Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi
Artroskopik Cerrahi +11 daha fazla
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Dirsek Cerrahisi
Tümünü gösterHizmetler
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Özel Fizyobel Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
D-100 Karayolu No:22-24 Yahya Kaptan Durağı Ovacık Mah. Başiskele / Kocaeli, Kocaeli
Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Özel İzmit Akademi Hastanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Dirsek Cerrahisi
Skolyoz Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Özel Fizyobel Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Op. Dr. Ozan Akça, mesleki çalışmalarına şu an Sakarya'da bulunan Özel Fizyobel Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam etmektedir.
öz...n
2017 yılında sağ omuzumdan kas yırtılması sebebiyle hocam ameliyatımı gerçekleştirdi hiçbir problem yaşamadım 2024 yılına geldiğimizde şu an sol omuzumda da aynı problemle karşılaştık ve tercihim yine ozan hocam konusunda çok uzman ve deneyimli yeni ameliyatımızı planlıyoruz problem çıkmayacağından çok eminim kesinlikle hastalara tavsiye ederim
öm...g
Ben çok araştıran çok inceleyen bir yapıya sahibim. Dizimde ciddi problem vardı, güvenip bir türlü cerrahi işleme geçememiştim. Dizimdeki problemle alakalı çok farklı teşhisler ve tedavi yöntemleri önerilmişti. Araştırmalarım sonucunda Ozan beyle tanıştım. Doğru teşhis ve etkili operasyonel işlem konusunda çok başarılı. Teknik detaylara kadar hastaya aktarım yapan bir hekim. Operasyon sonrası tedavi işlemlerinde de eksiksiz. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
a ...k
Parmak uclarimda kiriktan gittim gayet iyi ilgilendi ,ameliyat yaptı çok iyi bir doktor ,hastasıyla ilgileniyor
Çocuğum down sendromlu. Ayaklarına tam olarak basamıyordu. İçe doğru basıyordu. Tavsiye üzerine Ozan Bey'e gittik. Ortopedik olarak bir sıkıntı olmadığını birkaç ay içinde düzelebileceğini söyledi. Gerçekten de dediği gibi oldu. Daha önce gittiğim doktorlar doğru düzgün muayene etmeden şunu kullanın böyle yapın demişti. Ozan Bey gerekli tüm tetkikleri ve detaylı muayeneyi gerçekleştirdi. Bu durum içimi rahatlattı. Ayrıca detaylı olarak konuyu izah edişi, anlayabileceğim şekilde anlatışı güzeldi.
i̇...)
Annemin kalçasında platin vardı. Yürüyemiyordu. Birkaç doktora gittik. Bel fıtığı olduğunu söylediler. Sonrasında tavsiye üzerine Ozan Bey'e ulaştık. Platindeki vidanın gevşediğini tespit etti ve ameliyat olması gerektiğini belirtti. Şuanda tansiyon yüksekliği sebebiyle ameliyat olamadı. Tansiyonu dengelenmeye çalışılıyor. Ozan Bey alanında başarılı bir doktor. Bizleri konu hakkında bilgilendirdi. Çevremizdede tavsiye edebileceğimiz bir hekim.
Ön çapraz bağlarımda kopukluk vardı. Araştırarak Ozan Bey'e ulaştım. Çevremizden çok iyi bir doktor olduğunu duydum. Ameliyat oldum. Operasyon gayet iyi geçti. Sonrasında da herhangi ağrı sızı yaşamadım. Şuandada rahatlıkla yürüyebiliyorum. Süreç hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Çok memnunum.
m....m
Oğlumun düztabanlık amaliyatı ile ilgili görüşme yaptık sağolsun oldukça ilgilendi tüm sorularımiza tam ve doğru yanıt verdi teşekkürler
t.....
Kendisine annemin omuz ağrısı şikayeti nedeniyle danıştık . Göstermiş olduğu yakınlık , ilgi ve hastalıgımızla ilgili açıklayıcı anlatımı ile bizleri süreç hakkında her konuda bilgilendirdi. Doktorumuzla beraber ameliyat kararı verdik . Çok başarılı bir ameliyat ve süreci geçirdik . İyileşme sürecimiz de gayet kısaydı . Kendisine çok teşekkür ederiz
Diz kapağımdaki ağrı sebebiyle gittim. Çok güzel ilgilendi. Mr çekildi.Mr üzerinden detaylı açıklama yaptı. Anatomik bir kemik eğriliği olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini iletti. Açıklaması ve ilgisi çok tatmin etti beni. Hastaya yaklaşımı çok güzeldi. Memnun kaldım.
Çocuğumun ayağında yan basma durumu vardı. Muayene edildi. Ergenlik dönemine doğru zamanla düzeleceğini söyledi. Herhangi bir tedavi uygulanmadı. Kendi kendine düzeleceğini iletti. Detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdi. Hastayı açıklamalarıyla tatmin eden bir doktor. Farklı bir doktora gitme gereği duymadım bu yüzden.
Ozan Akca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Akca, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ozan Akca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon), Mikrocerrahi, Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Diz Artroskopisi, Dirsek Cerrahisi, Omurga Cerrahisi, Diz Problemleri, Diz Bağı Yaralanmaları, Artroskopik Cerrahi, Diz Kapağı Çıkığı Cerrahisi.
Ozan Akca adresi nerede?Ozan Akca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- D-100 Karayolu No:22-24 Yahya Kaptan Durağı Ovacık Mah. Başiskele / Kocaeli Kocaeli
- Papuççular Mahallesi Adnan Menderes Cad. No:58 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Akca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Akca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozan Akca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Akca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ozan Akca hangi dilleri konuşuyor?Ozan Akca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Akca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Akca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ozan Akca hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Ozan Akca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ozan Akca hangi sigortaları kabul ediyor?Ozan Akca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları