Çınar Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü yüksek onur öğrencisi olarak tamamladım. Öğrencilik döneminde psikolojik danışmanlık merkezi ve özel eğitim merkezleri gibi çeşitli kurumlarda iki yılı aşkın süreyle staj yaptım. Mezuniyet sonrası çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle psikoterapi süreçlerine başladım. Bu süreçte Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Şema Terapi ve Çocuk Değerlendirme Testleri eğitimi gibi birçok eğitim aldım. Aktif olarak Ankara Pandora Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde danışan görmekteyim. Eğitim ve meslek hayatı süresince mesleki yetkinlik sağlayabilmek adına dünya çapında güncel psikoterapi yaklaşımlarını, bilimselliği kanıtlanmış farklı uygulama modellerini takip etmekte ve eğitimin yaşam boyu süren bir eylem olduğu görüşünü benimsemekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Özge Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Özge Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Öztürk, Psikoloji.
Özge Öztürk adresi nerede?Özge Öztürk adresini belirtmedi. Özge Öztürk yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Özge Öztürk adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Özge Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.