Paşa Konak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi W Paşakent Sitesi B1 Blok Daire:2, Balıkesir
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
c....
Karşılanma, danışma süresi, kendimi rahatça ifade edebilmem, dinlendiğimi farketmem... Dr. Umuzun uzman görüşleri kısacası görüşmemizin her aşamasında, ben ve oğlum son derece profösyonel bir destek aldık
e....a
Ozan bey'e üniversite sınav stresim sebebiyle gittim. Artık uykularım kaçıyordu ve sürekli ağlayıp başarılı olamamaktan korkuyordum. Açıkcası çok fayda göreceğimi düşünerek başlamamıştım fakat o kadar yardımcı oldu ki, kendime olan güvenim tekrar geldi. Onun sakinliği bana da geçti ve altından beraber kalktık sanki. Kendisine bir kez de buradan çok teşekkür etmek istiyorum.
a ...u
Hiç geçmeyen kaygılarım vardı ve uyumakta çok güçlük çekiyordum. Ozan Bey'in tespitleri, çözüm önerileri ve desteği bana çok yardımcı oldu. Benim için zor olan bir süreci birlikte başarıyla yönettik. İşine gerçekten çok hakim, güler yüzlü ve profesyonel biri. Konuşurken sizi gerçekten dinlediğini ve anladığını hissedebiliyorsunuz. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ozan Zorlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Zorlu, Psikoloji. Size Ozan Zorlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Ergen Terapisi, Online Terapi, Online Danışmanlık, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Ozan Zorlu adresi nerede?Ozan Zorlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşa Konak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi W Paşakent Sitesi B1 Blok Daire:2 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Zorlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Zorlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozan Zorlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozan Zorlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ozan Zorlu hangi dilleri konuşuyor?Ozan Zorlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Zorlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Zorlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozan Zorlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ozan Zorlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ozan Zorlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk