Maltepe Üniversitesi Psikoloji lisans bölümümü tamamladım. Staj sürecimde Maltepe Üniversitesi Hastanesinde yatan hastalar ve gelen danışanlarla vizit olarak tamamladık. Hem yatan hem gelen danışanlarla staj yapmanın bana önemli deneyimler kattığını düşünüyorum. Bu deneyimlerimle sizlere yardımcı olmak isterim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Özge Ataş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özge Ataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Ataş, Psikoloji. Size Özge Ataş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi.
Özge Ataş adresi nerede?Özge Ataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Ataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Ataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Ataş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Ataş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Özge Ataş hangi dilleri konuşuyor?Özge Ataş ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Ataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Ataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Ataş ile iletişime geçmenizi öneririz.