Tunceli Pertek ilçesinde Pratisyen Hekim olarak mecburi hizmetimi yaptım 1994-1996 arasında.
İngilizce ve Almancayı iyi derecede bilmekteyim.
İlgi Alanlarım ;
-Koroner anjiografi (koldan veya kasıktan).
-Kalp sağlığı beslenme eğitimleri
-Balon Stent implantasyonu.
-Kardiyak Elektrofizyoloji (EPS) ve Ablasyon (ritim bozukluğu tanı ve tedavisi).
-Senkop ve Tilt testi
-Kalıcı kalp pili takılması (Tek, iki ve üç elektrotlu).
-ICD (şok cihazı takılması) implantasyonu
-Mitral ve pulmoner balon valvulaplasti
-ASD, VSD, PDA kapatılması
-Kanserde beslenme eğitimleri
-Periferik artere (kol ve bacaklara) darlıklarına balon, stent implantasyonu
-Septal ablasyon (HOCM)
-Pediatrik EKO (3 yaş üstü çocuklar)
-Ketojenik diyet eğitimleri
-Sporcu beslenmesi
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kardiyoloji Randevusu
Hdl Kolesterol Testi
Kalp Nakli
Kardiyak Stent
nu...
mükemmel bir insan branşında son derece başarılı onun sayesinde korkularımı yendim ve anjiyo olmaya karar verdim bir stent taktı gayet iyiyim rabbim sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin iyiki varsınız
ha...
Annem başka bir kardiyologla devam ederken, memnun kalmamamız ve yanlış yönlendirmelerinden dolayı Özcan hocamı internetten görerek danışmak için gittik. Çok ilgili ve işinde titiz bir doktor. Annemi anjiyo yaparak aslında kalp yetmezliği olmadığını öğrenmemizi sağladı. Tavsiye ederiz.
a....ö
Botoks yaptırmak için gittim. Doktor bey son derece nezaketli,kibar ve yapacağı islemle ilgili açıklayıcı idi.
şe...i
Sehir hastanesinde anjiyo olacaktim tetkiklerimi paylastim beni muauene edip izlemem gereken yolu ve secenekleri gosterdi tecrubelerini paylasti rahatladim cok verimli bir gorusme oldu kendisine ve asistanina tesekkur ederim.Başarilarinin devamini diliyorum
ka...k
Kalp kontrolü için gittim son derece memnun kaldım. Kontroller bittikten sonra aklımda hiç bir soru işareti kalmadı.
an...n
Obezite, tansiyon ve şeker rahatsızlıklarım var. Kan değerlerim hep olumsuz. Bu nedenle kendisine başvurdum. Kardiyoloji kontrollerim yapıldıktan sonra bana ketojenik beslenme + aralıklı oruç sistemini önerdi. Anlaşılır bir dille detaylıca anlattı. Bu yorumu yazdığım tarihte yaklaşık 15 gün geçmiş oldu ve çok pozitif değişimler var. Hocamla sonuna kadar devam..
ö....y
Dr. Beye gidiş amacımız, yıllardır rutin kullandığımız ilaçlari ,beslenme alışkanlıklarımızı degistirtirirsek eğer ,ilaçlardanda kurtulma ihtimalimizin olduğu ve bunun farkındalığini bizde oluşturduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Bu farkındalığa sahip çok az Dr var . Kıymetini bilelim lütfen böyle hekimlerin çok değerliler.
h....a
Annemin kardiyoloğu olduğu içim kendisine kontrole gittik. Gayet güzel be güler yüzlü bir kişi karşıladı. Ekg ve diğer çekimlerden sonra özcan bey çıktılar ile ilgili görüşlerini söyledi. Çok memnunuz Eskişehirin en iyi kardiyoloğu olduğunu söyleyebilirim.
sg...
Özcan Beyle ketojenik beslenme ile ilgili ilk randevumuzu yaptık. Çok ilgili ve bilgili bir doktor daha çok görüşeceğiz kıymetli bilgiler için teşekkürler
se...k
Kilo sorunum vardı tesadüfen hocamla tanışma fırsatı buldum güler yüzlü olmasının yanı sıra ketojenik diyet konusunda bilgili diyet kısmında ölçü hesaplamalarla değil kolay ve anlaşılır şekilde sıkılmadan anlatması neticesinde 1 ay gibi
Bir sürede 12 kilo vermenin mutluluğu ve öz güvenin sağladığı için ayrıca teşekkür ederim. Yolum uzun olsada hocamla çıktığım bu yolda hedefimize ulaşabileceğime inancım tam ayrıca ketojenik diyet hakkındaki kitabı da tam bir yol gösterici
Özcan Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özcan Yücel, Kardiyoloji. Size Özcan Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Anjiyografi, Arteriografi, Anjiyoplasti, Balon Valvüloplasti, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Aort Kapak Replasmanı, Cox-Maze Prosedürü.
Özcan Yücel adresi nerede?Özcan Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özcan Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özcan Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özcan Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özcan Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özcan Yücel hangi dilleri konuşuyor?Özcan Yücel ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özcan Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özcan Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özcan Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özcan Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Özcan Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özcan Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Özcan Yücel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Özcan Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar