Dil ve Konuşma Terapisti Özge Dektaş lisans eğitimi ve meslek hayatı boyunca mesleki konferanslar, kongreler, kurslar, sertifika programlarına katılmıştır. Katıldığı kurs, kongre, konferans ve sertifika programları;
*Kekemeler Derneği 5.Türkiye Konferansı
*DIR®FLOORTİMETM (201) Temel Fonksiyonel Duyusal Gelişim Basamaklarını Desteklemek
*DENVER II Gelişimsel Tarama Testi
*DIR®FLOORTİMETM (101) Başlangıç Düzeyi
*İşitme Engelinde Eğitsel ve Yönetsel Yaklaşımlar Sempozyomu
*Profesyonel Ses Derneği Ses Hastalıklarında Tanı ve Tedavi Sempozyumu
*Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdehale Programı (ETEÇOM)
*Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2-Türkçe Versiyonu (GOBDÖ-2-TV)
*Hacettepe Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
*Türk İşaret Dili Eğitimi (MEB Onaylı Sertifikası) (Lisans Eğitimi Süresince - 3 Dönem)
Lisans Eğitimi sırasında yaptığı stajlar;
*Hacettepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı
Dil ve Konuşma Bozuklukları Ünitesi
*Fazi Dil ve Konuşma Merkezi/ İZMİR (Ocak-Şubat 2018)
*Günışığı Çocuk Merkezi / İSTANBUL (Haziran-Temmuz 2018 )
*Hacettepe Üniversitesi – Uygulama Stajı 1(Ekim 2018- Ocak 2019)
*Hacettepe Üniversitesi – Uygulama Stajı 2 (Şubat 2019- Eylül 2019)
Online Danışmanlık +20 daha fazla
Palin PCI Ebeveyn Çocuk Etkileşim Terapisi
PROMPT Yöntemi
Ses Terapisi
n....)
Oğlumun konuşma gecikmesi için tavsiye üzerine başvurduk. 5-6 ay gittik. Kısa ara verdik, tekrar başladık. Sürecimiz güzel geçiyor. Oğlum da severek gidiyor. Olumlu sonuçlar alıyoruz, değişiklikleri fark edebiliyoruz. Özge Hanım çok samimi, güler yüzlü ve tatlı bir uzman. Seans sonrasında bizi aydınlatıyor. Geri dönüşleri oluyor ve ödevler veriyor. Oğlumun öğretmenleri ile de iletişim halinde. Memnunuz kendisinden.
s....b
Kızımın fonolojik bozukluğu için başvurdum. 7-8 aydır birlikteyiz. Sevecenliği, ilgisi, alakası çok güzel. Kızım seanslara severek gidiyor. Güzel sonuçlar alıyoruz. Genel olarak memnunum. Ulaşılabilirliği yüksek bir uzman.
f....)
Dil ve konuşma terapisi için başvurduk. 1.5 yıldır gidiyoruz. İlk başta konuşması çok azdı. İlk tercihi hep İngilizce oluyordu. Özge Hanım sayesinde şu an ilk tercihi Türkçe olmaya başladı. Baya yol kat ettik. Çok sevecen bir uzman. Çocuğumu seans boyunca hem oynatıyor hem de eğitimini veriyor. Çocuğum da kendisine koşarak gidiyor. Çok memnunuz kendisinden.
a....)
Özge Hanım alanında uzman. Çok başarılı, ilgili ve alakalı. Oğlum down sendromlu. Seanslar sayesinde artık cümleler kurabiliyor. Oğlumun gelişiminde de çok faydası oldu. Biz çok memnunuz. Kendisini herkese tavsiye ederim.
s....)
6.5 yaşındaki oğlum bazı harfleri çıkartamıyordu, tavsiye üzerine kendisine gittik. 10 seanstır beraberiz. Çıkartamadığı harfleri artık çıkartabiliyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Genel olarak memnunuz. Tüm görüşlerim olumlu.
Özge hanimla iki yıl önce tanıştık iyikide yolumuz keşiş miş Lina kendini ifade edemiyordu komut alamıyordu isteklerini soyluyemiyordu Özge hanim profesyonel ve pozitif yaklaşımı sayesinde, Bize neler yapabilecegimizi nasil yol izleyeceğimizi gösterdi her seans çıkışı Lina ile ilgili ilerlerlemeleri neler yapabilecegimizle ilgili her defasinda bize yol gösterdi Lina şuanda isteklerini söylüyo komutta aliyo biz Linada gözle görülür bi gelişme gördük
g...
5 yaşındaki kızım için dil terapisti arayışında olduğum zamanlarda, tavsiye üzerine Uzm. Dkt. Özge Dektaş ile görüşme şansını yakaladık. Kızım konuşmaya başladığı aylardan itibaren 5 yaşına gelinceye kadar bazı harflerin telaffuzunda sorun yaşıyordu. Bazı harfleri yanlış ya da eksik çıkarıyordu, bu durum da konuştuklarının anlaşılmamasına sebep oluyordu. Özge Hocam'ız sayesinde 1 yıla yakın bir sürede bu sorunun üstesinden geldik. Özge Hanım çocuk ruhundan anlayan, doğru iletişim kurabilen, şefkatli, anlayışlı, güler yüzlü, sabırlı ve güven veren yaklaşımıyla kızımın sevgisini kazandı. Anne baba olarak bizler de sonuçtan çok memnun kaldık. Kızım terapisti ile çok etkin ve eğlenceli seanslar geçirdi ve şu an seanslarımız sonlandırıldı. Çünkü dil terapistimiz sayesinde kızım tam anlamıyla harfleri doğru ve anlamlı çıkarabiliyor.
İyi ki kendisiyle tanışma fırsatımız oldu, ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim çok kıymetli bir hocadır kendisi...
nu....
Özge hanim mesleğinde basarili, nazik,anlayisli ve yol gösterici bir egitimci.Kendisinden 6 aydır oğlum icin destek aliyoruz.Oğlum 2 bucuk yaşında olmasina rağmen sözcükleri cok sınirlıydı.Şu an 3 yasında ikili ve üclü cümle kurmaya basladi.Kendisini cok daha güzel ifade ediyor.Seanslarimiz cok guzel gecmekte,oğlum cok istekle gidiyor. Ayni zamanda gozlemleri sonucu bizi ergoterapiye de yönlendirdi ve kendisinede devam ettik.Çocuklara yaklasimi cok güzel cok basarılı bir terapist.Şiddetle tavsiye ediyorum.
a....)
Çocuğumun kendisini ifade etmesini istediğim için başvurdum. Seanslar harika geçiyor. 2 aydır gidiyoruz. Özge Hanım'a her zaman ulaşabiliyorum. Kendisi de arayıp takip ediyor. Ödevler veriyor. Ben aşırı memnunum. İletişimi çok iyi. Ben kendisini çok araştırdım. Biraz titiz birisiyim. Oğlum hırçın ve tersti. 1 ayda yaşadığımız değişime inanamadık. Özge Hanım sayesinde problemlerimiz kalmadı.
m....)
Oğlum konuşmuyordu, bu nedenle başvurdum. 8 ay boyunca gittik. Yaz tatili olduğu için ara verdik. Seanslar çok verimli geçti. Oğlum konuşmaya başladı ve kendi kendisine kelime üretiyor. Özge Hanım çok ilgili bir uzman. Tekrardan gitmeyi düşünüyorum. Ben çok memnunum. Birkaç kişiye de tavsiye ettim. Yolum uzak olmasına rağmen referans ile kendisini tercih ettim.
Özge Dektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Dektaş, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Özge Dektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi, Normal Randevu, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Özge Dektaş adresi nerede?Özge Dektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Dektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Dektaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Dektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Dektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Özge Dektaş hangi dilleri konuşuyor?Özge Dektaş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Dektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Dektaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Dektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Özge Dektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Dektaş hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Dektaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri