Eskişehir, Tepebaşı, Eskişehir

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Dkt. Özden Gamsız

Dkt. Özden Gamsız, 2021 yılında Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun olmuştur. Şu anda yüksek lisans eğitimine Medipol Üniversitesi'nde Dil ve Konuşma Terapistliği bölümünde devam etmektedir. Profesyonel kariyerine Öz Psikoloji-Dil Psikolojik Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi'nde devam eden Dkt. Gamsız, hem yetişkin hem de çocuklarla yüz yüze ve online terapi hizmetleri sunmaktadır.

Uzmanlık alanları arasında akıcılık bozuklukları, gelişimsel dil bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları, edinilmiş dil bozuklukları (afazi) ve ses bozuklukları yer almaktadır. Dkt. Gamsız, bu alanlarda çeşitli terapötik yaklaşımlar kullanarak bireylerin iletişim becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Yaptığı çalışmalarla danışanlarına etkili ve bireyselleştirilmiş terapi hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır. Eğitim ve deneyimleriyle danışanlarına en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve güncel terapi tekniklerini takip etmektedir.

Makaleler

Çocuğum konuşamadığı için tavsiye üzerine başvurdum. 3 ay gittik. Şehir dışında olduğumuz için ara verdik. Ön hazırlık videoları çekiyor. O adımlara göre ilerliyoruz. Seansların faydasını görmeye başladık. Özden Hanım çok tatlı ve ilgili bir uzman. Çok iyi birisi. Oğlum doktorlarla ve uzmanlarla anlaşamaz ama kendisini çok sevdi. Memnunuz kendisinden.

Dkt. Özden Gamsız

Oğlumda konuşma bozukluğu vardı. Aynı zamanda harfleri çıkartamıyordu. Tavsiye üzerine başvurduk. 15-16 seanstır gidiyoruz. Verim almaya başladık. Güzel ilerliyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Özden Hanım'ın çocuğa ve bize yaklaşımı çok iyi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Telefon üzerinden de bir şeyler paylaşıyoruz. Memnunuz kendisinden.

Dkt. Özden Gamsız

Memnuniyetinize, iyi dileklerinize ve güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim. :)

Uzman Özden Hanım'ı internetten bulduk ve oradan numarasını alıp aynı gün içinde iletişime geçip randevu aldık. Oğlum 1 yaşındaydı ve kelime sayısı normale göre daha azdı. Bu sebeple biz destek almak istedik ve gerçekten çok memnun kaldık. Güler yüzlü ve ilgisi çok iyiydi. Oğlum 1 ay içinde çok fazla yol kat etti. Şu an çok şükür yaşıtları gibi konuşup kendini ifade edebiliyor Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

O

İşinin ustası. Çok memnunuz kendisinden. Kızım'ın 6-7 harf eksikliğinden dolayı başvurduk. Çocuklara nasıl yaklaşacağını iyi biliyor. Biz de aynı şeyleri yaptık ama kendisi daha iyi yanaştı. Harfleri çıkarmaya başladı. Seanslara gitmeye devam ediyoruz.

R
Konum: Dkt. Özden Gamsız Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

1aydır özden hanımdam konuşma terapisi alıyoruz. Oğlum severek giriyor derslere. Bazen isteksiz oldugu zamanlar motive ederek terapiye devam ediyor. Oğlumda olumlu gelişmeler oldu. Biz cok memnunuz tavsiye ederiz. Terapi sonrası acıklamalarda bulunuyor yol gösteriyor.

T

Özden Hanım çok kibar ve ilgili bir uzman. Çocuğum için dil terapisi sebebiyle başvurmuştuk. Seanslardan memnun kaldık. Uzun vadeli çalışmada etkili olabileceğini düşündüğümü belirtmek isterim. Kendisini tavsiye ederim.

Konum: Dkt. Özden Gamsız Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Özde Hanım'la, kızımın bazı harfleri üretmemesi ve hatalı söylemesi sebebiyle tanıştık. Kendisi ilk andan itibaren gerek tanı, gerek çözüm sürecinde çok başarılıydı. Kızım her seansa çok isteyerek gitti, hep mutlu ayrıldık. Özden Hanım detaylı açıklamları ve yol göstericiliği ile alanında gerçekten çok başarılı bir uzman. Herkese gönülden tavsiye edebilirim.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum :)

Oğlum otizmli onun dil konuşma gecikmesi nedeniyle başvurduk. Kendisinin yaklaşımı, ilgisi, çocuğa yönelik programı oğluma çok uygun geldiği için danışmanlık almaya başladık. 2. ayımızdayız ve hala devam ediyoruz. Evet hayır kullanmayı bilmiyordu aktif kullanmaya başladı. Seanstan çok rahatlamış çıkıyor. Kendini daha ifade edebilir hale geldi. Özden Hanım alanında gayet bilgili, çocuğun mevcut durumlarına göre araştıran, çocuğun isteklerine cevap verebilen, seans içerisinde çocuk patronu olarak devam eden bir uzman. Özden Hanım'ın seanslarından, çocuğumun gelişiminden, geri bildirimlerinden memnunum. Kendisinin bilgilendirmesi ve yönlendirmesi çok iyi. Evde de bizi destekliyor.

Konum: Dkt. Özden Gamsız Gecikmiş Konuşma Terapisi

özden hocamdan dört aydır seans alıyoruz çok memnunum oğlum ile iletişimi muhteşem koşarak gidiyor ilerlemeler guzel.. Güleryüzlu tatlı dilli sempatik anlayışlı seanslarda oğlum çok mutlu inşallah daha güzel ilerlemeler olacak iyiki yollarımız kesişti

Konum: Dkt. Özden Gamsız Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Özden Hanımı internetteki yorumlara bakarak aramaya karar verdim. Görüşmelerimiz çok verimli geçiyor. Kızım 2 yaşında ve kelime sayısı çok azdı. Bu sebeple Özden Hanıma başvurduk. Başladığımızdan itibaren her hafta ilerleme kaydediyoruz. Kızımın kelimelerinde, ses çıkışlarında ve de dikkat süresinde artış oldu. Ayrıca kurumdaki herkes çok ilgili ve güler yüzlü.