Azerbaycan Cad.No:43/A B.Evler Veya 3.Cad., Çankaya, Ankara
ay...r
Dr Özden hanım çok cana yakın sevecen ve iyi niyetli bir insan.sizinle işi olduğu için değilde siz olduğunuz için,size yardım edebilmek için ilgilenen kendini mesleğine adamış hoş ve bir o kadarda güzel ve bakımlı bir bayan en küçük detayları bile kaçırmadan değerlendirebilme yeteneğine hayran kaldım yolu aydın ve açık olsun.:))
ga...e
Dr. Özden Hanım, Annemin ve benim doktorum.Hasta psikolojisini çok iyi bilen, hastayla iletişimi mükemmel, pozitif enerji veren, işinin ehli bir doktor. Muayeneye giderken sanki bir arkadaşımızın yanına gidiyormuşcasına rahatız ve hastalığımızla ilgili tüm detayları rahatlıkla sorup aydınlanabiliyoruz. Dr.Özden hanımın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.
Özden Şahingeri Bağrıyanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özden Şahingeri Bağrıyanık, Aile Hekimliği.
Özden Şahingeri Bağrıyanık adresi nerede?Özden Şahingeri Bağrıyanık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Azerbaycan Cad.No:43/A B.Evler Veya 3.Cad. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özden Şahingeri Bağrıyanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özden Şahingeri Bağrıyanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özden Şahingeri Bağrıyanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özden Şahingeri Bağrıyanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özden Şahingeri Bağrıyanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özden Şahingeri Bağrıyanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Özden Şahingeri Bağrıyanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.