Psikolog Özge Hersek Tekirdağ'da ilk ve ortaokul eğitimini tamamlayıp Türkiyenin en köklü liselerinden biri olan Çapa Fen Lisesinde eğitimine devam etmiş ardından Istanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Meslek hayatına Tohum Otizm Vakfında otizmli çocuklar ve aileleriyle çalışarak başlamıştır. Aynı zamanda Uzman Klinik Psikolog Tuğçe Isıyel'in kurmuş olduğu Kadıköy merkezli Polente Psikoloji'de verilen psikoloji eğitimlerinde eğitim asistanlığı yapmıştır. Şu an halihazırda Bakırköy de bir merkezde danışan görmeye devam etmektedir.

Üniversite dönemi boyunca önce Istanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde hem çocuk ve ergenler hem de servis bölümünde yatışlı hastalarla çalışarak stajını başarıyla tamamlamıştır. Ardından Eyüp Rehberlik ve Araştırma Merkezinde daha sonra da Uzman Psikolog Sezgin Kartal'ın yanında Nova Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde özel çocuklar ve aileleriyle çalışarak stajlarına devam etmiştir.

Istanbul Üniversitesinde CAS zeka eğitimini tamamlamış olan Özge Hersek halihazırda aile ve çift terapisi eğitimine devam etmektedir.
2021 Şubat döneminde Davranış Bilimleri Enstitüsünden aldığı 1. Düzey EMDR Eğitimini tamamlayıp EMDR Terapilerine süpervizyon eşliğinde devam etmektedir.

Daha çok ergen ve yetişkin bireylerle çalışan Özge Hersek depresyon, anksiyete, okul başarısızlığı, ilişki problemleri, aile danışmanlığı, sosyal fobi, panik atak, özgüven sorunu, narsisizm, obsesif kompulsiz bozukluk vb. alanlarında çalışmaya devam etmektedir.

Zeytinlik, Bakırköy, İstanbul

Boşanma Danışmanlığı

Bütüncül Psikoterapi

Cinsel Terapi Danışmanlığı

Telefon numarası doğrulandı

1.5 ay önce gittim yanına.1 yıldır iyi bir psikolog arıyordum. Birkaç arkadaşımın tavsiyesi ile yanına gittim. Tutumu çok yerindeydi. Daha önce de farklı deneyimlerim olmuştu ama çok rahat olamamıştım.Özge Hanım çok iyi empati kurabiliyor.Kendimi anlatırken yanında kendimi rahat hissettim ve daha önce anlatamadığım şeyleri de anlattım kendisine.5 seans gittim ve sonucunda kendimi çok rahat ve iyi hissettim.Sorunlarımı anlattım, benim için yaklaşımı çok değerliydi.Seanslar sonucu kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Özge Hanım çok iyi bir psikolog, çok iyi ders veriyor.Özge Hanım eğitim nasıl verilir biliyor.Özge Hanım'la tanıştığıma memnunum. Düzene girdim. Sigarayı paketle içerken şimdi 2 dal içiyorum. Özge Hanım'ın sayesinde oldu bu. Kendisinden memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Memnun kaldım ben.Ben dikkat dağınıklığı için gitmiştim, konuşarak bir psikologla bunu çözebileceğimi düşünmüştüm. Zamanla kendimdeki farkı hissettim. Benim daha önce farklı deneyimlerim de oldu ama kendimi rahat hissetmemiştim.Özge Hanım'ın sohbet eder edasıyla gelişme kaydettim diyebilirim. Eskisi gibi değilim, dikkatimi toparlayıp karşı tarafı dinleyebiliyorum. Daha önce karşımdaki bana birşey söyleyince başka konuda aklımdan geçenleri söyleyebiliyordum. Şimdi dinlemeyi ve iletişim kurmayı biraz daha öğrendim. Kendimi daha rahat hissediyorum.

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Kendisi enerjisi ve genç yaşına rağmen bilgisiyle gayet güzel şeyler anlatıyor. Yaklaşık 2 aydan beri tanışıyoruz, kendisiyle olumlu bir diyaloğum var.Hala yardım alıyorum kendisinden. Görüşüyoruz ve ben daha gerçekçi oldum. Belli başlı değindiği konular ve yön göstermesiyle bence benim yaşam koçum oldu.

O
Telefon numarası doğrulandı

Seanslarım gayet olumlu ilerliyor. İkili diyalog halindeyiz, başından savmıyor. İlgilendiğini hissettiriyor. Sağolsun elinden geleni yapıyor. Ben gayet memnunum. Paylaştığım konular hakkında yardımcı oldu. Düşünce tarzını çok beğeniyorum ve ben de kendime uyarlamaya çalışıyorum. Beni rahatlatıyor, çok memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Ben kendisinden memnun kaldım, çevremin tavsiyesi üzerine gittim.Ailevi sorunlarım vardı, onunla ilgili sorunlarım vardı.Sağolsun çok ciddi ilgilendi,daha önce farklı deneyimlerim de oldu ama Özge Hanım'dan memnun kaldık.Oldukça belirgin sıkıntılarım vardı,şu an atlattım ve çok şükür kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Pandemi sürecinde Özge Hanım'ın danışanı olmaya başladım. Otizmli oğlum var, çok zorluk yaşıyordum. Bu süreçte inanılmaz destek oldu. Sadece moral vermek değil, önerileriyle de önümü açtı.Her sıkıştığımda ona ulaşabiliyor olmam beni çok rahatlattı.Kendisi genç,çalışkan ve sevgi dolu bir insan. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendimi kötü hissediyordum, dünyadan zevk almamaya başlamıştım. Çocuklarımla ilgilenemiyordum. Ama şimdi olaylara daha farklı bakar oldum. Daha hayat doluyorum, hayattan daha çok zevk alıyorum. Korkularımla yüzleşmemi sağladı.Pandemi sürecini daha rahat atlattım. Özge Hanım olmasaydı daha zorlu bir süreç geçirecektim.

Telefon numarası doğrulandı

Ben yaklaşık 5 aydır Özge Hanım'a danışıyorum. Kendimi şu an gayet iyi hissediyorum. İlk gidip görüştüm ve devam etmeye karar verdim. Kendisinden şok memnun kaldım. Aşırı derecede depresif bir yapım vardı, o tamamen değişti.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Biz çift terapisi için eşimle birlikte gittik.3 ay boyunca gittim 15 günlük periyotlarla.Kendisi genç olduğundan tereddütlüydüm ama gayet işimize yaradı.Çok bilgili ve tecrübeliydi, ilgiliydi bize karşı.Biz gittiğimiz zamanlarda henüz nişanlıydık.Biz ailelerimizin anlaşamaması nedeniyle gittik.İlişkimiz bu sebeple sallantıya girdi. Şu anda bir sorun yok,herşey yolunda.Kendisi bize çok destek oldu. Ben tavsiye ederim.