküm hanımdan seans alıyorum. Ailesel sorunlarım sosyal sorunlarım kendimle ilgili sorunlarım vardı. Onun yardımıyla hepsini yavaş yavaş çözüp sağlıklı bağlanmayı, doğru düşünmeyi ruhsal dayanıklılık kazanmayı öğrendim. Kendimi geliştirdiğim bu yolda yanımda olup bana yol göstermeye devam ettiğiniz için çok minnettarım.:)

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

merhabalar, Öyküm hanımla uzun zamandır görüşüyorum. anksiyete bozukluğu olan birisi olarak kendisiyle ilk tanıştığım güne göre oldukça iyi ve sakin hissediyorum. sayesinde yaşadığım olaylara karşı bakış açımı değiştirdim, sorunlarımla artık çok daha rahat başa çıkabiliyorum. mesleğinde çok başarılı olduğunu düşünüyorum. kendisi çok güler yüzlü, bana iyi gelmek için verdiği çabayı hep hissettim. Öyküm hanımı tüm kalbimle öneriyorum. terapiye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle bir şans verin. Öyküm hanıma da bu mesleği yaptığı için tekrar çok teşekkür ederim, iyi
ki var.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

İlayda hanım çok anlayışlı çok yapıcı biri. Mesleğinin gereklerini fazlasıyla yerine getiren bir psikolog kendisi. Senelerdir üstüne düşündüğüm konularda dahi bambaşka bir pencereden bakıp düşünmemi sağladı. Ses tonu, içtenliği, bana olan tavrı çok iyi geldi. Seanslarda kimi zaman ağlasam da seans biriminde kuş gibi hafiflemiş oluyorum. Lütfen eğer psikolojik destek almayı düşünüyorsanız ertelemeyin. İnanın arkadaşlarınızla konuşmak sohbet etmek iyi gelse de İlayda hanımla yaptığımız seans gibi olmuyor. Hayata bakış açım değişti sayesinde. Kendime yaptığım en büyük iyilik İlayda hanımın danışanı olmak oldu. Siz de kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız İlayda hanım doğru kişi

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

20 li yaşlarının başında bir genç kızım. Seanslar benim için çok faydalı ve işlevsel ilerliyor, kendimdeki gelişmenin yansımalarını görebiliyorum. Seansların ilerleme şeklinden gayet memnunum, İlayda Hanımla birlikte ilerlemek bana çok iyi geldi.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Öyküm hoca güler yüzüyle, çabası ve desteği ile, güçlü iletişimi ile mesleğini severek yaptığını ortaya koyuyor. Almış olduğu eğitim dışında da mesleğine yaptığı maddi, manevi yatırımı her şekilde hissedebiliyorum. Kendini bu alanda geliştirmiş ve geliştirmekte olan kıymetli bir hocamız. Yıllardır çözemediğim, fark edemediğim detayları fark edip kısa sürede değiştirebildim. Elbette bazı konular üzerinde çalışmak biraz zaman ve emek istiyor ama buna değdiğini düşünüyorum. Mesleğini özveri ile yapan insanlar iyi ki var. Bu mesleği seçtiğiniz için teşekkür ederim.

Z
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde Öyküm Hanımla görüşmeye başladık ve daha 3 seans olmasına rağmen kendimde birşeyleri değiştirebildiğimi gördüm ve kendimin farkına vardım. Herkesin Öyküm Hanımla görüşmesini tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Gerçekten yapıcı ve hataları düzeltmeyi öğreten bir danışman kendisi. Pek çok psikolog deneyimim oldu ama şuana kadarki en memnun kaldığım kişi. Empati ve anlayışı çok yüksek. Kendinizi rahat hissedeceğiniz samimi bir konuşma tarzı var. Ayrıca sizi problemi anlayıp çözmeye teşvik ediyor. Sadece komutlar ve ödevlerle değil, sorduğu sorular ve örneklerle merak ettiriyor ve siz de kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım.

O

Ben kendisine çok zor bir süreçte gitmiştim okula devam edemiyordum derslerimi yapamıyordum kendisi kısa sürede çok fazla faydası oldu bana kendisini çok başarılı buluyorum herkese tavsiye ederim. Çok güzel analiz yapıyor benim kendimde fark etmediğim şeyleri fark edebiliyor analiz yönü çok kuvvetli zaman zaman görüşme sağlıyoruz baya toparladım kendimi.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Psikolog olmasının yanı sıra insan olarak benim için çok değerli bir insan. Mesleginde gerçekten çok başarılı. Sakin konuşmasıyla insana rahatlık veriyor. Detaylı olarak açıklamaları ve yoğun ilgisiyle ondan çok memnunum. İyi ki karşıma çıktı..