g....b
Bugün doğum sonrası geçmeyen bel ağrım için fizik tedavi bölümüne gittim belime hemen iğne tedavisi uyguladı. Bu sayede kendisiyle tanışmış oldum. Dünya tatlısı bir bayan. Bilgisi, donanımı beni çok etkiledi. inanılmaz pozitif ve güler yüzlü bir iletişimi var. İletişimi ile hastasını rahatlatan ve gayet detaylı açıklamalar yapan, yaptığı açıklamalar ile sizi tatmin eden ve bu sayede merak ettiğiniz bilgileri alıp odasından ayrılabildiğiniz birisi kendisi. Memnun ayrılmam sonucu çevremdeki kişilere de doktor olarak kendisini tavsiye ettim. Yakın zaman da burdan gidecek olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.
Özge Tap Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Tap Gümüş, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Özge Tap Gümüş adresi nerede?Özge Tap Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şanlıurfa Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Tap Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Tap Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Tap Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Tap Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Tap Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Tap Gümüş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özge Tap Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları