Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Özge Nur Koca
Diyet sürecine başlamaktan çekiniyorsanız ''bu sefer olmazsa'' korkunuz varsa işte tam bu noktada size yardımcı olmak için buradayım. Seni tedirgin eden her şeyi geride bırak ve KENDİN İÇİN BİR ADIM AT.. Bu yolda beraber yürümeye ben hazırım SEN DE HAZIR MISIN?
Hasta
Özge hanıma çok teşekkür ediyorum. Diyet sürecim hala devam ediyor. Çok ilgili zaman ayırıp dinliyor. Merak edenler hiç tereddüt etmeyin. Haftalık görüşmelerle birlikte çok güzel bir süreç oluyor. Özge hanım sizi dinliyor ve sevdiğiniz yiyecekleri de düşünerek diyet listesi oluşturuyor. Klasik diyet listesinden bıktım diyorsanız tam size göre bir diyetisyen. Hiç düşünmeyin ben çok memnunum. Buradan da size teşekkür etmiş olayım Özge hanım. İyi ki tanıdım sizi ...
yaklaşık 5 aylık bir diyet sürecimiz oldu bu süre zarfında uyguladığı yöntem o kadar rahat kilo vermemi sağladı ki hiç diyet yaptığımmı anlamadım. 5 ayın sonunda yaklaşık 23 kilo verdim yeni bir ben ortaya çıktı çok mutluyum bu sonuç için kendisine çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum .
er...l
Kilomdan son derece rahatsız hissediyordum kendimi daha sonra Özge hoca ile tanışma imkanım oldu. kilo verme sürecim benim için çok kolay geçti diyebilirim. Özge hoca sayesinde abartılı diyet yapmadan 4 ayda 17 kilo verdim. Özge hocaya rastladığım için kendimi şanslı hissediyorum
Bir arkadaşım vasıtası ile tanıştım. Sağlıklı beslenmek için kendisine başvurdum. Çok memnunum, sürece devam ediyorum ve edeceğim. Dyt.Özge Nur Koca güleryüzlü iletişimi harika takibi çok iyi. Arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve etmeye devam edeceğim.
Özge hanımla bir ayı geride bıraktım. Toplamda 5 kilo verdim. Çok memnunum. Bana göre bir diyet listesi oluşturuyor. Kendi yöntemiyle yaptığım diyet ise çok eğlenceli. Diyet yapiyormus gibi hissetmiyorum. En önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğretiyor. Kilo vermek bir yana çok enerjik hissediyorum . Harikasınız
i....s
Ben kilo almakta çok zorlanıyordum. Ne denediysem şimdiye kadar olmadı. Özge hanımla tanıştıktan sonra öncelikle sağlıklı kilo almanın önemini konuştuk. Daha sonra da diyetimde bunu uyguladık. 3 hafta oldu 3 kiloya yakın aldım. Size buradan çok teşekkür ederim. Hedefimize daha ulaşamadık. Kalıcı olması için ve ideal kiloma ulaşmak için sabır gerekiyor. Özge hanım beni çok güzel motivasyon ediyor. Her şey için teşekkürler
Uzun süredir kilo vermek istiyordum bir türlü başa çıkamadım taki özgenur hanımla görüşene kadar şuan istediğim kilodayım mutluyum teşekkür ederim
ze...ı
Özge hanımdan çok memnun kaldım.8 aylık bir süreç olduğunu.25 kilo verdim .Gerçekten onun sayesinde ona çok teşekkür ediyorum
a....y
Ben diyabet hastasıyım. Özge Hanımla basladığımdan beri ilaç dozum azaldı sağlıklı beslenmenin bu kadar önemli olduğunu hiç düşünmemiştim. Kendimi her zaman olduğundan daha sağlıklı hissediyorum. İyi ki varsınız
Özge hanımla başlayalı 2 ay oluyor 8 kilo verdim hala da devam ediyoruz. Kendine has bir yöntemi var ben çalışan biriyim o yüzden beni sürekli kontrol atında tutması çok iyi oluyor. Yoğun ilgi ve çabalarınız için teşekkürler Özge Hanım.
Özge Nur Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Nur Koca, Diyetisyen. Size Özge Nur Koca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Özge Nur Koca adresi nerede?Özge Nur Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslice mahallesi, Vidinli Sokak. No4 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Nur Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Nur Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Nur Koca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Nur Koca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Özge Nur Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Nur Koca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Nur Koca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Nur Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Özge Nur Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.