Protetik Diş Tedavisi Randevusu
İzmir
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Ozan Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ozan Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Öztürk, Protetik Diş Tedavisi. Size Ozan Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Dental Anestezi, Köprü Uygulaması.
Ozan Öztürk adresi nerede?Ozan Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozan Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ozan Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozan Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları