Diş Hekimi Randevusu
Bağlarbaşı Mahallesi Sanayi Caddesi No:322/1 Esentepe Kavşağı Kırayoğlu İş Merkezi,, Bursa
Cerrahi İmplant
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gülüş Tasarımı
Detay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Detay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Doktor Özge hanıma şiddetli ağrım sebebiyle başvurdum. Bana işlem hakkında çok güzel bilgi verdi. Uyuşturmadan önce acımaması için işlem yaptı. Tedavim iki seansta tamamlandı. Kendi dişim gibi oldu. 6 ay sonrası için kontrol randevusu verdi. Çok memnun kaldım tekrar çok teşekkür ederim
ha...u
Özge hanıma diş taşı temizliği için gittim ve çok memmun ayrıldım. çok ilgili ve tedavi sürecinde çok hassasti, yönlendirmeleri açık ve netti, yolunuz açık olsun sayın hocam.
su...l
Diş temizliği ve diş bakımı için gitmiş oldum tedaviden gayet memnun kaldim. Detayli bilgi ile bilgilendirildim. Ağız sağlığım için gereken her bilgi benimle paylaşıldı. Kendilerine tekrar teşekkür ederim.
yu...s
Diş taşı temizliği için gittim ve çok memnun kaldım doktor hanıma ve detay diş polikliniğine çok teşekkür ederim
Özge Pekkalaycılar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Pekkalaycılar, Diş Hekimi. Size Özge Pekkalaycılar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Diş Çekimi, Diş Taşı Temizliği, İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, Zirkonya Restorasyonlar, Zirkonyum, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri.
Özge Pekkalaycılar adresi nerede?Özge Pekkalaycılar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı Mahallesi Sanayi Caddesi No:322/1 Esentepe Kavşağı Kırayoğlu İş Merkezi, Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Pekkalaycılar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Pekkalaycılar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özge Pekkalaycılar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Pekkalaycılar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özge Pekkalaycılar hangi dilleri konuşuyor?Özge Pekkalaycılar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özge Pekkalaycılar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Pekkalaycılar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Pekkalaycılar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Pekkalaycılar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Özge Pekkalaycılar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri