özge şen
Çankaya, Çankaya

Uzm. Dr. Özge Şen, Psike İstanbul Psikanaliz Derneği psikanaliz kuramsal eğitimini, Türkiye Psikiyatri Derneği bilişsel davranışçı terapiler kuramsal eğitimini, Şema Terapi Enstitüsü şema terapi kuramsal eğitimini tamamlamıştır.  Psike İstanbul Psikanaliz Derneği psikanaliz kuramsal eğitimini, Türkiye Psikiyatri Derneği bilişsel davranışçı terapiler kuramsal eğitimini, Şema Terapi Enstitüsü şema terapi kuramsal eğitimini tamamlamıştır.

Konum: özge şen Randevu

Özge hocayı psikologumun artık bir psikatri görmem gerektiğini söylediğinde araştırıp bulmuştum. durumumu anlatırken beni dinlemesi, çözüm bulması ve empatili yaklaşması bana oldukça güven verdi. gittiğim her randuvuda beni sürekli dinledi, yorumlarda bulundu ve hatta ilacımın ilk 1. ayı bittikten sonra ilacımın etkili olmadığını ve neler hissettiğimi açıkça konuşabildim ve bana bu ilaç senin için iyi diyip umursamaz davranmadı, başka ilaca yönlendirdi. Benim için bu durumlarda hastaların gerçekten dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle benim gibi böyle durumlarda kendini gerçekten ifade edemeyen insanlar için karşındaki insanın sizi ne kadar dinlediği çok önemli.

Konum: özge şen Randevu

Depresyon ve travma tedavisi görüyorum. Başka doktorda tedaviye başlamıştım, ilacım bitti diye Özge hanıma geldim. Kontrole gelsem de kendimi ifade edemedim. Yaşadıklarımı anlatmayı istemiştim, ifade etmeme razı olmadı.Doktordan çıktıktan sonra elim titremeye başladı, gerçekten üzüldüm. İlgilenilmemesi, fazla iletişim kurulmaması gerçekten üzücü. İlacımın dozunu arttırıp, gönderildim.

Uzm. Dr. Özge Şen

ilaç görüşmesi, 10- 15 dk sürmektedir sistemde, ki halihazırda baska bir uzman tarafından takiplisiniz. Travma bizim en hassas alanlarımızdandır, anlattığınız bilgiyi işlemeyeceksek, travmatik içeriğe girilmesi doğru değildir. Size bir faydası olmadığı gibi, travmatik anının hatırlanması sonraki dönemde kötü hissetmenize yol açar. Ayrıca travma çalışmasını tek hekimle yürütmenizi öneririm.

Konum: özge şen Randevu

Öncelikle güleryüzlü enerjisi yüksek bir doktor. Bir çok problemimin DHEB kaynaklı olabileceğine dair farkındalık yarattı. Uygulanan ilaç tedavileri ciddi anlamda fark yarattı, yaratmaya devam ediyor. Görüşmelerim devam edecek.

I
Konum: özge şen Randevu

Özge hocayla anksiyetemin pik yaptığı çok umutsuz bir dönemimde tanıstım. Kendimi çok rahat açabildim,ifade edebildim,yargılandığımı hissetmedim. Özgr hoca çok doğal ve içten bir hanımefendi ben kendisinin en çok bu özelliğini sevdim.Empati yeteneği yüksek ve olayları değerlendirme becerisi çok iyi. Tedavim hala devam ediyor ve ben kendisiyle tanıştığım için çok memnunum. Tesekkürlerimi sunarım.

Konum: başka bir yer Diğer

Oğlumun dikkat eksikliği sebebi ile gittik kendisine güzel ve kapsayıcı bir tedavi uyguladı ve çok faydasını gördük.

Konum: başka bir yer Diğer

Anksiyete için kendisine danışmıştım çok ilgili iletişimi çok güzeldi kendisine çok teşekkür ediyorum çok iyi bir doktor

I
Konum: başka bir yer Diğer

Madde tedavisinde kardesimle birebir, çok yakından ilgilendi, takip etti. Ozge hanıma minnettarız. Kardesimin 1 ayda buyuk yol kat etmesinde ciddi emek verdi. Hem ilaçlar ve yakın gözlem, hem sabır ve ilgisi ile kardesimin daha iyiye gideceğine ailesi olarak inandık, Ozge hanım umudumuzu yeniden yeşertti. Çok şanslıyız ki böyle alaninda uzman, sadece mesleki değil insanı açıdan da empati duygusu yüksek bir doktora denk geldik. Kendisine minnet, sevgi ve saygılarımızla..

L

Özge Hanım'la oğlumun dikkat dağınıklığından dolayı 2 kere görüşme sağladık tayini çıktığı için seanslarımıza devam edemedik. Kendisi bana göre iyi bir doktor. Biz gayet memnun kaldık. Özge Hanım bizi dinledi, yaklaşımları iyiydi. Oğluma ilaç tedavisi uyguladı. İlacını aldıktan sonra dikkat dağınıklığı nasıl diye öğretmenlerine form doldurttu. Oğlumda dikkat dağınıklığında olumlu gelişmeler oldu ama seanslarımıza devam edemediğimiz için olumsuzluklar yaşıyoruz.

Ö

Anksiyete sebebiyle gittim Özge Hanım'a. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. İlaç tedavisi görüyorum. Uygulanan tedaviden ciddi anlamda fayda gördüm. Anksiyetemi minimuma indirdi. Özge Hanım'ın hastaya yaklaşımı çok güzel. Sizin kafaya taktığınız, anksiyetenize sebep olan şeyleri ciddiyetle dinliyor. Çok memnunum.

T

Özge Hanım'dan çok memnun kaldım. 2 ay kadar bayağı bir rahatsızdım, doktorlara muayene oldum. Tansiyon rahatsızlığımın olduğunu söylediler kendisiyle görüşme sağaldığımda anksiyete bozukluğu teşhisi koydu. Birtakım ilaçlar verdi ve şu anda çok iyiyim. Tedavime devam ediyorum ve tedavim bayağı iyi geldi. Özge Hanım ilgili, iyi bir doktor. Bayağı doktor gezdim ama teşhisimi koyamadılar. Kendisiyle konuştuğum zaman işinde uzman olduğunu anladım.