İstanbul, İstanbul
Ozan Andaç Erbil Muayenehanesi
Endoskopik işlemlerin en üst zirvesi kabul edilen ERCP işlemini yapmaktan büyük bir mesleki zevk alıyorum.
şi...z
06.01 2023 tarihinde Gebze Özel Medar hastanesinde annem Fatma Koç’u sağ arka karın boşluğunda ağrı şikayeti sebebiyle Ozan Beye başvurduk. Kendisi Tomografi, Kolonoskopi ve Endoskopi tetkiklerinin yapılmasını istedi. Tüm tetkiklerinin yapılması sonrasında kendisine sonuçlarla ilgili bilgi almak istediğimizde sadece endoskopi ve kolonoskopi sonucunun temiz olduğu bilgisini verdi. Tomografi sonucunun ne olduğunu sorduğumuzda kendisinin böyle tetkik yaptırılmasını istediğini hatırlamadığını söyledikten sonra kendisinin imzalı ve kaşeli yapılacak tetkikler ile ilgili vermiş olduğu kağıdı gösterdik. Kendisi ilgili hasta datasına baktıktan sonra sonuç hakkında bilgi verebildi. Verdiği bilgiler ise son derece kısıtlı ağrının sebebinin ne olabileceğine dair yönlendirmesi ise hiç olmadı. Kendisinin bizimle olan iletişimi ve takibi konusunda oldukça zayıf ve güven vermeyen bir etki bırakmıştır.
d....ş
Uzm.Dr. Ozan Andaç Erbil ile rabbim iyiki karşılaştırdı beni. Kendisi safra kesesi ve miğde küçültme ameliyatımı yaptı. Henüz 15 gün oldu ameliyat olalı ameliyattan önce ve sonra son derece ilgili son derece samimi ilgilendi. Aklıma ne gelse rahatlıkla sorabildigim ve istediğimde her an ulasabildiğim guven veren bir hekim kendisine çok güveniyorum işinin hakkını gerçek anlamda veriyor. Sayesinde sağlığıma konuştum. Rabbim yolunu açık etsin Allah razı olsun.
du...
Merhaba
Sevgili hocama 12 ocakta slevee ameliyati oldum herseyiyle çok başarılı ve çok Babacandir kendisi ilgisi alakasından çok memnun kaldık.ekibi de aynı şekilde hem özverili hem de çok yardımcı oluyorlar.ameliytan sonra da bizimle hep irtibat halinde oldu.sevglili hocama ve ekibine başarılarının devamını dilerim
Saygılarımla....
s....a
Dalında çok iyi bir doktor.Kıl dönmesi ameliyatı oldum.Ameliyat olmadan önce bir kez araştırmada bulundum ama Ozan Bey'e gönül rahatlığı ile kendimi emanet ettim.Ameliyat sonrasında hiç bir problem yaşamadım.Ameliyat olduğum andan itibaren hala da sıcak bir diyalog kuruyorum.Kendisi çok çok iyi bir doktor, dalında tek diyebilirim.Canını seven kendini Ozan Andaç Erbil'e emanet etsin.
Ozan Bey harika bir doktor.Yıllardır tanırım, harika bir insan.Başarılı bir doktor.Güzel tedaviler uyguladı.Allah yolunu açık etsin.Babam safra kesesi ameliyatı oldu.Oraya bir şey yerleşti, çürümeye başladığı için babamda bilinç kaybı oldu.Ercb yöntemi ile tedavi aldı Ozan Bey'den ve düzeldi.Kontrol için bir kez daha gittik.Allah yolunu açık etsin,harika birisi.Başarıları daim olsun.Allah razı olsun.
r.....
Ozan Bey çok iyi bir doktor.Hemoroid için gittik.İğne tedavisi oldum.İyi bir hoca,çok ilgileniyor.
sk...e
Annemi kolon kanseri neticesinde fatih devlet hastanesine yatırmıştık . Henüz ameliyat olmadı hayırlısıyla 05.07.2014 tarihinde Dr. ozan bey tarafından ameliyat olacak. Ozan beye annemin durumu hakkında bilgi edinmek için yanına gittiğimde fazlası ile ilgi gördüm beni bilgilendirdi. Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. Size güveniyor ve inanıyorum. Bende o hissi uyandırdınız.
ar...n
ar...n
Geçirdiğim bir trafik kazası sonra Gebze Fatih Devlet hastanesine götürüldüm. Hastanede kaldığım süre içerisinde inanılmaz ilgi gördüm. Ayak başparmaklarımdan beynime kadar her yerimi kontrol etti. Harika bir doktor. Arkın
Ozan Andaç Erbil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Andaç Erbil, Genel Cerrahi. Size Ozan Andaç Erbil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ozan Andaç Erbil adresi nerede?Ozan Andaç Erbil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Andaç Erbil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Andaç Erbil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ozan Andaç Erbil hangi dilleri konuşuyor?Ozan Andaç Erbil ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Andaç Erbil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Andaç Erbil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozan Andaç Erbil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ozan Andaç Erbil hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ozan Andaç Erbil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar