Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Özel Tuzla Duyu Ses Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
DIR Floortime
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Erg. Özge Özgenç Gür
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
yı....
kendisini tesadüfen bulduğumuza dualar ediyorum. tanıştığımız ilk gün ve oğlumun ilk seansından itibaren herşey güzel olmaya başlamıştı bile. bize her hafta verdiği ev oyunları ile çok iyi bir etkileşim içerisine girmiştik. ve var olan süreçleri oğlumla üstesinden gedik. burada en önemli kriter erg. Özge hanımın çocuğa yaklaşımı bütün değerlendirmeleri en güzel şekilde çocuğa aktarması ve en sonunda seanslarımızın yeterli oldığunu belirtmesiydi. çünkü tüm iletişimler gerçekleşmiş ve kendisi yeterli görüp seanlslarımızı bitirmiştik. hala da kendisi ile gitmesekte telefondan destek alabildiğimiz terapisitmiz. Özge hanım gibi bir ergoterapi bulmamız imkansızdı.
as...z
Özge hocam resmen içinde bulunduğumuz durumdan bizi çekti çıkardı, çocuğumuz 18 aylıkken tanıştık uyaran eksikliği vardı ama o süreçte otizm belirtileri de vardı babamız bu konuda bi türlü sakinleşmezken Özge hoca sayesinde resmen tekrar hayata döndük, çocuğumu aldığımız eğitimlerle çok kısa sürede yaşıtlarını yakaladı ve girişken ve kendi kararlarını alan gayet yaşıtlıları gibi.
Bu süreçte eşim çok kaygı sorunu yaşarken aynı zamanda eşiminde psikolojik olarak en iyi destekçisi olmuştur. Eğitimlere girerek onunda bu kaygı durumunu aştık. Sadece tek ders katılmanız yeterlidir farkı,ilgiyi,içtenliği ve sevgisini görebilirsiniz. Kesinlikle samimi,dobra,sevgi dolu ve bu duygusunu çocuklara çok kısa sürede aktarıyor. Emeğinize sağlık…
şu...u
Kızım 2 yıldır Ergodil Akademide eğitim alıyor. Bütün hocalar ayrı ayrı özenle ilgileniyorlar. Özge Hocamın mesleğini severek ve özenle yaptığını ilk görüşmede anlamıştım. Bize etkili iletişim ile doğru oyun oynamayı ve çocuğun dünyasına nasıl gireceğimizi çok güzel öğretti. Hem kızımız için hem bizim için çok faydalı oldu. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
d.....
Özge hoca gerçekten çok ilgili. Yapılan seanslarla kızımda bir çok gelişme gördük. Değerli hocamızla seanslarımıza devam edeceğiz.
Mersin Tarsus ilçesinde yaşıyoruz 1 yıl önce Tarsus da eğitim aldırdım ama kızıma yeterli gelmediğini farkettim Özge hocamızla tanıştım değerlendirme yaptı kızıma Ergoterapi eğitimi ve floortime eğitim almasını önerdi geçen sene 2,5 ay eğitim aldık bu sene 2 ay eğitim alacağız şu an kızım ilk geldiğimiz gibi değil çok teşekkür ediyorum Özge hocama
gü...
Oğlum çok hareketli agresif davranışlar gösteren bir çocuktu iletişim kurmak istemeyen oyunu tek başına oyun oynayan bir yere gezmeye gittiğimizde annesi ve babasını rahat bırakmayan sürekli anneyi elinden cekistiren konuşmak istemeyen bir çocuktu Özge Hanım ve ergodil ailesi sayesinde oğlum sosyalleşmeye konuşmaya bizimle ve başkalarıyla oyunlar oynamaya iletişim kurmaya basladi iyi ki tanıdık sizi emekleriniz için çok teşekkürler
h....ş
Bı arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özge hocayla yollarımız kesişti.Ve oğlumla birlikte bizim hayatımızın dönüm noktası oldu diyebilirim.Oglum 3 buçuk yasini 4 ay geçmişti bu tedavi sürecine ozaman başlasik İletisim ve davranış bozukluğu çok fazlaydı insan içine çıktığımda eşimle sürekli oğlumuzun pesindeydik.ama şuanda öyle güzel ilerlemeler varki oğlumda iletişim kurabiliyo birlikte oynayıp paylaşmayı öğrendi nerede durup kalkacağını çoğu zaman biliyo.8 aydır devam ediyoruz çok güzel şeyler başardık buda öncelikle Tabiki Özge hoca sayesinde.ilk gittiğimizde hiç umutlu değildim.ozaman bile öyle sıcak ve samimi karşıladı ki.oglumuzla ilgili bir sürü Umut doğdu içimize.Suan da da iyiki diyorum İYİKİ Özge hoca ve onun gibiler var..Çocuklarımıza olan yaklaşımı biz danışanlarına olan samimiyeti kısacası herşeyiyle benim gözümde mükemmel.İyiki varsınız ve hep var olun.SİZİ SEVİYORUZ...
mü...
Bence çok ilgili harika bir insan onun sayesinde kızımda gözle görülür derecede ilerleme var kızımla beraber benimde psikolojimi düzeltti resmen iletişimi kuvvetli ve etkili iyiki tanıdık seni özge
y....t
Özge hocamız der susarım kendisinden çok çok memnunuz umutlarimizi kaybettigimiz bir zamanda tesadufen çikti karsimiza 5yaşındaki oglumun ciddi anlamda gelişimsel ve davranişsal sıkıntilari vardı daha yolun çok başında olmamiza rağmen gözle görülür ilerlemeler kaydettik onun sayesinde hayatimiz şimdi daha güzel bize bu günleri yasaattigi için kendisine çok çok teşekkür ederiz iyiki özge hanımla yollarımız kesilmiş..
ay...n
Oğlum vaktini kitaplarla geçirir oyun oynamazdı kendi yaşitindaki çocuklarla yaklaşamaz yaklanlarıda itiklerdi çünkü nasıl davranacagını bilmezdi özge hocam oğluma oyun oynamayı arkadaşlık kurmayi davranış problemlerinizi çözdü en önemlisi artık arkadaşları var birlikte oynuyorlar birisi söylese inanmazdım özge hocam neşesi enerjisiyle oğlumun hayatını güzelleştirmeye davam ediyor iyi varsınız
Özge Özgenç Gür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Özgenç Gür, Ergoterapi. Size Özge Özgenç Gür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ergoterapi Randevusu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Normal Randevu, El Rehabilitasyonu, Pediatrik Rehabilitasyon, Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon, Online Danışmanlık.
Özge Özgenç Gür adresi nerede?Özge Özgenç Gür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Cami Mah. Güngör Sok. No 4 Beş Konak Villaları İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Özgenç Gür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Özgenç Gür uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Özgenç Gür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Özgenç Gür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Özgenç Gür hangi dilleri konuşuyor?Özge Özgenç Gür ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Özgenç Gür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Özgenç Gür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Özgenç Gür hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Özge Özgenç Gür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.