Çankaya, Çankaya
özge şen
Çankaya, Çankaya
özge şen
ms...e
Özge hocayı psikologumun artık bir psikatri görmem gerektiğini söylediğinde araştırıp bulmuştum. durumumu anlatırken beni dinlemesi, çözüm bulması ve empatili yaklaşması bana oldukça güven verdi. gittiğim her randuvuda beni sürekli dinledi, yorumlarda bulundu ve hatta ilacımın ilk 1. ayı bittikten sonra ilacımın etkili olmadığını ve neler hissettiğimi açıkça konuşabildim ve bana bu ilaç senin için iyi diyip umursamaz davranmadı, başka ilaca yönlendirdi. Benim için bu durumlarda hastaların gerçekten dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle benim gibi böyle durumlarda kendini gerçekten ifade edemeyen insanlar için karşındaki insanın sizi ne kadar dinlediği çok önemli.
gş...a
Depresyon ve travma tedavisi görüyorum. Başka doktorda tedaviye başlamıştım, ilacım bitti diye Özge hanıma geldim. Kontrole gelsem de kendimi ifade edemedim. Yaşadıklarımı anlatmayı istemiştim, ifade etmeme razı olmadı.Doktordan çıktıktan sonra elim titremeye başladı, gerçekten üzüldüm. İlgilenilmemesi, fazla iletişim kurulmaması gerçekten üzücü. İlacımın dozunu arttırıp, gönderildim.
Uzm. Dr. Özge Şen
ilaç görüşmesi, 10- 15 dk sürmektedir sistemde, ki halihazırda baska bir uzman tarafından takiplisiniz. Travma bizim en hassas alanlarımızdandır, anlattığınız bilgiyi işlemeyeceksek, travmatik içeriğe girilmesi doğru değildir. Size bir faydası olmadığı gibi, travmatik anının hatırlanması sonraki dönemde kötü hissetmenize yol açar. Ayrıca travma çalışmasını tek hekimle yürütmenizi öneririm.
Öncelikle güleryüzlü enerjisi yüksek bir doktor. Bir çok problemimin DHEB kaynaklı olabileceğine dair farkındalık yarattı. Uygulanan ilaç tedavileri ciddi anlamda fark yarattı, yaratmaya devam ediyor. Görüşmelerim devam edecek.
i̇....
Özge hocayla anksiyetemin pik yaptığı çok umutsuz bir dönemimde tanıstım. Kendimi çok rahat açabildim,ifade edebildim,yargılandığımı hissetmedim. Özgr hoca çok doğal ve içten bir hanımefendi ben kendisinin en çok bu özelliğini sevdim.Empati yeteneği yüksek ve olayları değerlendirme becerisi çok iyi. Tedavim hala devam ediyor ve ben kendisiyle tanıştığım için çok memnunum. Tesekkürlerimi sunarım.
n ...̇
Oğlumun dikkat eksikliği sebebi ile gittik kendisine güzel ve kapsayıcı bir tedavi uyguladı ve çok faydasını gördük.
be...m
Anksiyete için kendisine danışmıştım çok ilgili iletişimi çok güzeldi kendisine çok teşekkür ediyorum çok iyi bir doktor
i.....
Madde tedavisinde kardesimle birebir, çok yakından ilgilendi, takip etti. Ozge hanıma minnettarız. Kardesimin 1 ayda buyuk yol kat etmesinde ciddi emek verdi. Hem ilaçlar ve yakın gözlem, hem sabır ve ilgisi ile kardesimin daha iyiye gideceğine ailesi olarak inandık, Ozge hanım umudumuzu yeniden yeşertti. Çok şanslıyız ki böyle alaninda uzman, sadece mesleki değil insanı açıdan da empati duygusu yüksek bir doktora denk geldik. Kendisine minnet, sevgi ve saygılarımızla..
l....
Özge Hanım'la oğlumun dikkat dağınıklığından dolayı 2 kere görüşme sağladık tayini çıktığı için seanslarımıza devam edemedik. Kendisi bana göre iyi bir doktor. Biz gayet memnun kaldık. Özge Hanım bizi dinledi, yaklaşımları iyiydi. Oğluma ilaç tedavisi uyguladı. İlacını aldıktan sonra dikkat dağınıklığı nasıl diye öğretmenlerine form doldurttu. Oğlumda dikkat dağınıklığında olumlu gelişmeler oldu ama seanslarımıza devam edemediğimiz için olumsuzluklar yaşıyoruz.
ö.....
Anksiyete sebebiyle gittim Özge Hanım'a. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. İlaç tedavisi görüyorum. Uygulanan tedaviden ciddi anlamda fayda gördüm. Anksiyetemi minimuma indirdi. Özge Hanım'ın hastaya yaklaşımı çok güzel. Sizin kafaya taktığınız, anksiyetenize sebep olan şeyleri ciddiyetle dinliyor. Çok memnunum.
t.....
Özge Hanım'dan çok memnun kaldım. 2 ay kadar bayağı bir rahatsızdım, doktorlara muayene oldum. Tansiyon rahatsızlığımın olduğunu söylediler kendisiyle görüşme sağaldığımda anksiyete bozukluğu teşhisi koydu. Birtakım ilaçlar verdi ve şu anda çok iyiyim. Tedavime devam ediyorum ve tedavim bayağı iyi geldi. Özge Hanım ilgili, iyi bir doktor. Bayağı doktor gezdim ama teşhisimi koyamadılar. Kendisiyle konuştuğum zaman işinde uzman olduğunu anladım.
Özge Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Şen, Psikiyatri. Size Özge Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Özge Şen adresi nerede?Özge Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Özge Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler