Doç. Dr. Özge Kömürcü Karuserci
15 Temmuz Mah. Prof Dr Necmettin Erbakan Cd. A Point İş Merkezi Kat 1 No:9, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Randevu +8 daha fazla

Genital Bölge Beyazlatma

Genital PRP

Genital Renk Açıcı Tedaviler

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

15 Temmuz Mah. Prof Dr Necmettin Erbakan Cd. A Point İş Merkezi Kat 1 No:9, Gaziantep

Doç. Dr. Özge Kömürcü Karuserci

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun oldu. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında uzmanlığını aldı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda 2015 yılında göreve başlayan Doç.Dr. Özge Kömürcü Karuserci’nin kliniksel uzmanlık alanı kadın hastalıkları ve doğumdur. Doç.Dr. Özge Kömürcü Karuserci halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapmaya devam etmektedir.

Konum: Doç. Dr. Özge Kömürcü Karuserci Diğer

6 aylık uzun süren kanamalar ve anormal şişkinlik şikayetim vardı ve bu sebeple ile iletişime geçtim. Hemen randevu oluşturuldu. Muayenehanenin ulaşımı temizliği ve rahatlığı, kullandığı ekipmanı çok yeniydi ve moderndi. Şikayet sürecimle ilgili detaylı sorular sordu. Acil müdahalede bulundu. Tedavi sürecimi detaylı anlattı. Tedavi ardından da alınacak alternatifli önerilerde bulundu. Bütün bu süreç içerisinde çok rahat ettim ve herşey çok yolunda gitti.

Ö
Konum: Doç. Dr. Özge Kömürcü Karuserci Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kendisi meslektaşım, eşimin gebelik takibini yapıyor. Gözünüz arkada kalmasın; bilimsel, vicdanlı ve tecrübeli bir hekime emanetsiniz!

Özge Hanım benim genital beyazlatma işlemini araştırırken karşıma çıkan, tavsiye üzerine tanıştığım çok profesyonel aynı zamanda çok samimi işini titizlikle yapan hastasını süreçle ilgili aydınlatan, bilgi edinmesini saglayan güler yüzlü doktorum. Ben lazerle beyazlatma yaptırdım sonuçtan çok memnun kaldım bu sıkıntıyı yaşayan hemcinslerime sonuna kadar Özge Hanım'ı tavsiye ediyorum. Tereddütsüz Özge Hanım'a gidebilirsiniz.

T

Özge Hanım'ı bana tavsiye ettiler, ben de gittim. Myomlarım vardı. Tedaviden çok memnun kaldım, beni sağlama kavuşturdu. Çok güler yüzlü, ilgili, hastasını takip ediyor, memnun olarak ayrılıyorum. Benim bundan sonra vazgeçilmez doktorumdur, kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Annemin idrar kaçırma sorunları vardı ve yaşından dolayı ameliyat olamamıştı. Özge Hanıma başvurduk, kendisi annemin ameliyatını yaptı ve çok başarılıydı. Annem hızlı toparlandı. Doktorumuzu tavsiye ederim.

Sürekli devam eden tüm fitil ve antibiyotiklere rağmen tekrarlayan enfeksiyon için doktor arayışındayken Özge Hanım'a sosyal medyada denk geldim. İyi ki de gelmişim. Hemen bir randevu oluşturduk ve ameliyatına karar verdik. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası ilgisinden çok memnun kaldım. Ayrıca çok sıcak kanlı, yanında rahatlıkla her şeyi konuşabileceğimiz bir doktor. Şiddetle tavsiye ederim.

Lazer beyazlatmayı düşünüyordum. Özge Hanım'a muayene oldum. 3. seansta bacağımla aynı renge yakın oldu. Çok mutlu oldum. Doktorumu tavsiye ederim.

Çok uzun süredir labioplasti ameliyatı için doktor arayışındaydım. Çok sık mantar enfeksiyonu geçiriyordum. Bunun sebebi olarak labium büyüklüğü dediler. Çok açıklayıcı ve nazik bir doktor ben çok memnun kaldım ameliyatımdan.

Ben Özge Hanım'ı internet reklamında gördüm. Ben de uzun zamandır doktor arayışındaydım çünkü artık rahatsızlığımdan dolayı aşırı kanamalarım oluyordu ve bu durum benim kan seviyelerimi 4'lere kadar düşürüyordu, yaşam kalitemi düşürüyordu. Artık ameliyat kaçınılmazdı ve Özge Hanım'la görüşmeye gittiğimde çok iyiydi, güler yüzlüydü ve beni ameliyata ikna etti. Rahmimi aldırdım 3 ay oldu, çok memnunum. Doktorumu tavsiye ederim.

Genel kontrol amaçlı gittiğim Dr. Özge Hanım sayesinde erken menopoza girmek üzere olduğumu öğrendim. Aileden gelen kanser öyküsü ve senelerdir endometriozis hastası olmam sebebiyle durum çok karışıktı ve çok tedirgin olmuştum. Çok başarılı ve isabetli bir tedavi süreci planladı bana. Şikayetlerim yok denecek düzeyde, hayat konforum çok yükseldi. Sabırlı, bilgili ve insana güven veren duruşu ile kendisinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.