Diş Hekimi Randevusu
Koruyucu Diş Hekimliği
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Özel İdadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Sabit Ortodontik Tedavi
Sporcu Plakları
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Ölçü Randevusu
Özel İdadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Özel İdadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plaklarla Ortodontik Tedavi (Invisalign Platinum Provider) sertifikasyonum bulunmaktadır ve kliniğimde aktif olarak şeffaf plak tedavisi uygulamaktayım.
2022 yılından itibaren Çanakkale Özel İdadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde hastalarıma hizmet vermekteyim. Türk Diş Hekimleri Birliği ve Türk Ortodonti Derneği aktif üyesiyim.
gü...a
Kızımın ortodontik tedavisi için başvurduk. Ayrıntılı açıklamalarıyla, sakinliği, güleryüzlülüğuyle bize şimdiden iyi geldi. Plak tedavimiz ile başlangıç yapacağız. Kendisine güvenimiz tam.
Dr. Öğr. Üyesi Özge Çelik Güler
Merhaba, Değerli yorumlarınız ve katkılarınız için çok teşekkür ederim. Sağlıkla.
me...
Çok ilgili bir ortodonti uzmanı. Hem kendisi hem de klinikteki ekibi çok güler yüzlü ve nazikler. İstanbul’da yapılan implantlarımın dikişlerini itinayla aldılar.
Dr. Öğr. Üyesi Özge Çelik Güler
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağlıkla gülümsemeniz dileğiyle.
er....
Özge hanım size tedavinin başını ve sonunu , neyi ne kadar duzeltebilecegini artısıyla eksisiyle her seyi anlatıyor . İlk gidişimde daha röntgen cekildi ve diş temizliğim yapıldı bu konuda çok hızlı ve ilgililer. Tedavi sırasında 20lik dişlerimin sorun çıkartacağını öngörüp sorunu çözmek adına nerede, ne yapmam gerektiğini söyleyip beni yönlendirdi. Çok iyi bir süreç yönetimi var Özge Hanımda. Tedavi süresi boyunca ilgili ve güleryüzlüydü. Şu an hala tedavim devam ediyor ve gelinen noktadan cok memnunum. Son olarak kendisinin pozitif ve başarılı kişiliğiyle size güzel bir gülümseme katacağına eminim.
Merhaba,
Tedavi planına göstermiş olduğum özeni çok güzel bir şekilde iletmişsiniz. Değerli yorumlarınız ve katkılarınız için çok teşekkür ederim.
ş.....
Özge hocam olmasa sanıyorum kızımın dişlerinin çoğu çürük kalırdıçocuklara nazik yaklaşımı,sabrı,detaylı ve anlaşılır şekilde anlatımı sayesinde diş korkumuzu yendik.
Kendim ve aile bireylerimde birçok tedavimizi kendisine olduk ve hiç sıkıntısız geçirdik.
Güleryüzü,sunduğu tedavi seçenekleri,hastayı öncelikle çok iyi dinlemesi bizim için çok büyük artıydı.
Ayrıca kliniğin hijyen açısından mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
f....b
Özge Hanımı genel muayene ve dolgu için ziyaret etmiştik. Kendisi işini titizlikle yapan, ilgili, güler yüzlü bir hekim. Tedavi hakkında açıklayıcı bilgileri insanı rahatlatıyor. Çocuklarla olan iletişimi çok iyi, korkmadan gidebiliyoruz :) Randevu saatlerine olan hassasiyetleri memnun edici, iyi ki varsınız..
er...n
Şeffaf plak tedavisi için özge hocama başvurdum.Gerek güler yüzlülüğü gerek alanındaki uzmanlığı ile tedavi esnasında yaptığı açıklamalarla hastasının en ince detayına kadar kafasında soru işareti bırakmayan eşsiz bir doktor…herkese tavsiye ederim.
e....)
Ben çok çok memnunum. Özge Hanım çok güleryüzlü, çok ilgili, itinali, özverili bir doktor. Herhalde daha iyi bir doktor bulamazdım. Kendisi çocuğumun plak tedavisini uyguluyor sonrasında da eksik dişleri olduğu için ortodonti tedavimiz devam edecek. Tedavimizden çok memnunum. Hızlı bir gelişim gösterdi. Açıkcası bu kadar hızlı bir gelişim göstereceğini beklemiyordum. Kızımın düzenli kullanımı, doktorumuzun tavsiyelerine dikkat ederek uyması ile beklentimin çok çok üstünde hızlı gelişim gösterdi.
Daha öncesinde başka ortodontistlere muayene olmuştum. Öncelikle Özge Hanım çok ilgili. Muayenelerine gittiğimizde farklı doktorlar tel tedavisi yapılırsa fiyat şu kadar şeffaf plak tedavisi yapılırsa fiyat şu kadar söylerken kendisi röntgen çekerek ilgileniyor. Size uygun tedavi planını belirleyerek ikisininde avantaj, dezavantajlarını söylüyor. İlk gittiğimde detaylı olarak anlattı. Ayrıntılı tomografi sürecim oldu. Tedavimi planladık kontrollerime gidiyorum. Doktor hanımdan gayet memnunum. Şeffaf plak tedavisini kullanıyorum. Kapanış bozukluğum vardı. Kendisi şeffaf plak tedavisinin benim için daha iyi olacağını söyledi. Öncesinde diş taşı temizliği, çürük temizliği yapılıyor diş çekimi olacaksa ona karar veriyor. Sonrasında tedavi planını hazırlayıp, tedaviye başlıyor.
Dr. Öğr. Üyesi Özge Çelik Güler
İlk klinik ve radyolojik muayene sonrası oluşturduğum tedavi planı hakkında çok açıklayıcı bir yorum yazmışsınız. Çok teşekkür ederim değerli katkınız için. Sağlıkla kalın.
ü....)
Özge Hanım'a nisan ayından beridir gidiyoruz ve gayet memnunuz. En sonda pazartesi diş çekimi için gitmiştik. Çocuk dilinden çok güzel anlıyor, sakinleştiriyor. Kısacık anlatıp geçmiyor uzun uzun güzelce anlatıyor. Doktorumuzdan çok memnunuz. Oğlumun tedavisi devam edecek. En dürüst Özge Hanım'ı buldum. Çocuğumun üst çenesinde darlık var bunun için herkes tel takalım dedi ama kendisi öyle yapmadı. Ağzındaki dişlerin problemlerini giderelim daha önemli sorunlarımız var gidi görünüyor dedi. 2 aylık dinlensin gidişata göre müdahale edeceğini söyledi. İhtiyaca uygun tedavi yapıyor o yüzden çok memnunuz.
Dr. Öğr. Üyesi Özge Çelik Güler
Büyüme ve gelişim dönemindeki hastalarımın ihtiyaç ve isteklerini, bilimsel bilgi eşliğinde siz değerli hastalarıma sunmuş olmak benim için çok mutluluk verici. Sağlıkla kalın.
Özge Çelik Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Çelik Güler, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Özge Çelik Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Dijital Diş Hekimliği, Diş Teli Tedavisi, Erken Ortodontik Tedavi, Ortodontik Tedavi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Özge Çelik Güler adresi nerede?Özge Çelik Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevat Paşa Mahallesi Özgürlük Caddesi No:1-A/7 Paragon Evleri Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Çelik Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Çelik Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Çelik Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Çelik Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Çelik Güler hangi dilleri konuşuyor?Özge Çelik Güler ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Çelik Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Çelik Güler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Çelik Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Özge Çelik Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Çelik Güler hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Çelik Güler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.