Online Randevu Takvimi
etkin değil
Ortodonti Randevusu
Küçükbakkalköy, Flora Rezidans, Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad, Defne Sk No:1 Kat:1 D:104, İstanbul
Ağız Koruyucusu
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Bütünsel Ortodonti Diş Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Bütünsel Ortodonti Diş Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Çene Darlıkları Tedavisi
Ölçü Randevusu
Bütünsel Ortodonti Diş Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
m....
Özge Hanım işine hakim, güvenilir, mesleğinde bilgili bir doktor. Muayenehanesi temiz bir kurum. Kendisi plak tedavimi uyguladı. Yapılan tedaviden memnun kaldım. Özge Hanım beni iyi yönlendirip, ilgilendi. Kendisi sürecimi gayet iyi yönetti.
g....
Özge Hanım'dan çok memnunum. Kendisi çocuklara yaklaşımı, iletişimi, ebeveynleri bilgilendirmesi açısından çok iyi. Özge Hanım çocuğumun ortodonti tedavisini yapıyor. Yapılan tedaviden memnunuz ve tedavimize devam ediyoruz.
a....
Özge Hanım konuya hakim, eli hafif, güleryüzlü, bilgili, çok güzel yönlendiren bir doktor. Dişle alakalı sıkıntılarımızda bizi herhangi bir strese sokacak durumla karşılaşmadık. Özge Hanım öncelikle oğlumun tel ve plak tedavisini yaptı. Yakın zamanda tel tedavimize başlayacağız. Kendisinden şu ana kadar aldığımız hizmetlerden memnunuz.
ö....
Özge Hanım'dan çok memnun kaldık. Kendisi gayet başarılı, yaklaşımı ve tavrı gayet pozitif olan bir doktor. Oğlumun ortodonti tedavisini yapıyor. Tedavimize devam ediyoruz. Yapılan tedaviden memnunuz. Tedaviden sonra çok ciddi ilerlemeler kaydettik.
n....
Özge Hanım öncelikle çocuklarla iletişimi çok yüksek ve güleryüzlü bir hekim. Çocuklarla çalışıyor, çocukların korkmaması ve yakın olabilmesi için iletişim önemli bir şey. Kendisi güzel bir iletişim kurdu ve tedavileri işe yaradı. Biz tedavi sonucunda Özge Hanım'ı tüm arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz. Kendisi konusunda uzman, başarılı bir doktor. Özge Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Ben çocuğumu kontrol amacıyla muayene ettirdim. Nefes alışverişinde sıkıntı olduğu için çene yapısına baktırmak istemiştim. Özge Hanım muayene etti, damak tedavisi uyguladı. Tedaviden çok memnun kaldık. Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Kendisi takiplerimizi sağlıyor.
p....
Özge Hanım çocuklarla olan ilişkisi başarılı olan bir doktor. Kendisinin tedavisi hızlı ve başarılı sonuç veriyor. Kızıma damak genişletme ve dişlerini düzene sokma tedavisi uygulanıyor. Yapılan tedaviden çok memnunum. Bütün çocukların böyle tedaviye ihtiyacı var. Tedavi olmak isteyen herkese Özge Hanım'ı tavsiye ederim.
de...a
Alanında iyilerden değil en iyilerinden. sayesinde 5yıldır hayata güzel dişlerle gülüyorum :))))))
Özge Ekmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Ekmen, Ortodonti. Size Özge Ekmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi.
Özge Ekmen adresi nerede?Özge Ekmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy, Flora Rezidans, Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad, Defne Sk No:1 Kat:1 D:104 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Ekmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Ekmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Ekmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Ekmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Ekmen hangi dilleri konuşuyor?Özge Ekmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Ekmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Ekmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Ekmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Ekmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Özge Ekmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Ekmen hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Ekmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar