Dermatoloji Randevusu
Egzama Tedavisi
Elektrokoterizasyon
Epilasyon
Özel DrDerm Polikliniği
Fokuslu ultrason ile yüz germe
Özel DrDerm Polikliniği
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fraksiyonel Karbondioksit Lazer
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Zayıflama
Özel DrDerm Polikliniği
İlgi alanları arasında cilt gençleştirme ve sıkılaştırma, sivilce, kılcal damar, leke, gözenek, akne izleri, çatlak, aşırı terleme tedavisi, saç dökülmesi, cilt bakımı, bölgesel incelme, deri, saç ve tırnak hastalıkları tedavisi bulunmaktadır.
t.....
Ozge hocam alaninda oldukca tecrubeli. Kendisine botox icin basvurdum ve karsilikli gorusmemizde gebckik asisinin da faydali olabilecegini dusunduk..kendisine ilgisi ve yardimlari icin cok tesekkur ederim...
ha...
Anlımdaki lekeler için gittim. Doktor tavsiyesiyle lazer tedavisi gerekiyor. Çok teşekkür ediyorum
Botoks işlemimi Özge Hanım yaptı. Yapılan işlem gayet doğal olduğu için memnun kaldım. Kendisi gayet ilgili bir doktor. Sorduğum tüm soruları hemen cevaplandırdı. Süreç hakkında her zaman bilgilendirdi.
Özge Hanım çok titiz, dürüst, yeterli donanıma sahip, iyi bir doktor. Ben kendisini çok seviyorum. 3-4 senedir hastasıyım. Bilgi verme konusunda da oldukça iyi. Dolgu, prp, karbon peeling, altın iğne, radyofrekans gibi dermokozmetik bakımlar yaptırıyorum. Yapılan işlemlerin hepsinden çok memnun kaldım. Özge Hanım süreçlerde son derece ilgilendi. Aldığım hizmetler çok güzel oldu.
o....e
Cilt problemim için kendilerine muayene oldum ilacı başlamak için kan tahlili istendi taşrada olduğum hastanede iki sefer istenilen tahlilleri yaptırdım hep eksik denildi kolestrol yüksek olduğu için ilaç tedavisi başlayan atacaklarını soylediler ama kolestrol un neden yüksek olduğu nasıl düşeceği tekrar ne zaman gelebilecegimi söylemediler
Uzm. Dr. Özge Keseroğlu
Muayeneniz sonrası sizde uzun yıllardır mevcut olan şiddetli sivilce problemi nedeniye 6-8 ay kullanmanız gereken sistemik bir ilaç tedavisi planladık. Bu ilaç uzun süreli kullanılacağı için, hastalardan tedavi öncesi ve tedavi sırasında her ay istenmesi gereken bir takım tetkikler mevcut. Eğer bu tetkikler yapılmazsa, hastalarda önceden mevcut olan veya ilaca bağlı oluşabilecek karaciğer enzim yüksekliği, kolesterol yüksekliği gibi durumlar atlanabilir ve hayatı tehdit edecek ciddi durumlar ortaya çıkabilir. O yüzden hastalardan istisnasız tedavi öncesi ve tedavi sırasında aylık kan tahlilleri istenmekte ve bu tahlillerin sonucuna göre tedavi başlanmakta, doz ayarlaması yapılmakta veya kan değerlerinde bozulma olursa ilaç kesilmektedir. Bu tedaviyi başlayacağımız her hastamızda olduğu gibi sizden de kan tahlillerini istedik. Kliniğimize muayeneye geldiğiniz gün aç olmadığınızdan tetkikleri veremediğiniz için, ertesi gün size yakın bir hastanede tetkikleri yaptırabileceğinizi söylediniz. Tetkik sonuçlarınızla geleceğiniz güne size randevu oluşturuldu. Ancak sonrasında kontrol randevusuna gelmeyip tetkik sonuçlarını mesajla gönderdiniz. Bize telefondan gönderdiğiniz mesajda tetkiklerin bir kısmı eksikti. Maalesef tüm tetkikleriniz tamamlanmadan ve kan değerlerinizin normal olduğuna emin olmadan planladığımız tedaviyi başlayamayacağımız için eksik kalan tetkikler size tekrar söylendi ve yeni bir kontrol randevusu oluşturuldu. Ancak kontrol randevusuna gelmediniz. Eğer kontrol randevusuna gelebilseydiniz, tetkik sonuçlarınızı tam olarak görebilecek, önceki planlanan tedavi veya başka alternatif tedaviler arasında size en uygun olanını karşılıklı konuşarak kararlaştırabilecektik. Tetkikleriniz sonucunda kolesterol yüksekliğiniz olduğunu saptanmışsa bunun için Endokrinoloji Bölümü’ne gitmenizi öneririz, kolesterol yüksekliği Dermatoloji Bölümü’nün değil, Endokrinoloji Bölümü’nün uzmanlık alanına girmektedir. Sizdeki kolesterol yüksekliğinin sebebi, tipi, ilaç başlanıp başlanmayacağına Endokrinoloji uzmanının karar vermesi daha doğru olacaktır. Eğer tetkik sonuçlarınızla kontrol randevusuna gelebilmiş olsaydınız elbette tüm bunları karşılıklı konuşarak sizlere açıklayabilecektim.
Özge Hanım'ın gerek medikal bilgisi gerekse estetik uygulamasından çok memnun kaldım. Kendisi başarılı, insan odaklı, çok pozitif, inanılmaz derecede güven veren bir doktor. Hangi konuda olursa olsun bana hekimlik bilgilerini çok iyi bir şekilde sunduğu için iyi sonuçlara ulaşmamı sağladı. Hastalarına güven duygusunu çok iyi sağlayan bir hekim. Botoks işlemi yaptırdım. Bunun dışında medikal tarzında işlemler içinde görüşmeler sağladım. Sayesinde geçirdiğim rahatsızlıklar doğru teşhisle kısa bir zamanda ortadan kayboldu. Botoks işlemimin oldukça doğal olmasını istemiştim öyle de oldu. Şuana kadar hiç kimse botoks işlemi yaptırdığımı anlamıyor. Muazzam dokunuşları var. Özge Hanım'ı herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
f.....
Öncelikle ön görüşme sağladım. Sonrasında işleyiş sürecinden bahsetti ve bahsettiği işlemleri harfiyen uyguladı. Saç mezoterapisi yaptırmak için görüşme sağladım. Son derecede başarılı geçti. Özge Hanım hastalarına karşı çok güler yüzlü ve sıcak davranan bir doktor. İşlemlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aldığım sonuç benim için oldukça olumlu oldu. Özge Hanım'ın işleminden gayet memnun kaldım.
Özge Hanım çok iyi bir hekim. Doktorumdan çok ama çok memnunum. Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Hastalarına karşı çok kibar, işinde oldukça başarılı birisi. Botoks işlemi yaptırıyordum. Gittiğimde bir sorun olduğunda çok ilgileniyor. Yapılan işlemden sonra cildimden oldukça memnun kalıyorum. Mimikleri, duruşu çok daha iyi hissetmeme yardımcı olduğu için oradan memnun ayrılıyorum. Çok ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapıyor. Sorulan her soruya en ince ayrıntısına kadar cevaplıyor. Özge Hanım'ı çok seviyoruz.
Özge Hanım'dan oldukça memnun kaldım. Bütün yapılan işlemlerimde çok başarılı oldu ve bu süreçlerde bana çok yardımcı oldu. Botoks, dudak dolgusu, karbon peeling, ulthera işlemimi gerçekleştirdi. İşlemlerden sonra oldukça fark etti. Lise arkadaşlarım beni gördüğünde tanımayacak şekilde. Tedavilerden sonra bütün kırışıklıklarım geçti. Birkaç doktordan daha hizmet almıştım ama en memnun kaldığım Özge hanım oldu. Beni baştan aşağıya değiştirdi ve çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyor ve herkese de tavsiye ediyorum.
Özge Hanım'ın bilgisine çok güveniyorum ve çok iyi sonuçlar aldım. Birkaç tür tedavi aldım. Geceleri dişlerimi çok sıktığım için çene botoksu aldım. Birkaç doktor tarafından da bu işlemleri aldım ama en çok memnun kaldığım Özge Hanım oldu. Artık eskisi gibi dişlerimi gece uyurken sıkmıyorum. Baş ağrılarım için alın çevreme botoks işlemi yaptırdım. Özge Hanım çok verimli ve görsel olarak naturelliğini bozmadan çalıştığı için güzel sonuçlar aldım. Saçlarımda seyreklikler vardı. Saç mezoterapisi uyguladı. Hem uygulama metodu hem de aldığım sonuçlardan dolayı çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim.
Özge Keseroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Keseroğlu, Dermatoloji. Size Özge Keseroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, PRP, Mohs Cerrahisi, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Dolgu, Dolgu Uygulamaları, Cilt Bakımı.
Özge Keseroğlu adresi nerede?Özge Keseroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Cad. 111/6 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Keseroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Keseroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Keseroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Keseroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Keseroğlu hangi dilleri konuşuyor?Özge Keseroğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Keseroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Keseroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Keseroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Özge Keseroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar