Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Diyetisyen Özge Aykır
Yiyerek içerek kilo vermek çok keyifli . Özge Hanımın enerjisi çok güzel. Çok iyi motive ediyor. Sayesinde çikolata ve tatlı krizlerim bitti. Hedeflediğimiz kiloma çok yaklaştım. Keyifle kilo vermeye devam. :)
e....e
Özge hanımla tanışalı 40 gün gibi bir süre oldu kilo vermeye hic inancim yokken başaramayacağım dediğim bir çok durumda pozitif olması,çok motive etmesi ve verdiği diyet listesi sayesinde 40 günde 9.5 kg kilo verdim benim diyetisyen olarak bakış açımı tamamen değiştirdi.Kendisine işinde başarılar diliyorum.
Verdiği diyet programı cok iyi 3 haftada yaklaşık 7 kilo verdim.
Harika gidiyor. Bol motivasyonlu , su içmeyi öğreniyorum. Çok içerim ama yanlış yaptığımı öğrendim. Sağlıklı beslenmeyi ve her şeyi dengeyle yapmayı öğreniyorum. Harika …
g.....
Özge Hanım ile 7 aydır görüşmekteyiz. Sürecim başladığında 91 kiloyken bu süre zarfında 62 kiloya düştüm. Beslenme stilimi değiştirmemde ve düzenlememde bana oldukça iyi yol gösterdi, kendisi alanında çok yetkin bir uzman. Samimi tavrıyla seanslarımız çok renkli geçiyor. Paket programlar oldukça karşılanabilir. Kilo vermek/almak isteyen, beslenme alışkanlıklarını düzenlemek isteyen herkese gözümü kırpmadan tavsiye ederim.
g....m
Hem sevdiğim şeylerden mahrum bırakmadan hemde aç kalmadan kilo vermemi sağlayan harika ötesi diyetisyenim iyiki siz
h....a
Canım Özge'm, yollarımız iyiki kesişmiş dediğim bal diyetisyenim. Her hafta görüşmeye koşa koşa gidiyorum. Listelerine uyar isem her hafta bol eksili oluyor İnsani yaklaşımı tatlı dili güler yüzü herşeye değer. 83 kilo başladığım yolculuğuma 71 ile devam ediyorum daha yolumuz uzun Kendisine sonsuz minnetlerimi iletiyorum anlayışı güler yüzü ve tatlılığı için
l....k
Merhaba, Özge hanımın samimiyetine bayılıyorum.Verdiği listeler ile kolay ve motive edici kilo verme süreci yaşadığım inkar edilemez.
g....d
Özge Hanım, danışanın sadece fiziksel ihtiyaç ve beklentilerini değil psikolojisini de en mükemmel şekilde ele alan çok iyi bir profesyonel. Pozitif, neşeli ve esprili ama aynı zamanda disiplinli yaklaşımı bu stresli süreci danışan açısından hem eğlenceli hem kolay kılıyor. Diyetim boyunca açlık ve mahrumiyet duygusu yaşamadan sağlıkla hedef kiloma kavuştum ve dahası koruma döneminde de kastan kazanmaya devam ederek sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazandım. İlgilenenlere mutlaka kendisiyle tanışmalarını öneriyorum.
el...n
Bir aylık süreçte istediğim kiloma kavuştum çok mutluyum
Özge Aykır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Aykır, Diyetisyen. Size Özge Aykır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Zayıflama Diyetleri, Parenteral Beslenme.
Özge Aykır adresi nerede?Özge Aykır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mahallesi 1382 sokak Gül sokak Gül apt. No:23 kat :1 Daire 1 İzmir
- Online Diyetisyenlik Hizmeti İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Aykır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Aykır uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Aykır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Aykır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özge Aykır hangi dilleri konuşuyor?Özge Aykır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Aykır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Aykır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Aykır hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Özge Aykır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler