Cumhuriyet mahallesi Nakiye Elgün sokak no:20 Kırağı Apartmanı Kat:1 Daire:3, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Lenora Psikoloji
Özge Hanımla zor bir süreçten geçerken tanıştım ve iyi ki tanışmışım diyorum çünkü gerek kullandığı teknikler olsun gerek olaylara anlayışla yaklaşması olsun bana kendimi bulmamda çok yardımcı oldu. Olaylara çok profesyonel yaklaşıp yargısız ve güvenli şekilde kendimi ifade etmemi sağlaması da sürecin kolaylaşmasını sağladı. Bazen yüzleşmeniz gereken noktalar olur ve bunları görmek istemezsiniz kaçarsınız Özge Hanım bunları göstermekte ve çözümlemekte de çok kolaylaştırıcı. Gönülden tavsiye ediyorum
e....ö
Özge hanım ile terapiye 3 ay önce başladım ilişki travmalarım ve geçmişten gelen aile travmalarım ile ilgili çok güzel çalışmalar gerçekleştik her terapiye gelişimde pozitif karşılandım ve pozitif yönde çok fazla faydasını gördüm depresyon sürecim iyi şekilde ilerledi çok samimi çok tatlı bir kişiliği var kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum keşke daha öncesinde özge hanımla tanışsaymışım güvenerek ve inanarak tercih edebilirsiniz
l.....
Özge hanimla boşanma süreci ve sonrasında terapi aldim.Alanında oldukça donanımlı ve iletisimi çok kuvvetli bir psikolog. Yaptigi somatik çalışmalar sayesinde kendimle daha kolay bağ kurup zor duygularımla daha kolay başedebildim .Ayrıca ikili ilişkilerimde ve diğer sosyal ilişkilerimde sorunlara neden olan bilinçaltı süreçlerini çalışarak daha sağlıklı ilişkiler kurmama yardımcı oldu.
c.....
Yaşadığım ailesel problemler ve eski erkek arkadaşım tarafından tehdit ediliyordum ve kafamin ici susmuyordu geceleri uyuyamiyordum artik bu psikolojiyle devam edemediğimi fark ettim ve bi destek almaya karar verdim. Arastirirken Özge Hanım karşıma çıktı iyi ki de çıktı. O kadar memnunum ki ilk defa biriyle konusurken kendimi bu kadar güvende ve rahat hissettim. Hala terapiye devam ediyoruz. Emdr terapisiyle bütün sıkısmış olan duyguları yüzeye cıkarıyoruz ve buna bana iyi geliyor. Umarim daha iyi oldugum günleri de görebilirim.
Hasta
Özge hanimla terapiye başlamam herhalde 40 yasina kadar kendim için yaptigim en doğru seydi. Detayli ve mantikli aciklamasi empatisi, nezaketi , anlayişi ve en önemlisi size verdigi önem ve deger. Öyleki bir yil sonra bile en basta söyledigim en kucuk detayi hatirlamasi ve hiç bir ayrintiyi kacirmamasi ve sizin iyilesmenizi sizin kadar istemesi iyilesme surecimde buyuk rol oynadi. Ailemi arkadaslarimi herkesi kendisine yönlendirmeye calismamda memnuniyetimin kaniti herhalde. Hic kimse yarali ve aci ceken bir ruhla yasamamali bu hayati heleki böyle uzmanlar varken. Kendisine ömür boyu minnettar olacagim.
Hasta
Merhaba, Özge Hanım' dan arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu aldım. Zor ve depresif bir süreçten geçiyorum. Randevu sonunda rahatlamış ve umutla ayrıldığımı görüyorum. Henüz 3. Görüşmemiz. Umarım her şey çok daha iyiye gidecek.
a....k
Özge hanımla hayatımız bi anda kesişti gerçekten o kadar iyi geldi ki bana çok şey kattığını düşünüyorum .Randevuları hiç aksatmadan her zaman saatinde her an yanınızda olabilecek biri gerçekten .Çok samimi ve kendinizi yanında çok iyi ve rahat hissediyosunuz .İyiki yollarımız kesişmiş ve iyi ki terapi alıp hayatıma yön vermişim diyorum.
k....s
İşini gerçekten dürüstçe yapan danisanina saygısı onunla iletişimi harika diyebilirim.Sadece işine odaklanmış bir kişilik. 1.5 yıldır neredeyse herhafta geliyorum.beni en çok etkileyen şey o 1 saatte sanki yeniden doğuyorum çünkü beni gerçekten dinleyen birisi var karsim da yazacak o kadar çok şey varki...Bence psikologa mi gideceksiniz kesinlikle Özge hanım. Neden derseniz onun size olacak katkısı hayatınızin neresinde olduğunuzu fark edeceksiniz geçmişteki karanlıklardan kurtulacaksınız belki de kendinize daha fazla değer vereceksiniz kendinize yapmadığınız zaman ayirmayi yapmaya başlayacaksınız kısacası kendi solmuş yıpranmış hayatınızı değiştirecek bir psikoloğunuz olacak ve siz kendinize değer vermeye başladığınız da da Özge hanım hala kendini geliştirmekte olacak buna da şahit olacaksınız işini gerçekten çok seviyor diyebilirim saygılar
mu....
Özge Hanım'a deprem sonrasında majör depresyon ve travma sonrası stres bozuklu tanısı ile başvurdum. Seanslarında insanları tanı kalıplarına koymadan yaşantılarına odaklanabilen bir klinik psikolog. Daha öncesinde de başka terapistlerle terapi deneyimim olmuştu. Genellikle terapistlerin yetkinliği açısından olumsuz yaşantılar yaşamıştım. Özge Hanım'la terapi deneyimi anlamında kendimi güvende hissettiğim bir seanslar oluyor. Teorik ve pratik yetkinliğini seans boyunca hissediyorsunuz. Kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisine teşekkür ederim.
Hasta
kız arkadaşımla ilişkimizde sorunlar yaşıyorduk ve istemediğim bir ayrılık yaşandı. benim için zor bir süreçti hayatımın her alanında ilişkimizi düşünüyordum ve en başta iş hayatımda olmak üzere odaklanma sorunları yaşıyordum ve bu stresli dönem bedenimde ağrılar hissetmeme sebep oluyordu. Özge hanım benim ilk psikolog deneyimim oldu, en başta önyargılarım vardı ama Özge hanım samimi ve anlayışlı yaklaşımıyla daha ilk günlerden ön yargılarımı haksız olduğunu gösterdi. kendisi seanslarda farklı ekollerden faydalanıyor ve hem bilişsel hem de beden odaklı çalışarak bu süreçte saplantılı düşüncelerimden ve beden ağrılarımdan kurtulmamı sağladı. kendisi aynı zamanda yoga eğitmeni de olduğu için beden odakları çalışmaları çok iyi gelmişti. bu süreçte en çok hoşuma giden beni dinlediğini hissettirmesi ve her görüşmemizde tam saatin de gelmesi işini çok severek yaptığını gösteriyor. yardımları sayesinde iş hayatımda, sosyal hayatımda pozitif gelişme sağladım. kendisine çok teşekkür ediyorum
Özge Şiran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Şiran, Psikoloji. Size Özge Şiran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Bireysel Terapi.
Özge Şiran adresi nerede?Özge Şiran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi Nakiye Elgün sokak no:20 Kırağı Apartmanı Kat:1 Daire:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Şiran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Şiran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Şiran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Şiran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Şiran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Şiran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Şiran hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Özge Şiran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Şiran hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Şiran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu