Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez, Denizli
f....a
Prof. Dr. Özer Öztekin’e üç hafta önce rahim aldırma ameliyatı oldum ve bu ameliyattan önce çevremdan “en az iki ay yattım, çok sancılı ve ağrılı bir ameliyat, zorlu bir ameliyat“ gibi cümleler duymuştum. Ancak ameliyattan sonra üçüncü gün hastaneden taburcu oldum ve ameliyattan sonraki dördüncü gün dışarıya çıkabildim. Bugün ameliyatın üzerinden üç hafta geçti ve normal hayatıma geri geri dönmüş bulunmaktayım. Ağrılarım çok kısa süre içinde geçti ayrıca çok sancılı bir süreç hiç geçirmedim. Prof. Dr. Özer Öztekin’in alanındaki yetkinliği sayesinde ameliyata girerken de çok rahattım. Gerçekten alanında çok başarılı bir doktor. Tüm bunların yanında hastasıyla olan diyaloğu oldukça güzel, insanı rahatlatır şekilde iletişim kuruyor, oldukça mütevazi, çok alçakgönüllü ve güler yüzlü bir hekim. Hiç kimsenin hasta olmasını dilemem fakat kadın hastalıkları ile baş etmek durumunda kalan herkese Prof. Dr. Özer Öztekin’i canı gönülden tavsiye ederim. Hem çok başarılı hem de çok insancıl bir hekim.
bu....
Özer beyin iki oğlumuza sağlıklı bir şekilde kavuşmamızda büyük emeği var. Kendisi hem çık iyi bir doktor hem de çok iyi bir insan... Tüm emekleri için kendisine buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi bir sağlık hizmeti almak isterseniz özer beyi tercih edebilirsiniz...
em...ş
özer bey kadar mükemmel doktor tanımadım çok riskli olduğu için benim ameliyatımı yapmadılar özer bey ameliyat etti çok şükür önce rabbime sonra doktoruma allah böyle mesleğini en güzel şekilde yapan doktorumu başımızdan eksik etmesin herkese tavsiye ederim
d...
özer bey gibi bir doktorla daha çnce asla karşılaşmadım.mütevazi,alçak gönüllü , benim hastalığıma birebir gelmişti.hiperemesis idim özer bey sağ olsun.herkese tavsiye ediyorum
se...i
çok Iyi bir doktor herkese tavsiye ederim hastalarıyla çok yakından ilgileniyor asla ters davranışlarda bulunmuyor bu hassasiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum
gu...y
hastalarıyla cok yakından ılgılenen empati kurabilen cok iyi yureklı bir doktor
gü...n
muhteşem bir doktor eşi benzeri asla bulunmaz.ilgi alaka muheşem herşey için teşekkür ederim
Özer Öztekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özer Öztekin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özer Öztekin adresi nerede?Özer Öztekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özer Öztekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özer Öztekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özer Öztekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özer Öztekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özer Öztekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özer Öztekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Özer Öztekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları