Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
İzmir Özel Dentall Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Subgingival Küretaj
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
İzmir Özel Dentall Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
hü...l
Doktor hanıma diş eti çekilmesi ve tartar sorunum için gittim. Doktor hanım çok titiz ve özveriliydi. Tedavi sürecim çok başarılı geçti. Herkese tavsiye ederim.
m....
Çok uzun yıllardır kullandığım ilaçların yan etkisi olarak uykuda diş gıcırdatıyordum. Stres nedeniyle dişlerimi sıkıyordum. Zamanla dişlerimde kırılmalar oldu, dolgu yapılsa da yine kırılıp düşüyordu. Kırılan dişlerim yüzünden diş etlerim de kanamalar oluyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Uzm. Dt. ÖZGE PEHLİVANOĞLU'na randevu aldım. Muayene alanı temizdi, yapılacak işlemleri anlatması, sorduğum sorulara cevap vermesi, davranışları, nezaketi,gülümsemesi, işine olan hakimiyeti, bana güven verdi. Botoks, diş ve diş eti bakımı, dolgu yapıldı. Artık dişlerimi sıkmıyorum, diş etlerim de kanama yok ve dişlerimi gıcırdatmıyorum. En güzeli de horlama da bitti. Benim yüzümden evdekiler rahatsız olacak korkusu olmadan uyuyabiliyorum artık. İyi ki gitmişim, benim gibi diş sıkma, gıcırdatma, diş kırılması ve diş eti kanaması yaşayanlara tavsiye ediyorum.
se...
Randevu alarak ilk defa gittiğim doktor hanım, gayet güler yüzlü, yapacağı işlemi önceden anlatarak hastayı rahatlatan tavrı ile çok memnun kaldım.Ayrıca yaptığı zorlu diş çekimi ve tedavilerinden cok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim..
ze...
Doktor hanıma implant tedavisi için gittim. Tedavi sürecim çok iyi geçti. Muayene koşulları çok iyi ve hijyenikti. Doktor hanım çok nazik ve güleryüzlüydü. Daha önceki acı tecrübelerimden sonra doktorumu buldum. Herkese tavsiye ederim.
e....e
Özge Hanım güler yüzü ve rahatlatan açıklamalarıyla güven veren işini çok iyi yapan bir hekim çok memnun kaldım.20lik diş çekimimi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Endiseleri ve korkuları olanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir.Ortamin zaten güven veren bir ambiyansı mevcut.
z....y
Periodontoji uzmanı Özge Hanım tedavisi ve profesyonel yaklaşımıyla diş eti problemime çözüm buldu. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.
s....e
20 lik diş çekimi için gittim.Çok memnun kaldım.Her anlamda çok ilgili ve harika biri,çok büyük bir dertten kurtardı beni,eline emeğine sağlık çok teşekkür ederim. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum,gönül rahatlığıyla gidebilir ve güvenebilirsiniz.
al...n
Dişlerim çok kötü haldeydi. Diş çekimi ve implant yaptırdım. Şu an hiçbir şikayetim yok. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum
ha...
Uzun bir arayıştan sonra Sayın doktorum Özge Pehlivanoğluna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Güler yüzü ve nezaketi tedavinin yükünü hafifletiyor.Özge hanıma küretaş tedavisi için gittim çok sıkıntılı bir süreç beklerken aksine bana vermiş olduğu güvenden ve emekten dolayı çok mutlu oldum.Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.Herşey yolunda olarak kalkacağınıza emin olun...
ş.....
Ben Özge Hanım'a gittim, gayet memnun kaldım.Diş taşı temizliği yaptırdım ve ön dişlerimde diş eti çekilmesi vardı.Onun için tedavi aldım, estetik olarak çok fark edildi.Çok güzel oldu.Hem de güler yüzlü insan.Başka hastalara da tavsiye ederim.
Özge Pehlivanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Pehlivanoğlu, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Özge Pehlivanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Pembe Estetik, Diş Eti Estetiği, Subgingival Küretaj, Cep Derinliği Azaltma, Kemik Grefti, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Apikal Rezeksiyon.
Özge Pehlivanoğlu adresi nerede?Özge Pehlivanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 295 Sokak No:18/A Ege Sun Plaza Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Pehlivanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Pehlivanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Pehlivanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Pehlivanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Özge Pehlivanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Özge Pehlivanoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Pehlivanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Pehlivanoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Pehlivanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Özge Pehlivanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Pehlivanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Pehlivanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bayraklı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri