ay...e
Ozan bey ile karşılaşmamız babamın(Ali Osman Korkutan) akciger kanseri teşhis sürecinde oldu. Doktorumuz sayesinde başarılı bir ameliyat ile 6cm akciğer tümöründen kurtulduk. Ilk tanıştığımız günden beri kendi yakınına ne şekilde davraniyorsa aynı şekilde davrandı ayni şekilde ilgilendi. Kanser hastalığında en önemli şey moral ve babam doktoru sayesinde moralini yükseltti . Bir yakinindan farksiz davranan doktorumuza minnettariz. Allah bir değil binlerce kez razı olsun. Ne zaman gitsek görüstük bazi doktorlar gibi ulasilmaz olmadi hicbir zaman. Her gittigimizde güler yüzle ilgiyle karşıladı tedavimiz boyunca da sonrasinda da ne zaman istesek görüşebildik ulasabildik sorularimiza yanit alabildik . Bu zorlu tedavi surecimizde en büyük şansımızdi .Hep dua ediyorum. Cok başarılı tek kelimeyle mukemmel bir doktor. Allah yolunu hayırlı güzel açık eylesin .
gö...t
Babam akciğer ca şüphesiyle Suat Seren göğüs hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti.Burada yapılan ttiab ve Ozan Bey'in yaptığı ebus sonucunda sayın doktorumuz durumunun erken teşhis olduğunu ve cerrahi müdahale yapacağını söyleyip randevu aldırdı. şimdi bekliyoruz ama asıl önemli olan şu ki yaşadığımız bu zor süreçte Doç.Dr.Ozan usluer gibi güler yüzlü, yardımsever, kibar ve güven veren bir hekimimiz var. Hayatta her şey gönlünce olsun hocam.
Ozan Usluer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Usluer, Göğüs Cerrahisi.
Ozan Usluer adresi nerede?Ozan Usluer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad. Tepecik Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Usluer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Usluer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ozan Usluer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Usluer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozan Usluer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ozan Usluer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ozan Usluer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları