Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı Loca Sitesi C Blok No: 3/2 D:16, İstanbul
Enjeksiyon Im
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Yenidoğan Takibi
Çocuk beslenme
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocukta gelişimi izleme
Doctors Office Loca
2001 yılında Uludağ Üniveristesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.
2009 yılında Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları eğitim araştırma hastanesinde asistanlık eğitimimi tamamladım. Bu arada 2008 yılında Heidelberg Üniveristesi Çocuk Kliniğinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistan Doktoru olarak da görev yaptım. Konya’da mecburi hizmetimi tamamladım.
Daha sonra Klinikum Stuttgart Olgahospital Çocuk Romatoloji departmanında 1.5 yıllık eğitimin ardından 2012 yılında Türkiye’ye döndüm.
Çeşitli özel hastanelerde yenidoğan yoğun bakım sorumlusu ve çocuk hekimi olarak görev yaptım.
2016 yılında Loca Doctors Office’de kendi muayenehanemi açtım.
Evli ve 1 çocuk annesiyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Özden Özsoy Koç adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özden Özsoy Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özden Özsoy Koç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Özden Özsoy Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocukta gelişimi izleme, Çocuklarda Astım, Çocuk beslenme, Yenidoğan Takibi, Enjeksiyon Im, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Özden Özsoy Koç adresi nerede?Özden Özsoy Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı Loca Sitesi C Blok No: 3/2 D:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özden Özsoy Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özden Özsoy Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özden Özsoy Koç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özden Özsoy Koç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özden Özsoy Koç hangi dilleri konuşuyor?Özden Özsoy Koç ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özden Özsoy Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özden Özsoy Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özden Özsoy Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özden Özsoy Koç hangi sigortaları kabul ediyor?Özden Özsoy Koç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla