Eğitimler - Kurslar
EMDR Avrupa Akreditasyonu (2023)
Travma Odaklı Yaşam Öyküsü Alma, EMDR Terapi Planlaması ve Vaka Formülasyonu (2023)
Travma ve Yas Terapisi Eğitimi (2023)
Partner Şiddeti Paneli (2022)
EMDR 2. Düzey Temel Eğitim (2022)
EMDR Flash Eğitimi (2022)
Sanat Psikoterapileri ile Tanışma ve Alana Giriş Eğitimi (2019)
Çocuk Resimleri Analizi ve Psikolojik Resim Testleri Eğitimi (2017)
Psikoterapi ve Danışmanlık Uygulamalarında Transaksiyonel Analiz Eğitimi (2016)
EMDR Çocuk ve Ergen 1. Düzey Eğitimi (2015)
EMDR 1. Düzey Temel Eğitim (2015)
Bağımlılık Danışmanlığı
Transaksiyonel Analiz
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Psk. Özge Öztunç
EMDR yöntemini kullanarak çok güzel sonuçlar almaktayım. Özge Hanım’ın da katkılarıyla oldukça keyifli (kendimi keşfettiğim) seanslar geçirmekteyim. Kendisiyle olan terapilerimize uzun yıllar devam etmek isterim.
d.....
Tum surecte duygusal olarak anlasilmis hissedebildim. Bunun yaninda yasanilan duygusal degisimlerin bilimsel nedenlerinin zaman zaman aciklanmasiyla hem duygu durumu degisimi/kontrolu gibi surecleri kendi mantigimda oturttum hem de gosterdigim cabayi ve gelismeyi takdir edebilir hale geldim.
Özge Hanım tedaviye başlamadan önce detaylı açıklamalarla süreç hakkında beni bilgilendirdi ve süreçte de utandığım ya da kötü hissettiğim noktalarda şefkatli yaklaşımı sayesinde kendimi daha rahat hissettim. Zamanla kaygılarımın hafifledigini ve hayata ve kendime daha farklı bir pencereden bakabildigimi fark ediyorum ve seanslari iple çeker oldum, seans esnasında zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyorum.
ö.....
Söylediklerinizi dikkatle dinleyen, samimi, güler yüzlü ve sizi değerli hissettiren bir hoca… özgüven eksikliği, gergin davranış ve söylemlerimden rahatsız olup başladım ve her hafta görüşmemizi iple çekiyor oluyorum :) 6-7 aydır çalışıyoruz ve kendimi daha çok seviyor ve olumlu bir bakış açısına sahibim diyebilirim. Ayrıca her yaptığımızı neden ve niye yaptığımızı detaylı anlatır ki benim için çok değerli.
Hasta
Özge hanım hayatımı kolaylaştıran enerjisi yüksek bir psikolog. Her seans bitimlerinde doğru karar aldığımı görmek beni mutlu ediyor. Çünkü sağlamış olduğu o güven ile kendimi rahatlikla bırakabiliyorum. Böylece doğru kararlar alabiliyorum. Akılda kalan soru işaretlerini çözmeden seansı bitirmiyor :) Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Özge Öztunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Öztunç, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Özge Öztunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Transaksiyonel Analiz, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak, Sigara Bırakma, Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı.
Özge Öztunç adresi nerede?Özge Öztunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Öztunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Öztunç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Öztunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Öztunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Öztunç hangi dilleri konuşuyor?Özge Öztunç ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Öztunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Öztunç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Öztunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Özge Öztunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar