• Psiko-Onkologlar Derneği Kurucu Başkanıyım.
• YÖK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından tanınan İspanya'daki Barselona Üniversitesi'nin Klinik ve Sağlık Psikolojisi (Medikal Psikoloji) programı Doktora Mezunuyum.
- Tez Konusu: Kanser hastaları için yeni bir klinik yaklaşım: Birleştirilmiş Bilinçli Farkındalık (mindfulness) temelli BDT, nefes alma ve yönlendirilmiş imgeleme müdahalesi olarak adlandırılan Salıncakta Sallanma Tekniğinın Etkisi”
• YÖK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından denkliği alınmış İngiltere'deki West of England Üniversitesi'nin Sağlık Psikolojisi (Medikal Psikoloji) Yüksek Lisans programından mezun oldum.
- Tez Konusu: “Kanser Hastalarının Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp (TAT) ile Konvensiyonel Tıp tedavilerini kullanması: Düşünme tarzı ile yaşam kalitesi arasındaki farklılıklar”.
• YÖK (Yükseköğretim Kurulu) tarafından denkliği alınmış Psikoloji Lisans programını Avustralya'daki Western Sydney Üniversitesi'nden mezun oldum.
- Tez Konusu: “Öğrencilerin Yüksek öğrenimlerinde ki yükümlülüğü ile psikolojik vasıfları arasındaki ilişki”.
Lisans eğitimimin bir kısmını Ziyaretçi Öğrenci Statüsünde - İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde, değişim Öğrencisi olarak da İngiltere'deki Central Lancashire Üniversitesi'nde tamamladım.
Başlıca aldığım yetkinlikler ve sertifikalar ise şöyle:
- Klinik Hipnoterapi Uygulayıcılığı Sertifikası, Manchester College of Coaching and Hypnotherapy (İNGİLTERE)
- Aile Danışmanlığı Sertifikası, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı
- EMDR Uygulayıcı Eğitimi - Davranış Bilimleri Enstitüsü (DBE) ve EMDR Türkiye Derneği (TÜRKİYE)
- Yaşam Koçluğu Sertifikası, Manchester College of Coaching and Hypnotherapy (İNGİLTERE)
- Kısa Konsültasyonlarda Motivasyonel Görüşme Terapi Sertifikası, BMJ Learning (İNGİLTERE)
- Pediyatrik Palyatif Bakım Sertifikası, BMJ Learning (İNGİLTERE)
- Kanser tanısı etkisini yönetme Sertifikası, BMJ Learning (İNGİLTERE)
- İnsan görünümü üzerine araştırma temel eğitimi, West of England Universitesi (İNGİLTERE)
- Halk Hizmetleri (Alkol, Diğer Uyuşturucular ve Ruh Sağlığı) Diploma Programı CentaCare (AVUSTRALYA)
- Uyku Psikolojisi 1. Seviye - Avustralya Psikologlar Derneği (AVUSTRALYA)
- Kliniksel Çocuk ve Genç Psikolojisi Sertifikası - Edinburgh Üniversitesi (İSKOÇYA)
- Sosyal Hizmetler alan eğitimciliği Sertifikası – Charles Sturt Üniversitesi (AVUSTRALYA)
- Kariyer Gelişimi Koçluk Sertifikası – TAFESA (AVUSTRALYA)
- Kumar Problemi için Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Diploma Programı Centre for Community Welfare Training (AVUSTRALYA)
- Duygu Özgürlük Tekniği seviye 1 – 2 & Uygulayıcılığı (Emotional Freedom Techniques (EFT)) The Association of for the Advancement of Meridian Therapies (TÜRKİYE)
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Bağımlılık Danışmanlığı
Bağımlılık Terapisi
Özel Oz Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Grup Terapisi
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
uğ...s
Panik atak olabileceğim düşüncesi ile uzun araştırmalar sonucu Ozan Bey ile tedavi sürecim başladı. İlk seansta kaygı bozukluğu tanısı ile yola koyulduk. Ozan Bey'in tavsiyeleri, sorunu anlayıp uygun teknikler öğretmesiyle artık kaygı ataklarımı yönetebilir duruma geldim. İlk seanstan bu yana olan tüm seanslarımda pozitif ve enerjik olması tedavi sürecimi ciddi anlamda olumlu etkiledi. Seanslarımın sonuna yaklaşmakla beraber çok zor geçen ataklarımın artık benim için problem olmaktan çıkması hayatıma çok büyük artılar kattı. Normale dönmek çok güzel, eminim ki gidecek olan diğer danışanlarda kapıdan daha ilk girişte kendini güvende hissedip olumlu sonuca varacağına emin olacaktır
sy...z
Boşanmadan sonra gelişen özgüvensizlik şikayetiyle Ozan hocamı arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum. Doktor takvimi üzerinden de araştırmalarımla randevu oluşturdum. Yüzyüze seanslardan sonra işim gereği online görüşmek zorunda kaldım ama kendisi kesinlikle en mahrem sırlarınızı açabileceğiniz ve güleryüzlü , yüksek enerjisi ile görüşmelerden sonra size bu enerjiyi çok rahatlıkla geçirebiliyor online olmasına rağmen. İyi ki kendisini tanımışım.
g....b
Ozan beyle olan her seansımda kendimi çok rahat hissettim. Pozitif ve inanılmaz enerji veren bir psikolog. Sizi gerçekten dinliyor, sizin için önemli olan konuları çok iyi hatırlayıp bir daha bir daha sormuyor, sizinle ilgili nokta atışı tespitler yapıyor ve farkındalığınızı artırıyor. Özgeçmişi ve birikimi çok iyi olmasına rağmen oldukça mütevazi. İçiniz bunalmadan esprilerine gülerek kendinizi iyileştirmek için yol alabiliyorsunuz.
s...
Yaklaşık 1 yıldır Ozan Bey'in danışanıyım. Kendisiyle psikolojik olarak zorlu bir sürecimde tanıştık. Çok enerjik ve pozitif biri. Samimi olması sayesinde rahatlıkla kendimi ifade edebiliyorum. Farkındalık kazandırıyor ve güzel yorumlarla destekliyor. Olumlu etkilerini gördüğüm için seanslara devam ediyorum.
s...
Gerçekten enerjisi çok güzel biri. Analitik düşünme ve sorunu saptama yönünde iyi bir psikolog, ayrıca çok ilgili. Stres sebebiyle başvurdum. Henüz yolun başındayız ancak sürecimiz olumlu gidiyor. Tavsiye ederim.
m...
Ozan Bey'e kuzenimin referansı ile ulaştım. Eski eşim beni öfkeli ve agresif etiketi ile manipüle etmişti. Ozan Bey'e öfkeli bir insan olmak istemiyorum diyerek başvurdum.
Yaklaşık 8-9 aydır terapilere devam ettiğimiz bu sürede aslında bir öfke sorunumun olmadığını Ozan Bey bana göstermiş oldu. Bu süre içinde eski eşim ile ayrıldık. Ayrılma sürecinde Ozan Bey dengemi kaybetmemem için yeterince destek oldu. Destekleri ve konuşmalarımızın sonucunda hayata ve olaylara karşı bakış açımın değiştiğini net bir şekilde söyleyebilirim.
Eski eşim ile ayrıldıktan sonra bilimsel olarak aldatıldığımı da öğrendim, sağlık sorunları yaşadım. Ameliyat olmak zorunda kaldım, bu zorlu süreçlerimde Ozan Bey destekleyici bir yaklaşımla yolumdaki güzelleri göstererek hayatın kötü olmadığını bana gösterdi. Hem arkadaş hem terapist hem pozitif bir insan. İyi ki Ozan Bey'i tanıdım ve benim hayata karşı gelişimimi destekledi.
Terapiyi kabul eden ve ihtiyacı olduğunu düşünen herkese Ozan Bey'i öneririm.
m....a
Hem online hem de yüz yüze seans deneyimim oldu her ikiside Ozan Bey’in samimiyeti ve enerjisi sayesinde güzeldi. Eşimin tedavi süresinde hem eşime hem bana kattığı olumlu etkilerini görüyorum görmeye de devam edeceğiz.
ke...u
İş ve ailevi sorundan dolayı yüz yüze başladığım seanslardan sonra işimden dolayı online görüşmeye dönöek zorunda kaldım.İlk başlarda online olmasından biraz tedirgindim ancak Ozan beyin enerjisi online olmasına rağmen terapilerimiz oldukça verimliydi onlinedan şüpheniz varsa hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz ben oldukça faydasını gördüm.
Özgüven ve kaygı problemlerinden dolayı onlıne görüşmelere başladım. Öğrettiği teknikler sayesinde sorunlarıma çok hızlı çözüm buldum çok şükür. Seanslar onlıne olmasına rağmen yüz yüze danışmanlık almış kadar fayda gördüm. İyi ki varsınız.
r....a
Günlük yaşantım için destek amacıyla başvurdum. 10-11 seans aldım. Bir süreliğine ara verdim ama devam edeceğim. Tavsiye üzerine gittim. Seanslar sayesinde yaşantım ve bakış açım değişti. İyiye gittiği için seans aralarını uzattık. Ozan Bey, karşısındaki kişiye nasıl davranması gerektiğini iyi bilen ve bunu kontrol edebilen bir uzman.
Ozan Bahçivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Bahçivan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Ozan Bahçivan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Varoluşçu Psikoterapi, Grup Terapisi, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Koçluk Hizmetleri.
Ozan Bahçivan adresi nerede?Ozan Bahçivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:57/5 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Bahçivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ozan Bahçivan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ozan Bahçivan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Bahçivan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ozan Bahçivan hangi dilleri konuşuyor?Ozan Bahçivan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Bahçivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Bahçivan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ozan Bahçivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 252 hasta / danışan, Ozan Bahçivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.