KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI ,
SES - YUTMA HASTALIKLARI (BU KONUDA AMERİKADA 1 YIL ÜSTİHTİSAS)
AĞIZ YUTAK GIRTLAK TÜKRÜK BEZİ BAŞ BOYUN KANSER CERRAHİSİ (BU KONUDA AMERİKADA 1 YIL ÜSTİHTİSAS)
TİROİD GUATR PARATİROİD CERRAHİSİ (BU KONUDA AMERİKADA 8 AY ÜSTİHTİSAS)
ROBOTİK CERRAHİ (BU KONUDA AMERİKADA 1 YIL ÜSTİHTİSAS)
ÇOCUK KBB (BU KONUDA AMERİKADA 3 AY EĞİTİM)
ENDOSKOPİK KULAK CERRAHİSİ
ENDOSKOPİK TÜKRÜK BEZİ CERRAHİSİ
ENDOSKOPİK BURUN SİNÜS CERRAHİSİ
ALANLARINDA HİZMET VERMEKTEDİR.
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Çukurambar Kızılırmak Mah 1443.Cad, Ankara
Prof. Dr. Ozan B. ÖZGÜRSOY | Kulak Burun Boğaz Ses Hastalıkları ve Baş Boyun Tiroid Cerrahisi Uzmanı
Baş ve Boyun Cerrahisi
Orta Kulak Ameliyatı
Otoskleroz Cerrahisi
Rinoplasti
Muayenehane
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Ses Terapisi
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Çukurambar Kızılırmak Mah 1443.Cad, Ankara
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
b...
Ozan hocayı arkadaşım tavsiye etti. Ben de tiroid ameliyatı oldum kendisine. Ozan hocam çok ilgili ve ameliyatım sorunsuz çok iyi geçti. Ameliyat sonrasında da destek oldu. Herkese tavsiye ederim.
y...
Ozan Bağış Özgürsoy tavsiye üzerine tanıştığımız alanında uzmanlaşmış bir profesör doktor. Anneme dil kanseri teşhisi konuldu. Hiç beklemeden tetkik ve muayene sonucu ameliyat oldu. Bu süreçte her an yanımızda oldu, sürekli irtibat halinde, an be an en ince ayrıntısına kadar hocamız bizzat takip etti. Halen süreci yakından takip ediyor. Gönül rahatlığıyla Ozan Hocam'ızla iletişime geçip destek alabilirler.
d...
Tavsiye üzerine Prof. Dr. Ozan Bağış Özgürsoy'a ulaştım. Boğazımda oluşan taş sebebiyle başvurdum. Tedavi sürecim çok kısa bir sürede gerçekleşti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgili davranıldı. Zor bir ameliyat geçirmeme rağmen hiçbir sorun yaşamadım ve sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu oldum. Yaşadığım başarılı deneyimden sonra kesinlikle tavsiye ederim. Sayesinde sağlığıma kavuştum.
k...
Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim. Ses tellerimde kitle vardı. Hocamız muayene etti ve bize ameliyat önerdi. Biz de araştırdık ve Ozan Hocam'ızda karar kıldık onun açık sözlülüğü ve her şeyi şeffaf söylemesi tabii ki de araştırmada hocamızın geçmişine başarılarına da baktık. Ameliyatımız çok başarılı geçti şu an durumum gayet iyi kitleden kurtuldum. Patoloji sonuçlarım da temiz geldi. Şu an çevremdeki herkese bu durumu anlatıyorum ve Allah kimseye bu hastalığı vermesin ama böyle bir hastalıkla karşılaşan olursa kesinlikle Ozan Hoca'yı tavsiye ederim.
h...
Ozan Bağış Özgürsoy'a doktor referansı ile ulaştım. Tiroid için başvurdum. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Ozan Bey ve ekibinden çok memnun kaldım. İyi ki varsınız hocam.
r...
Kardeşimin arkadaşının tavsiyesi üzerine hocamıza ulaştım, gözyaşı kanal tıkanıklığı şikayetim vardı. Hocamızla görüştük, tedavi sürecinden bahsetti. Tomografi sonucumu inceledi, sonuçta %100 kanal tıkanıklığı olduğunu ve ameliyat olmam gerektiği söylendi. Ozan hocam ekibiyle birlikte ameliyatıma girdi. Ameliyatım sorunsuz gerçekleşti, sonraki süreçte de kontrol için geldiğimde yakından ilgilendi. Şu anda herhangi bir eski problemlerim bulunmamakta. Ozan hocamızı tavsiye ederim.
a...
Hocama kuzenim aracılığıyla ulaştık. Aynı zamanda internetteki yorumları da görerek başvurdum. Benim parotis bezi tümörüm vardı ve ameliyatın yüz sinirleri açısından riskli olduğunu öğrendik. Doktorumuzun da bu konuda başarılı olduğunu birçok konuda yardımcı olduğunu hem duydum hem de internet yorumlarından okudum. Gerçekten hem ameliyat öncesinde bizi bilgilendirmesi, ameliyat başarısı ve ameliyat sonrası ilgisi mükemmeldi. Ameliyat olacak hastalara kesinlikle geciktirmeden gönül rahatlığıyla hocama başvurmalarını tavsiye ediyorum.
mu...
Tiroid hastasiyim. Bu tedaviyi takip eden doktorumun tavsiyesi ile ses tellerinde oluşan polip için Hocamız Prof. Dr.Ozan beyden randevu aldım. Muayenesi yaptı ve ameliyatla bu poliplerin alınmasını uygun gördü. Ameliyat öncesi yapılması gerekenler olsun, ameliyat sonrası olsun hiç zorluk çekmeden yardımcı oldu. Ameliyatımí da başarılı bir şekilde yaptı. Hocamın nazik, kibar, insana yaklaşımı, aydınlatması, size değer vermesi gerçekten çok güzel. Halen de muayene için kendisine gitmekteyim. İlgi alakasindan dolayı kendisi saygı duyulacak bir doktor.. Herkese tavsiye ediyorum.
oğ...
Kızımda doğuştan kaynaklı kulak içi yapısal kemik bozukluğu teşhisi konulmuştu buna bağlı olarakta işitme kaybı vardı.
Kızım mastoidektomi ve kemikcik zincir onarımını robotik cerrahi ile operasyon geçirdi.
Hocamızın detaylı anlatımı başta kızım olmak üzere bizlere güven vermesi tüm olasılıkları en şeffaf haliyle anlatması karar vermemize kolaylık sağladı.
Operasyon sonrası takip ve kontrol sonrası çok şükür sağlığına kavuştu her şey çok için kendisine ve ekibine minnettarız.
Ayrıca kızımıza da ilham kaynağı oldu...
ha...
Değil 5 yıldız 5 milyon yıldız olsa hepsini ozan hocamız için kullanabilirim oğlum da %95 geniz eti vardı yurt dışında olduğumuzdan hiçbir doktor geniz eti var demedi .ozan hocam hemen alınması gerektiğini söyleyip 3 gün içerisinde ameliyatımızı yaptı hastane ye sabah gittik oğlum dan küçük bir mandalina kadar geniz eti çıkarıldı öğlen çıktık akşamına oğlumla parka bile gittik oğlum ameliyat gününden beri sessiz sakin hırıldamadan uyuyor gece kesiksiz uyuyor iştahı da açılmaya başladı baş ağrısı kesildi Allah hocamızdan razı olsun
Ozan Bağış Özgürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Bağış Özgürsoy, Kulak Burun Boğaz. Size Ozan Bağış Özgürsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adenoidektomi, Beyin Sapı Odyometrisi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Glossektomi, Laringoskopi, Odiyometri-Odyometri, Sinüs Cerrahisi, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Endoskopik Sinüs Cerrahisi.
Ozan Bağış Özgürsoy adresi nerede?Ozan Bağış Özgürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Kızılırmak Mah 1443.Cad Ankara
- ÇUKURAMBAR KIZILIRMAK MAH 1443.CAD ÇANKAYA ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Bağış Özgürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Bağış Özgürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozan Bağış Özgürsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Bağış Özgürsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ozan Bağış Özgürsoy hangi dilleri konuşuyor?Ozan Bağış Özgürsoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Bağış Özgürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Bağış Özgürsoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ozan Bağış Özgürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Ozan Bağış Özgürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları