Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No:23 8.Kat, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +15 daha fazla

Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi

Ameliyatsız Kalça Kireçlenmesi Tedavisi

Ameliyatsız Omuz Çıkığı Tedavisi

Doç Dr. Ozan Ali Erdal Kliniği

Ozan Ali Erdal 1982 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Maçka İlkokulu’nda okuduktan sonra Vefa Lisesi’ne geçti ve burayı 2000 yılında bitirdi. Daha sonra girdiği İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümü’nü 2007 yılında ikincilik ile bitirdi.

2007 yılında 6 ay kadar İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nda çalıştıktan sonra 2008 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bilim Dalı’ndaki asistanlık eğitimini 2013 yılında tamamlayarak Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olmuştur.

2013 ile 2015 yılları arasında devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında Kastamonu İnebolu Devlet Hastanesi’nde çalışan Ozan Ali Erdal 2015 yılından itibaren Ortopediatri İstanbul Çocuk Ortopedi Akademisi’ndeki muayenehanesinde çalışmaktadır.

Ozan Ali Erdal 2013 yılında Türkiye ortopedi ve travmatoloji yeterlilik (TOTEK) sınavını başarı ile vermiş ve daha sonra 2015 yılında da Avrupa ortopedi ve travmatoloji yeterlilik (EBOT) sınavını da başarı ile vermiştir.

Tavsiye üzerine başvurduk. Dış taban sorunu vardı. Ozan Hocaya gittik. Muayene etti ve ameliyat olması gerek dedi. Hemen kabul ettik. Dış tabandan ameliyat oldu. Sürecimiz çok güzel geçti. Her konuda açıklama yapıyor. Sürekli iletişim halindeyiz. Doktorumuzdan çok memnunuz.

Çocuğumun pes ekinovarus rahatsızlığı var ayrıca ayağından aşil tendon transferi oldu. Birkaç işlem yapıldı. Çocuğumun spi hastalığı var. Çocuğumun sol ayağı yamuk basıyordu, düzeldi. Şu anda tek başına yürüyemiyor ama biz tutarak adım atabiliyor. Ameliyatını kendisi gerçekleştirdi. Antalya'da olduğumuz için çok fazla görüşemiyoruz ama aradığımızda kendisi ve sekreteriyle görüşebiliyoruz. Ozan bey iyi, ilgili, alakalı birisi.

Çocuğum serebral palsi hastası. Tavsiye üzerine hocamıza götürdük. Muayene sonrasında bacaklarına botoks yapıldı. Baya baya başarılı geçti. Kendisine minnettarız. İlgili ve temiz bir doktor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamayı yapıyor. Ozan Bey genç olmasına rağmen çok bilgili ve detaycı. Muayenesi ve destekleri de çok iyiydi. Genel olarak biz memnunuz. Gitmeye devam edeceğiz.

Parmak ucu yürümesi için götürdüm. Topuklarına basamıyordu. Ozan Bey'i öğretmenleri tavsiye etti. Muayene etti ve ameliyat oldu. Yine tam yürüyemiyor ama topuklarına az basabiliyor. Ozan hoca iyi bir doktor. İlgili ve güler yüzlü. Aradığım zamanlarda yardımcı oluyorlar.

Oğlum da tendon kopukluğu vardı. Kendisine götürdük, hemen yürümesinden anladı. Ameliyata karar verdi. Ameliyat oldu ama hemen yürüyemedi, zamana ihtiyacı vardı. Süreç çok iyi geçti. Ameliyat sonrası takibi de güzel. Çok memnunuz. Eli hafif bir doktor. Asistanı ve kendisi çok ilgili alakalı. Tespitleri çok doğru ve çözüm odaklı birisi. Bizlerle de ilgileniyor.

Kendi araştırmalarım sonucunda çocuğumun kalça çıkıklığı nedeniyle kendisine başvurduk. Çocuğumun ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatımız çok güzel geçti. Şu anda hala toparlanma sürecindeyiz. Uzun bir süreç ama doktorumuz her zaman bizlere destek oldu. Her şekilde sorularımızı cevaplıyor, hiç acele etmiyor ve açıklıyor. Her zaman kendisine ve asistanına ulaştık. Bu süreci çok güzel bir şekilde tamamladık. Takiplerimiz kendisi tarafından hala yapılıyor. Doktorumuz çok anlayışlı bir doktor. Kendisi hastalarına ve yakınlarına çok fazla saygı gösteriyor. Doktorun bu özellikleri çok önemli. Çünkü bizim çocuklarımız özel gereksinimli olduğu için bizim de desteğe ihtiyacımız var. Aynı zamanda psikolojik danışmanlık yaparak bizlere de destek oluyor. Bundan sonrasında daha güzel diyerek olumlu konuşarak bizlere yardımcı oluyor. Her zaman açıklamalarında, yönlendirmelerinde bir şeylerin hepsinde destek oldu. Tanı gerektiren bir süreç olduğunu her zaman söyledi ve gerçekten de dediği çıktı. Ameliyat olalı 4-5 ay oldu. Artık normal sağlığına geri kavuştu. Asistanı da çok tatlı birisi. İstediğimiz soruyu sorabiliyoruz. Kendisi de gayet iyi bir doktor. Kendisini çok iyi geliştiriyor. Biz kendisinden çok memnunuz.

Farklı bir uzmana danışmak için gittik. Ameliyat olmamız gerektiğini söyledi. Bizi bilgilendirdi ve korkmamamız gerektiğini vurguladı. Ameliyat olmazsak durumun ilerleyeceğini belirtti. Şubat ayında kas gevşetme ameliyatı geçirdi. Süreç hızlı ilerledi. Hocamız çok yardımcı oldu. Operasyon başarılı geçti. Sürekli iletişim halindeydik. Ozan Bey güler yüzlü bir hekim. Biz çok memnun kaldık.

Duyu bütünleme hocamız Ozan Bey'i önerdi. Kalça çıkıklığı için başvurduk. Farklı bir uzman fizik tedavi esnasında bacağını kırdı. Her doktor ameliyat sonrasında alçıya alacağını belirtti. Ozan Bey tek seansta yapıp bitirebileceğini söyledi. Zor bir ameliyattı ve Ozan Hoca tek seferde ameliyatı yaptı ve bugün kızım ilk defa adım attı. Çok sevindik. Bu Hocamızın sayesinde oldu. Videosunu hocamıza atacağız. Hocamız son derece alçakgönüllü ve mükemmel birisi. Kızımı gelip ziyaret etti. Teşhisleri çok yerinde. Dediklerinin hepsi çıktı. Etrafına sağlık dağıtan bir doktor. Ameliyat sonrasında yaklaşımı çok iyiydi. Her zaman ulaşabildik. Her konuda destek ve yardımcı oldu. Çok memnunuz. Çok insancıl bir doktor. Kızıma umut oldu.