Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Hemaferez
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
du...
Annem kalp krizi geçirdi ambulansla hiç bilmediğimiz bir hastaneye götürüldü.Ozan bey annemin 6 damarının tıkalı olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi.Biz panik halde doktor nasıldır araştırmalarına başladık. Bu esnada Ozan beyi çok darladık, aynı soruları belki yüz kere sorduk.Bize süreci artılarıyla eksileriyle anlattı. Hastanız bu ameliyatı muhakkak olmalı ama bana yaptırmak zorunda değilsiniz, Araştırın ailenizle istişare edin karar sizin dedi.Bize çok güven veren kendi ailesinden biri gibi ilgilenen doktorumuz karşısında hasta yakınları olarak kararımız belliydi aslında.Doktordan ve ameliyattan küçücük bir çocuk gibi korkan 76 yaşındaki annem ben doktorumu çok sevdim sakın başka doktora götürmeyin diyince hem hasta hemde hasta yakınları olarak güvenle teslim ettik annemizi Ozan Beye
İyiki de ettik.Hastaneye girdiğimiz andan çıkışımıza kadar tüm emekleri, mesaisi, başarısı, anlayışı, güler yüzü için Op.Dr.Ozan ERDEM beye minnettarım.
Ozan Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Erdem, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Ozan Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Normal Randevu, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Ozan Erdem adresi nerede?Ozan Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeloba Mh. 2246 St. No:5 07230 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozan Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ozan Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozan Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ozan Erdem hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ozan Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ozan Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Ozan Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları