ö....u
Özge hanımdan 16 seans aldım terapimin bitmemesini çok istedim. İhtiyacımın olmadığı belirttiği dönemde terapimi sonlandırdık. seanstaki ilgisinden ve farkındalığım için çalışmalarından memnun kaldım. Düzenli devam etme konusunda hassas bununla ilgili bilgilendiriyor zaten. not defterimle terapiye gidip Özge hocamın dediklerini not alıyordum çevremdeki birçok kişiye önerdiğim bi uzman
r....y
hayatımın benim için en zor döneminde kendisinden terapi aldım. ilk başladığım halimle terapi sonrası halim arasında büyük fark var. iyi ki yolum kesişmiş Özge hanımla.
ha...a
Özge Hanıma yoğun panik atak yaşadığım dönemde başvurmuştum. 13 seans kadar kendisiyle görüştük ve bu zamana kadar farketmediğim korkularımı farketmeme panik atağımın iyileşmesine vesile oldu. Özge Hanıma ve bu hizmeti sağlayıp bizi buluşturan büyükşehir belediyesine sevgiler
Kendisiyle İBB PDM'de iki seans yaptık. İlk seansımda bir test uygulandı ve verdiğim cevapların tehlikesinin ben şu an bile farkındayım. İkinci seans asıl görüşme kısmıydı. Randevuya gittim ve bir yerden girip anlatmaya başladım. Kendisine, kendime zarar verme eğiliminde olduğumu da belirttim ama hanımefendinin bana tepkisi kelimesi kelimesine hayatımın çok düz olduğu ve benim bu hayatta kendime engeller aradığımdı. Kimsenin benimle aynı durumu yaşamasını istemem.
Uzm. Kl. Psk. Özge Oran
“Arkadaşlarıma anlattığımda sıkılıyorlar bu yüzden beni tanımayan birine anlatmak istedim” şeklinde bir gerekçe ile gelen danışanlarla çalışmadığım için size yeni randevu oluşturulmamıştır. Psikoterapi sohbet alanı değil, bilimsel bir yöntemdir. Sizin doldurduğunuz hiçbir resmi evrakta ve tarafımca alınmış seans notlarımda intihar eğilimine ilişkin beyan bulunmamaktadır. Böyle bir durum söz konusu olduğunda intihar sözleşmesi, bilgilendirme ve yönlendirmeler gerekli yerlere psikolog ve kurum tarafından yapılmaktadır.
Özge Oran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Oran, Psikoloji. Size Özge Oran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Ergen Terapisi.
Özge Oran adresi nerede?Özge Oran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Oran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Oran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Oran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Oran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Oran hangi dilleri konuşuyor?Özge Oran ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Oran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Oran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Oran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Oran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Özge Oran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu