Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji lisans bölümünde burslu olarak okudum ve yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisans bölümünde eğitimlerimi tamamladım ve şu anda da tez çalışmama devam etmekteyim.
Stajımı İstanbul Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi'nde tamamladım. Bir yıl süreyle özel bir okulda kurum psikoloğu olarak çalıştım, o süreçte yoğun olarak çocuk ve ergenlerle çalıştım.
Psikodinamik psikoterapi alanında deneyimli isimlerin süpervizyonu eşliğinde terapi eğitimlerimi tamamladım ve öncesinde aldığım eğitimlerle beraber birkaç senedir danışan kabul ediyorum.
Şubat 2023 depreminin ardından uluslararası yardım kuruluşu Medecins San Frontiers (MSF) e bağlı gönüllü psikolog olarak Hatay'da saha görevi aldım. Burada psikolojik ilk yardım, travma sonrası stres bozukluğu, yoğun anksiyete, depresyon ve yas gibi konularda derinleşmeye çalıştım.
Terapilerimde, öncelikli olarak Psikodinamik ekolü benimsemekle birlikte, Şema Terapi, Varoluşçu Psikanalitik Terapi gibi yaklaşımların kavram ve tekniklerini birleştirerek danışanın ihtiyacı doğrultusunda hareket ediyorum.
Kaygı bozuklukları, depresyon, ilişki sorunları, kişilik yapılanması sorunları, kişilik bozuklukları (özellikle borderline/ narsisistik yapılanma) dikkat eksikliği ve hiperaktivite farklılığı, ergen ve yetişkinlerde kimlik bunalımı gibi alanlarda tecrübem bulunmaktadır.
Tüm teknik detayların ötesinde, danışanlarımla gerçek ve içten bir bağ kurmaya çalışıyorum ve bu bağın başlı başına iyileştirici olduğunu düşünüyorum. Görüşmek dileğiyle.
gmb adres
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
mi...a
ozancan bey bana kendime daha iyi davranmayi,kendimi suclamamayi ogretti, terapisi sayesinde hayatimda bana zarar veren kisilerden kurtulmam icin cok yardimci oldu
s....
Ozancan Bey ile 1 yılı aşkın süre görüştük. Çok sıkıntılı bir dönemimdi ve beni olaylar karşısında verdiğim tepkiler konusunda aydınlığa kavuşturarak karşılaştığım durumları kontrol altına almam konusunda çok güzel yönlendirdi. Başarılarının devamını dilerim. Sevgi ve saygılar
f.....
Psikolog Ozan Can Yılmaz ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. iyi ki tanışmışım.. Benim için bir dönüm noktası oldu. kendimi tanımam ilişkilerimi düzenlemem anlamam konusunda çok faydasını gördüm.. kendimi Depresyonda, hayattan bıkmış, zevk almaz durumda hissediyordum O yüzden Terapiye başladım bazı aile içi sorunlarımı çözemiyordum Bu anlamda da çok faydalı oldu özgüvenimi Tekrar kazandım olaylara farklı bakmaya başladım Neyi Neden yaptığımı anladım Daha önümüzde biraz daha yol var devam edeceğiz Herkese tavsiye ederim on derece İnce insana anlayan çok iyi yönlendiren bir uzman olarak görüyorum çevremdekilere de tavsiye ediyorum
na...
Ozan Beyle 7 aydir beraber calisiyoruz. 7 ay once yasadigim surecin asla gecmeyecegini, bitmeyecegini dusunurken Ozan Bey bu dusuncemin tamamen yanlis oldugunu gosterdi. Guven duygusunu bana o kadar gecirdi ki her zaman yanimda oldugunu fazlasiyla hissettim. En onemlisi de enerjisi, hassasiyeti ve danisanina gosterdigi ilgi kendi adima cok kiymetli. Bu yolculukta kendimi kesfettigim, kesfetmeye de devam edecegim icin ve bunu da Ozan Beyle birlikte yol alarak yaptigim icin son derece memnunum. O yuzden diyorum ki, yollarimiz kesistigi icin cok sansliyim ve iyi ki diyorum.
gö...n
Kendisinden bir buçuk yıl boyunca terapi aldım.Ataklarımın sebebini birlikte bulduk ve artık ataklarımdan kurtuldum ve bununla baş etme yöntemlerini sayesinde öğrendim.Uyguladığı tekniklerle tedaviyi kolaylaştırıyor.Samimiyetine ve deneyimine güvenebileceğiniz bir psikolog kesinlikle öneriyorum.
d....ö
Ozan hoca ile 1 sene boyunca seans yaptık her zaman her koşulda benim yanımda oldu. Seanslarımızda hep güler yüzlü ve içten olması belki de benim ona bu kadar ona güvenmemi sağladı. Rahatlıkla Ozan hoca ile seanslara başlayabilirsiniz.
Ozancan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozancan Yılmaz, Psikoloji. Size Ozancan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Ozancan Yılmaz adresi nerede?Ozancan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mah. Gülizar Sk. No:13 İstanbul
- Fenerbahçe Mah. Gülizar Sk. No:13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozancan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozancan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ozancan Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ozancan Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ozancan Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Ozancan Yılmaz ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Ozancan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozancan Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozancan Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ozancan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ozancan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ozancan Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Ozancan Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu