a....
Dizimde yaklaşık 1 yıldır devam eden ağrı şikayetiyle ilgili görüştüm. Detaylı tetkikler yaptı ve sonuçları açıklayıcı bir şekilde yorumladı. Verdiği takviyeler ağrıyı tamamen yok etti. Kontrole çağırdı. Bir yıldır kontrollere gidiyorum. Her defasında gayet ilgileniyor ve durumumu takip ediyor. Kendisinden çok memnunum.
tu...
Çok ilgili ve her konuda bilgili bir hekim. Kendisine ilk defa muayene oldum. Ama çok memnun kaldım. Dizimle ilgili şikayetime çözüm bulacak her türlü öneride bulundu. Ve takip etmek için mutlaka tekrar görüşmek istediğini belirtti. Verdiği ilaçların faydasını test etmek istediğini söylemesi çok güzel bir şey.
i̇...r
Hastalarını güler yüzle saygıyla karşılayan şikayetleri sonuna kadar dinleyip yapılacak tetkikler hakkında bilgi veren kısaca güven duyulan bir hekim...
Özge Reha Akdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Reha Akdal, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Özge Reha Akdal adresi nerede?Özge Reha Akdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Torasan Mahallesi Özbek Yolu Caddesi No:15 Urla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Reha Akdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Reha Akdal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Reha Akdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Reha Akdal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Reha Akdal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Reha Akdal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özge Reha Akdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları