Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu +27 daha fazla
Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Adanakule Kat:1 Ofis No:5 Çukurova, Adana
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Nötropeni Tedavisi
Çocukta gelişimi izleme
İnvajinasyon Tedavisi
Uzm. Dr. Özge Ballı Muayanehanesi
Özge Hocamla yenidoğan bebeğimin takibi için doktor arayışındayken tanıştık kendisi bizim için bir doktordan daha ötesi oldu. Tedavilerinde ilacı yazdım bitti diye bir şeyi yoktur iyileşene kadar arayıp sorarak süreci takip eder ve en son iyileştiğinden emin olmak için kontrole çağırır, çocuğunuzun sadece hastalığı ile ilgilenmez onun beslenmesi, psikolojisi, aşısı, döneminde neleri yapacağı neyle oynaması gerektiği anne babanın bu süreçte tutumunun ne olması gerektiği daha bir çok şey hakkında bilgilendirir ve en önemlisi acil bir durum olduğunda ulaşılabilirdir. Sonucunu alamadığımız hiç bir tedavimiz olmadı bugüne kadar. Asla pişman olmazsınız o bilgisiyle, enerjisiyle size ve bebeğinize iyi gelecektir. Adana’daki en büyük şansımız o diyoruz ne yazsak az kalır. (Utku & Deniz)
e....ş
Kadın doğum doktorum çok stresli ve panik bir insan olduğumu farketmesi sebebiyle doğumdan sonraki takip süreçleri için Özge Hoca’yı önermişti. Yenidoğan ilk randevumuz yaklaşık 1 saat sürdü ve Özge Hoca bize her şeyi anlattı. Sadece mevcut durum değil, gerçekleşebilecek tüm ihtimaller ve ne yapmamız gerektiği hususunda bizi bilgilendirdi. Doğumdan sonra sarılığının yükselmesi, bebeğimin 20 günlükken burun tıkanıklığıyla kendini gösteren hastalığı ve akabindeki tüm süreçleri çok iyi yönetti, çok doğru tedavi ve önerileriyle oğlumuz hepsini kolaylıkla atlattı. Her şeyden önce ebeveynleri rahatlatan, onlara sakinlik veren konuşma ve yönergeleri, aklımıza takılan en küçük hususu bile detaylıca açıklaması, oğlumuzu ve randevuya gelen her çocuğu çok samimi ve içten şekilde kucaklaması bizim için çok önemli ve kıymetli. Beraber çalıştığı asistanı dahi aynı şekilde güleryüzlü, bebeğimizle çok ilgili ve çözüm odaklı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Söyleyecek çok fazla bir şey yok hem çok iyi bir doktor hem çok iyi bir insan, kendisini bulduğumuz için çok şanslıyız. Yenidogan bebegimiz ile cok iyi ilgileniyor, kendisine burun tikanikligi sikayeti ile gittik, boylece doktorumuzu bulmus olduk. Gayet sogukkanli sekilde bizi yatistirdi ve bu sureclerin normal oldugunu anlatti.
du...u
Anne sütü ve devam sütünü ayni anda ve bir anda kesen 7 aylık bebeğim için mucize oldu resmen.. geceleri hiç süt almayan ve ek gıdaya yeni geçen bebeğim için öyle bir öğün listesi hazırladıki birebir uydugumuzda bir ayda aynı kiloda kalan bebeğime 5 günde 100 gram aldırdı.. keşke daha önceden tanışsaydik dediğim harika ve ilgili doktor.. neredeyse her gün aranıp bebeğimin durumunu sormasi ailedenmiş gibi hissettirmesi müthiş bir duygu..
el...
Kızım 2,5 yaşından doğduğu günden beri doktorumuz . Özge hanımdan çok memnunum nerede olursak olalım 7/24 1 telefon uzağımızdadır . Her sürecimizin talimdedir . Her konuda çok güzel yönlendirmeler yapar.
ha...a
Özge hanım ilgili bir hekim kızımın geniz eti problemi ile ilgili oldukça ilgilendirdi alerji tedavisini başlattı hemen ve bize cidden güzel bilgiler verdi çocuklara yaklaşımıda çok sempatik ayrıca ekibide aynı şekilde oldukça iyi karşılıyorlar çok teşekkür ederim
el...
Oğlum 5 yaşında, neredeyse 1.5 yıldır doktor hanıma düzenli olarak takibe gidiyoruz . Kendisinin çocuklara olan yaklaşımı çok güzel ve ilgili. Normalde doktora gitmekten hoşlanmayan ve sürekli muayenelerde ağlayan çocuğum, kliniğin yakınlarından geçerken bile çıkalım doktorumla görüşelim demeye başladı . Detaylı olarak muayene ediyor , muayenede çocuk kendisine ne yapıldığını neden yapıldığını anlıyor . Mutlaka izin isteyerek muayene ediyor , çocukların mahremiyet bilincinin gelişmesi için çok önemli bir detay bence . Muayeneler asla aceleye gelmez , çocuğun gelişim süreciyle ilgili bizi bilgilendiriyor , öneriler sunuyor. Herhangi bir rahatsızlığında ise tedavi şeklini ,Sabrını , detaylı anlatımını çok beğeniyorum; tedavi sürecinde kontrollere çağırması ya da araması kendimizi güvende hissettiriyor . Keşke bebekliğinden itibaren tanısaymışım doktorumuzu hiçbir kafa karışıklığına yer olmazdı çocuğum büyürken yine de geç olmadan iyi ki onu tanımışız , kendisi bizim için çok kıymetli .
b....a
Özge hanıma çok güvenirim ikinci bebeğimde de kendisi ile sürdüyoruz tüm süreçleri. Hem genel takipleri hem de ikisinin alerji öyküsünde kendisinden destek alıyoruz. Anneye ve çocuğa yaklaşımı çok sevecen
Kızım 5 aylık annemin arkadaşının kızı önerdi bebegim ilk olduğu için ek gıdaya nasıl başlıcaları bilmiyordum özge hocam çok güzel yönlendirdi
vi....
Özge Hanım hem yaptığı işiyle hemde insanlığıyla gönlümüzde taht kurdu kendisini kuzenim aracılığıyla tanıma şansı yakaladım kızımın hastalık sürecinde çok özenli ve detaylı ilgilendi bizimle,sıkı takip edip gerekli gördüğü yerde yeniden çağırdı ilaç düzenlemesi yaptı antibiyotik karşıtı biri olarak bizi o süreçten kurtaracak her türlü takviye ve tavsiyeyi verdi kızımın tüm aşı ve rutin kontrollerini de hiç bir kriz yaşanmadan atlatmamızı sağladı herkese şiddetle tavsiye ederim
Özge Arıkan Ballı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Arıkan Ballı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Özge Arıkan Ballı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Enjeksiyon Im, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Iv, Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri, Bebek Takibi ve Aşılar, Bebek Sünneti, Prematüre Bebek Gelişim Takibi.
Özge Arıkan Ballı adresi nerede?Özge Arıkan Ballı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Adanakule Kat:1 Ofis No:5 Çukurova Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Arıkan Ballı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Arıkan Ballı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Arıkan Ballı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Arıkan Ballı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Arıkan Ballı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Arıkan Ballı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Arıkan Ballı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Arıkan Ballı hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Özge Arıkan Ballı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Arıkan Ballı hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Arıkan Ballı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla