ha....
kendim nöroloji bölümüne 2aydır fazladır yatıyorum.SAYIN DOKTORUM RECEP BEYDEN ALLAH RAZI OLSUN.UYGULADIĞI TEDAVİ İLE ÖLÜMDEN DÖNDÜM BURADAN DOKTOR BARBAROSBEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM.RECEP BEYE BENİ GÖNDERDİĞİ İÇİN.SAYGI,HOŞGÖRÜ,İNSANLIK GÖRDÜM,HASTALARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR.GECE BİLE HASTANEYE GELİYOR.EKMEĞİNİ YAĞLI ETSİN.MESLEĞİNİ ARTTIRSIN.ALLAH RAZI OLSUN.YOĞUN BAKIMDA YATAN HALASINA DA ALLAHU TEALA ŞİFA VERSİN.O DOKTORU KALBEN VE HASTA OLARAK BÜTÜN SAMİMİYETİMLE TAVSİYE EDİYORUM.ÇÜNKÜ RECEP BEY İYİ KALPLİ VE İŞİNİ SEVEREK YAPIYOR,BAŞARILI.SAYGILARIMLA ALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN DOKTORLARIMIZA GÜÇ VERSİN,İŞLERİNDE DAİMA BAŞARI NASİP ETSİN;SAYGILARIMLA...
ö....t
BEN MİGREN TEDAVİSİ İÇİN GİTTİM.DOKTOR BEY ÇOK KİBAR VE HASTANIN DERDİNİ ANLATMASINA İZİN VERİYOR SİZİ DİNLİYOR.BANA İLAÇ TEDAVİSİ UYGULADI MEMNUNUM HERKESEDE TAVSİYE EDERİM.
Özden Recep Üste isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özden Recep Üste, Nöroloji.
Özden Recep Üste adresi nerede?Özden Recep Üste şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mah. Sağlık Cad Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özden Recep Üste isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özden Recep Üste online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özden Recep Üste isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özden Recep Üste bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özden Recep Üste ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özden Recep Üste hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özden Recep Üste hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar