Ortodonti Randevusu
Uzm.Dt.Özge Kılınç Toksöz Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi
Erken Ortodontik Tedavi
Gece Plağı Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Uzm.Dt.Özge Kılınç Toksöz Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Ortodontik Tedavi
Uzm.Dt.Özge Kılınç Toksöz Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Implantasyonu
Uzm.Dt.Özge Kılınç Toksöz Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
b....y
Oğlum 7 yaşında.Alt ortadan bir dişi çok geriden çıktı.ortodonti tedavilerinin erken yaşta baslatilabilecegini bildiğim için randevu oluşturup gittim.Doktor Hanım muayene edip,şu an için gereken tedavinin erken olduğunu en yakın tarih olarak 10 ay sonra eğer gerekirse baslanabilicegini söyledi.Guler yüzlü ve ilgiliydi.Bir sonraki tarihteki randevumuzda güven içinde olucam..
z.....
Özge hocamla 1.5 sene önce tanışmıştık. Daha once gittiğim 3 farklı diş hekimi görmüştü çenede sorun olduğu için hem tedavimin uzun surecegini,hemde tedavi sonrasında ameliyat gerekebilcegini söylemişlerdi. Özge hocam tedavi surecimi harika yonetti,guleryuzlu personeline anlayışlarına ayrı derecede minnettarım.
ca...
Tatlı dilli güleryüzlü son derece temiz ve hijyenik koşullarda işlem yapan sevgili doktorumuz iki yıl öncesinin kesişti yolumuz ortodonti tedavi imizi tamamlamak üzereyiz son 20 haftamız kaldı ve Özge olmaz ya da yapılamaz olanı başardı diyebilirim
s....a
İşinin ehli bir doktor. İki çocuğuma diş teli takıldı. Tedaviden, doktorumuzun ilgi ve alakasından çok memnun maldık.
Kesinlikle işini iyi yapan mukemmel bir dentist. Kızımın ortodonti tedavisi için tercih ettik. Özge Hanım'ın sayesinde çok yol kateddik. Hastaya yaklaşımı da muhteşem uyumlu. Gözüm kapalı herkese tavsiye ederim.
r.....
Özge hanım işinde gayet başarılı yaklaşımı çok iyi eli de çok hafif kendi dişimi çektirdim oğlumunda dişini çekti çok hızlı bir çekim oldu anlamadan biti bile (9 yaş ) çoçuklara yaklaşımı da çok çok iyi ve güven verici biz çok memnun kaldık
gü...ü
Diş kontrolü yapıldı . Ve daha sonraki süreçte yapılacak tüm işleri planladı ve bana detaylı olarak iletti. Öngördüğü şekilde tüm tedavi iyi geçti... Çok naif ve sakin bir insan.. tecrübesi ve insani yanıyla çok iyi bir hekim... Kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim...
es....
Dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi deneyimlediğim hizmetleri. Hepsi de mükemmel sonuçlandı. Korkarak gidilen bir dişçiden keyif alınarak çıkılabilecek tek yer. Hijyen, iletişim, özen ve güven hepsi tedavi sürecimde benimleydi.
bi...
Oğlumun Üst ve alt çenede diş tellerimiz var yaklaşık 3 - 4 ay oldu şimdilik gayet memnunuz Dr hanıma ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.
n,...k
Özge hanım çocuğumun ortodontik tedavisini gerçekleştirdi. Kendisinden çok memnunuz. Çoğu doktor zor bir hastasınız, dişlerinizi düzeltmek çok zor dedi. Ancak Özge hanım tereddüt etmeden tedavi olabileceğini bizlere söyledi. Tedavimiz tamamlandı. Yaklaşık 2,5 yıl sürdü ve çocuğumun dişleri çok güzel oldu. Doktorumuza ilgi ve alakası teşekkür ederim.
Özge Kılınç Toksöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Kılınç Toksöz, Ortodonti. Size Özge Kılınç Toksöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti).
Özge Kılınç Toksöz adresi nerede?Özge Kılınç Toksöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- CUMHURİYET MAH. TÜRKMEN YOLU NO 22 KAYA BAŞAR APT. DAİRE :2 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Kılınç Toksöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Kılınç Toksöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Kılınç Toksöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Kılınç Toksöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Kılınç Toksöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Kılınç Toksöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Kılınç Toksöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Özge Kılınç Toksöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Kılınç Toksöz hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Kılınç Toksöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.