Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Ng Otel Diyet Danışmanlığı
Online Diyet Danışmanlığı
ka...
Özge hanımla 10 haftadır beraberiz. Bu süreçte kızım yaklaşık 9 kilo verdi. Özge hanım son derece ilgili,kibar ve süreci profesyonelce yürütüyor. Biz çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyoruz
n....g
Özge hanımdan çok memnunum cok ilgili cok güler yüzlü 1 ayda 10 kilo verdim sayesinde yaza kadar da devam etmeyi dusunuyorum. Beni ideal kiloma en hızlı sekilde ulastiracagina inaniyorum
em...
Gittim süre içerisinde tanıdığım kadariyla çok sevecen ve kibardi 6 kilo verdim ben memnun kaldım tavsiye ederim
z....s
Kilo vermek icin gittim. Daha önce de başka diyetisyenlerle çalıştım. Ama Özge hanımla güzel ilerliyoruz. Yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz ve 10 kilo verdim bile..... Kendisi güler yüzlü başarılı bir diyetisyen. Teşekkürler
a....
Normal kilomun altına düşmüştüm ve kilo alamıyordum. Özge Hanım'ın hazırladığı program doğrultusunda iki haftada 4,6 kg aldım. Bununla birlikte güleryüzlü tavrı ve ilgisi takdir edilesi. Başarılarının devamını diliyorum.
Yaklaşık 6 aydır kızımı götürüyorum ve mükemmel sonuç aldık iyiki Özge hanim
y.....
Güzel yüzlü Diyetisyenim iyiki seni tanımış ve gelmişim sayende sağlıklı beslenmeyi öğrendim bu sayede sağlıklı kilolar verdim çok tatlı ve güler yüzün sayesinde seanslarda hiç sıkılmadım çok teşekkürler
a....y
Özge hanımın öncelikle enerjisine bayıldım, çok tatlı ve sevecen biri onunla kilo vermek cok eğlenceli iyi ki tanımışım sizi henüz yeni başladım diyete ama gayet iyi gidiyor şimdilik
ay...n
Profesyonel Güler yüzlü ve candan bir Diyetisyen.Danışanını fazlasıyla motive ediyor.Özge Hocamla kilo vermemek mümkün değil.
Hasta
O kadar memnunum ki diyetisyenimden 2,5ayda 11kilo verdim ve hala diyetim devam ediyor .bu süreçte kilo verimin sürekli devam etmiyor duruyor moralin bozuluyor kendimden umudumu kaybediyorum ama Özge hanım benden umudunu kesmiyor . Gerçekten o kadar güzel motive ediyor ki her muayeneye heycanla gidiyorum . Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum . Ne yazsak yetmez çok tatlı herşeyiyle dört dörtlük bi diyetisyen . İyi ki varsın Özge hanım
Özge Düzağaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Düzağaç, Diyetisyen. Size Özge Düzağaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Diyabet Diyeti, Zayıflama Diyetleri, Zayıflama Programı, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kişiye Özel Diyetler.
Özge Düzağaç adresi nerede?Özge Düzağaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar mah. Yeşilyol cad. Telek apt. Kat:4 d:8 Afyon Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Düzağaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Düzağaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Düzağaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Düzağaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Düzağaç hangi dilleri konuşuyor?Özge Düzağaç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Düzağaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Düzağaç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Düzağaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Özge Düzağaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Aşırı Kilo Alımı
Afyonkarahisar Diyabet (Şeker Hastalığı)
Afyonkarahisar Şişmanlık (Obezite)
Afyonkarahisar İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom