Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
DIR 101: An ıntroduction to DIR and DIRFloortime - 2022
Çocuk Değerlendirme Testleri Sertifika Programı - 2022
AGTE Uygulayıcı Sertifikası -2022
Peabody Resim Kelime Tanıma Testi Uygulayıcı Eğitimi - 2022
Kekemelik Kursu 2021 (Prof.Dr. J. Scott Yaruss)
Dikkat ve Zeka Testleri (D2Dikkat Testi, Burdon Dikkat Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Porteus Labirentleri Zeka Testi, Kent EGY Zeka Testi) -2022
e....a
2 buçuk yaşında oğlumun konuşma gecikmesiyle Ozan hocaya başvurduk kelime sayısı çok çok azdı çok kısa sürede oğlum çok güzel ilerledi şuan cümle kurabiliyor kendisi alanında çok iyi tavsiye ediyorum
Ozan Bey ses konusunda çok profesyonel bir uzman. Ses tellerimde nodül vardı gecen ay ameliyat oldum. Doktorum ses terapisi almam gerektigini soyledi. Bu sebeple ozan beye basvurdum.Verdiği bilgiler terapi sürecinde olacaklar yapmam ve yapmamam gerekenler konusunda beni aydınlattı. İçim artık çok rahat. Uzun bir terapi sürecimiz olacak.
k....e
Kızımın konuşma gecikmesi sebebiyle Ozan Bey'e ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyoruz.Kızım konuşmaya başladı. Tek tük kelimeleri varken şuan 2,3 kelimelik cümleler kuruyor. Ozan Bey güler yüzlü, sevecen ve ilgili bir Terapist. Seans dışında ihtiyaç duyduğumda her zaman ulaşabiliyorum.Çok memnunuz tavsiye ederim.
ha...
Kızım 5 tane sesi söyleyemiyordu çalışmalara başladık kısa zamanda söyleyemediği sesleri söylemeye başladı .Ozan bey işinde iyi bir terapist herkese tavsiye ederim.
Ozan İzci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan İzci, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ozan İzci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Ozan İzci adresi nerede?Ozan İzci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüseyin Okan Merzeci Blv, 22154. Sk. No:2 Mersin
- 50. Yıl, 27214. Sk. No:14, Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan İzci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ozan İzci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ozan İzci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan İzci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Ozan İzci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan İzci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ozan İzci hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ozan İzci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ozan İzci hangi sigortaları kabul ediyor?Ozan İzci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.